Cuma, Eylül 15, 2006

SEVGİLİ ARKADAŞLAR

Sevgili Arkadaşlarım,çok yoğun olduğumdan dolayı hepinizi ayrı ayrı ziyaret edip hafta sonu dileklerimi yazamadığım için ÖZÜRLER!!!

Burdan tüm blog sahibi ve yazıştığım arkadaşlarıma sağlıklı,mutlu ve neşeli güzel bir hafta sonu diliyorum.Umarım bu güzel sonbahar günlerinin tadını doyasıya çıkarırsınız.Yeni okul dönemi de hafta başı başalayacağından burdan tüm çocuklara ve siz çocuk sahibi arkadaşlara hayırlı,başarılı
bir dönem diliyorum.Allah tüm çocuklara zihin açıklığı ve başarılar versin.Hepinize teşekkürlerimi gönderiyorum,beni yalnız bırakmadığınız için.Ayrıca mail boxuma gelen o kadar çok mail var ki gönderen tüm arkadaşlara da burdan sonsuz sevgi ve selamlarımı gönderiyorum.
TEŞEKKÜRLER,TEŞEKKÜRLER,TEŞEKKÜRLERR...İYİ Kİ VARSINIZ!!

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ADA OLE OLSUN BENSIZ MI YAPTINIZ KUYMAKI YANI BENI NIE CAGIRMADINIZ

Adsız dedi ki...

YANI SENIN KUYMAKINI COK SEVIORUM BILIOSUN O PEYNIR NASI AKIYOR COK GUZEL ENFES BISI

Bocuruk dedi ki...

Sevgili Gül,
Oturduğum apartmanda senin adaşın bir komşum var ve o da senin gibi çok içten çok arkadaş canlısı gerçek bir dost... Seni de tanıyınca Gül'ler böyle oluyor herhalde dedim :))
Ben de sana ailenle birlikte huzurlu ve güzel haftasonları diliyorum.
Öptüm canımmm...

Bocuruk dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Bocuruk,
Teşekkürler canım,çok sağol..Benim için sende çok içten ve samimisin.Ben zaten sizlerde ki o güzellikleri inan hissedebiliyorum canım arkadaşım tekrar çok sağol..

Bende sana ve ailene çok güzel bir hafta sonu diliyorum canım..


Sevgilerimle,