Perşembe, Eylül 28, 2006

RAMAZAN'IN İLK GÜNÜNDEN







Arkadaşlar,resimlerini yayınladığım yemekler sırası ile patlıcan kızartma,fırında kuzu kol,salata
ve su böreği..

50 yorum:

Adsız dedi ki...

Güllü'cüm,
Faroz'dan sevgilerimizi gönderiyoruz,sayfa harika anneni yorma sonra bozuşuruz.Annenleri göndersene kızım ramazanı neden orda geçiriyorlar herkes onları bekliyor.Ramazandan sonra bizim tarifleri koyda arkadaşların iyice şaşırsınlar.Öperiz balım..

Muhtar ve uşakları..

Adsız dedi ki...

Kim vardı ramazanın ilk günü sizde yemekler sade bunlar değilmiş diğerlerini ne zaman koyacaksın.Kızım hem iş hemde yemek derdi deli olmayın yine kimlere dağıttınız.Anneni yorma bak anında gelirim oraya.Vişneli pastadan istiyoruz aklında bulunsun.Bir gelen olursa ver gönder havalarda soğumaya başladı korkma ekşimez.Dam'a gidiyorum çocuklarla orda taoplanıyoruz.Herkesin selamı var.Öpüyoruz..byeeee

---OPTiO--- dedi ki...

canim nefis görünüyolar...ellerinize saglik....
bak aksam geldim gördün mü :))) gündüzleri yasakladim kendime...canim cok öpüyorum senii..kendine iyi bak olar mi :) hoscakal...

Adsız dedi ki...

Ellerinize sağlık canımlarım benim.Harika görünüyorlar.Yukarıdaki yorumla beraber yapıp yapıp dağıttığınız tesçillendi artık.
Gül ben küçükbaş yiyemiyorum biliyor musun?Hele çorba yada pilav yapılırsa hiç yiyemiyorum.Ama bunun yanında Ispartanın bir tandır kebabı vardır ki sorma gitsin,akıllara zarar.Kuzu etinden olmasına rağmen onu yiyebiliyorum.Fotoğrafı görünce sizinkini ona benzettim.Galiba fırında pişen kuzu,tandır kebabı gibi kokusuz oluyor,değil mi arkadaşım?
Su böreği de süper,hepsi öyle.Tekrar ellerinize sağlık.Hepinizi öpüyorum.

Adsız dedi ki...

Ellerinize sağlık canlarım benim.Harika görünüyorlar.Yukarıdaki yorumla beraber yapıp yapıp dağıttığınız tesçillendi artık.
Gül ben küçükbaş yiyemiyorum biliyor musun?Hele çorba yada pilav yapılırsa hiç yiyemiyorum.Ama bunun yanında Ispartanın bir tandır kebabı vardır ki sorma gitsin,akıllara zarar.Kuzu etinden olmasına rağmen onu yiyebiliyorum.Fotoğrafı görünce sizinkini ona benzettim.Galiba fırında pişen kuzu,tandır kebabı gibi kokusuz oluyor,değil mi arkadaşım?
Su böreği de süper,hepsi öyle.Tekrar ellerinize sağlık.Hepinizi öpüyorum.

isil dedi ki...

Beyhancim,
Isparta'daki tandir kebabi keci etinden yapilmiyor mu canim? Ben oyle biliyorum. Serde yari Ispartalilik var :)

isil dedi ki...

Gülcügüm merhabaa,

Gene super yemekler var, ne diyeyim :) Firinda kuzu kolun tarifini verirsin degil mi canim?
Operim,

Adsız dedi ki...

Doğru olabilir Işıl'cığım küçükbaş olduğunu duyunca kuzudur diye düşünmüştüm.Yıllarca annemle babam bize tandır kebabını dana eti diye yedirdiler.Senin dediğin doğrudur kesin.Bu arada çok memnun oldum Ispartayla ilgisi olan bir arkadaş daha edindiğime:))

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

Merhaba Gül'cüğüm
Merakımı mazur görün de ramazanın ilk gününden bu güne kaç kilo aldınız çok merak ettim;))Neler yapmışsınız helal olsun vallahi artık sözün bittiği bir noktadayım ne diyeyim güzel elleriniz dert görmesin arkadaşım;))Bu arada mailini aldım ama bugün koşuşturmalı birgündü cvp yazamadım onun için;((Ama şimdi yazacağım;)
SEVGİYLE KALIN...

Adsız dedi ki...

Gülcüğümmm Günaydınn,
menü harika ,ellerinize sağlık afiyetler olsun,
salata bir harika iki harika üç harika
çok öpüyom bi denemi
Sevgilerimle

ArMeda dedi ki...

Merhaba Gülcüm nihayet döndüm biraz sıkıntım vardı canım o ne güzel börek öyle eşim ve ben bir oturuşta bir tepsiyi yeriz valla canım çekti..annelerde yok ki çok uzaktalar kime yaptırsam acaba ellerinize sağlık canım öpüyorum sevgiler..

Adsız dedi ki...

Hepside birbirinden güzel görünüyor, emeği geçenlerin ellerine sağlık. Sana ve sevdiklerine güzel bir hafta sonu ve hayırlı ramazanlar diliyorum.

Adsız dedi ki...

Gül'cüğüm, Bu soooon. bende artık sabahları girmeyecegim senin sayfana. açıkçası, Ramazanda dayanamıyorum bakmaya. Gene harikalar yaratmışsınız. Su böreği dayanılır gibi degilllll..

Ellerinize saglık. Sevgilerr

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

Merhaba canım hepside harika görünüyor ellerine sağlık.Hoşça kal.

Adsız dedi ki...

aman da aman...
ne kadar güzel şeyler hazırlamışsın ellerine sağlık.
hayırlı ramazanlar, sevgiler

Adsız dedi ki...

ül'cüm hepsi birbirinden nefis tarifler ellerinize sağlık kimin emeği varsa sevgiler kendine iyi bak öptüm Ebru

Damak Tadı dedi ki...

Ooooo muhtarım şekerim seni burda görmek ne güzel hayırlı olsun ads'lin,artık sık sık yazarız desene birbirimize.)))

Artık sizlerden kurtuluş olmaz kuş uçsa haberiniz olur,merak etme ben de haberlerinizi alıyorum bol bol.))

Annemi fazla yormuyorum da o kendine ediyor,alışmış ya yapmaya.))

Pastayı nasıl yapıp göndereyim ilahi sen beni karıştırdın herhalde.Gelseydim yapar pasta kutusuna koyup getirirdim,neyse burdan değilde tlf la konuşalım.Öpüyorum herkese çok selamlar.Sahurda yine sahilde misiniz??Oyyyy OYYYYY...

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Optio'cuğum,
Canım teşekkürler bu güzel yorumun için.)) Aferim sana söz dinlediğin canım.)) Sende kendine çok iyi bak olar mı??Kocaman öpüyorum seni canım,resimler yine harika idi.))
Ellerine sağlık..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Beyhan'cığım,
Çok sağol tatlım benim..Allah sağlık versin de biz yapmaya yine devam edelim canım olsun.))
Beyhan'cığım benimde evde pişen etlerle hiç aram yoktur,sadece dışarda kebapçı'da olursa yerim.Onun dışında hiç yemem zaten.
Resimdeki kuzu kol irice parçanlamış fırınlanmış.Kokusu filan hiç yok canım senin yiyeceğin tarzda oldu inan.))Su böreğinin de haşlanması ve tepsiye döşenmesini de çekmiştim sanırım yanlışlıkla silmişim.Beyhan'cığım annem ve ben seni sevgiyle öpüyoruz canım.Güzel bir hafta sonu diliyorum..Sevgiyle kal.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Işıl'cığım,
Anlaşılan sende ve Beyhan'da gün yüzüne çıkmamış ne cevherler var.))
Umarım günün birinde hepisine teker teker burdan şahid oluruz.Çok öpüyorum canımı ben..
Daima sevgiyle kal olur mu.))

NAZLICA dedi ki...

Gül su böreği çok özel birşey,emekli yardımcısız yapılmıyor.Çok sevdiğim için hazır yufkadan yalancı su böreği uydurdum onu yapıyorum:))) Sofranız daima bereketli olsun, hepsi harikalar. İyi tatiller.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Zuhal'ciğim,
Canım şimdilik inan aynı kilodayım,ilerleyen günlerde bol bol hurma yemekten ne hale gelirim inan bende bilmiyorum.))Çok teşekkürler güzel iltifatlarına canım,senin de o güzel ellerine,parmaklarına sağlık.Mailini şimdi okudum çok teşekkürler canım.En kısa zamanda görüşebilme ümidi ile..Kendine iyi bak,anneciğine hürmetler ellerinden öpüyorum,seninde yanaklarından.Annemde öpüyor seni.))

Güzel bir hafta sonu geçirebilmen ümidi ile,sevgiler..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Candan'cığım,
Asıl harika olan biri var o da kim biliyor musun??SEN...
Seninde o güzel gönlüne ve ellerine sağlık.Kendine çok iyi bak,öpücükkkk.

Hafta sonun çok güzel geçer umarım,lütfen çok üzülme canım..

Bocuruk dedi ki...

Gül'cüğüm,
Canım ben su böreği ile patlıcan kızartmaya bayıldım :) kuzu kol da eminim muhteşem salata zaten öyle. Ama beni diğer ikisi cezbetti.Ellerinize sağlık. Su böreğini yapamam da patlıcan kızartmayı zaten iki gündür canım istiyor. Bugün olmadı yarın Allah'ın izni ile onu yaparım. Görüşmek üzere :)

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Arzu'cuğum,
Umarım sıkıntıların geçip gitmiştir canım.Su böreği fırından çıktığı anda çok güzel oluyor.Bazen bize 2 tepsi bile yetişmiyor canım kalabalık olunca.Ahh canım anne börekleri her zaman çok nefis ve muhteşem oluyor.))Senin pasta da muhteşem olmuş ellerine sağlık.Sevgilerimle.
Kocaman öpüyorum,çok güzel bir hafta sonu diliyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Pembeli'ciğim,
Canım çok teşekkür ederim,seninde ellerine sağlık güzel yorumun için.Bende sana ve ailene hayırlı ramazanlar ve hafta sonu diliyorum.

Sevgiyle kal canım..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Summer'cığım,
Canım halen sayfana girememenin üzüntüsünü yaşıyorum desem sanırım bana inanırsın.(
Canım sende Optio'cum gibi iftardan sonra gir istersen,bende inan öyle yapıyorum.Ço öperim seni,sevgilerimi gönderiyorum..

Sana çok güzel bir hafta sonu diliyorum sevdiklerinle..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Tabakta,
Çok teşekkürler canım benim,senin yaptıklarının yanında bunların lafımı olur.))Ellerine sağlık,harika bir hafta sonu geçirirsin umarım.Sevgilerimle,

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Evkedim,
Canım benim çok mersi,örtülerin benim halen aklımda inan.))Ellerine sağlık,hem yorum için hemd e örtülerin için..

Sevgiyle kal,güzel bir hafta sonu diliyorum..Hayırlı ramazanlar..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Ebru'cuğum,
Annem ve ben de seni çok öpüyoruz,çünki ikimizin emeği var canımcım..Kendine çok iyi bak tatlı arkadaşım benim.İyi hafta sonun olsun inşallah.Sevgilerimizle

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Nazlı'şım,
Canım su kaynadıktan sonra 20dk da börek tepside oluyor canım.Ben deği öyle bakma annecik yapıyor canım.Bende senin gibi hazır yufkadan olanı çabucak yapıyorum.Ellerine sağlık seninde canım,kendine iyi bak..Öpüyorum..

Harika,mutlu ve neşeli hafta sonu diliyorum.

Sevgiyle kal daima..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Bocuruk'cuğum,
İnan canım o gün sırf kendi canım istedi diye o kadar kızartmıştım.Domatesleri de yuvarlak olarak kesip yağda kızartıp üzerlerine koydum saırmsakla birlikte.Bana göre harika idi,şimdi hiç canım istemiyor.Sende yap ye hemen ertsi gün canın çekmeyecek bak gör.))Canım benim seni çok seviyorum ve öpüyorum kendine çok iyi bak.Sevgilerim seninle..HARİKA HAFTA SONU DİLİYORUM SEVDİKLERİNLE..

isil dedi ki...

Gülcügüm,
Mutlu hafta sonlari dilerim. Bolca dinlen..Insan isyerinde cok yoruluyor, haftasonlari iple cekiliyor. Benim de bu haftasonu annemler gelecek, ondan mutluyum. Bu arada abla deyip durma kendine, biz poliler olarak essek kadar adamlariz. Ogrenci dediysem, doktora ogrencisi. Mesela ben 28 yasindayim. Fatma 26.
Seni cok opuyorum canim.

mom dedi ki...

ilk gunu ne gusel gecmis boyle:)su boreginde gozum kaldi yafu
benden de sana ve ailene iyi haftasonlari ve bol yemekli iftarlar diliyorum, kendine iyi bak:)

munevver dedi ki...

Gülcüğüm,ne güzel bir sofra,afiyet olsun.Becerikli annenin becerikli kızı.Tabi böyle olur,İyi hafta sonları diliyor ve öpüyorm.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Işıl'cığım,
Canım sorma gitsin,sabahları evden dinç ve zinde çıkıp akşamları aynı pestil gibi dönmek çok kötü.)))Tatlım çok sevindim senin adına ne iyi oldu biraz hasretlik giderirsiniz.Ah canım sevgili Polilerim benim ne güldüm Işıl'cım.)))Tamam canım siz nasıl dilerseniz öyle olsun..))Ohh canım çok mutlu oldum.Artık bundan sonrası içinde Allah güzel kapılar açar hepinize,çok güzel yerlerde olursunuz.Bende burdan gururlanırım şekerlerim benim..Bende burdan hepinizi ayrı ayrı öpüyorumIşıl'cım,sende kendine çok iyi bak.Ailenle birlikte çok güzel bir hafta sonu geçirirsin inşallah..Sevgilrimi gönderiyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Mom'cuğum,
İlk günü hep bir arada olduğumuz için biraz kalabalık geçti.))Su böregini annem açmıştı canım yakınlarda olsanız da sizlerede ikram etme imkanım olsa öyle mutlu olurum,oluruz.))
Bende sana çok güzel sofralar ve hayırlı ramazanlar diliyorum.Harika bir hafta sonun olsun canım.Sevgiyle kal..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Münevver'ciğim,
Canım çok teşekkür ederim,senin marifetlerini de göz ardı etmiyorum,her zaman takdir ediyorum becerikli arkadaşım benim.Tekrar teşekkürler,çok güzel bir hafta sonun olsun ailenle birlikte..Sevgiyle kalın..Kocaman öpüyorum..

Adsız dedi ki...

Sayfana girdiğinde eğer su böreğinin yerinde yellerin estiğini görürsen başka zanlı aramadan direkt benden bilebilirsin zira tepsisiyle aldım gittim :-)) Boş geri vermek adetim değildir onun için bir ara doldurup getireceğim :-)) İyi gecelerrrrrrrrr :-))

Sevgiler cnm.. Ellerine emeğine sağlık..

Adsız dedi ki...

canim yemeklerde börekte cok nefis görünüyor,kimin emegi gecmisse ellerine saglik,sizede afiyet olsun,allah agiz tadinizi bozmasin,ailenle güzel bir hafta sonu gecirmen dilegiyle.
www.blogcu.com.baharcicegi öznur

Adsız dedi ki...

Canım harika görünüyor ellerine sağlık!
Bu arada siteme bırakılan bir yoruma sinirlenip ”kimmiş bu ya” diye sitesini ziyaret ettim. http://aynadakiyalan.blogspot.com/2006/09/rg-ve-yemek-tarifleri-zerine.html adresinde yemek sitesi sahipleri hakkında hakarete varan sözler yazıldığını okuyunca cevap yazmadan duramadım. Aslında gülüp geçmek lazım ama insan bazen sinirleniyor.
Belki görmek istersin.

Sevgiler,

selin (www.selincaglayan.com)

Hülya YILMAZ dedi ki...

bunlar ne harika yiyecekler böyle. bundan sonra akşamları sürpriz misafirlerin olabilir!!!

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Benar'cığım,
Ne tatlı şeysin sen öyle,okurken yüzümdeki tebessümü bir görseyin.Çok teşekkürler...Buyrun,buyrun lütfen çekinme burada hoşuna ne giderse yakaladığın an almalısın canım.Yoksa gördüğün gibi resimleri kalıyor sadece.))Aman canım aşkolsun aramızda boş tepsinin lafımı olur,lütfen kendini yorma dolu verecem diye.Sevginden minicik koysan içine çok mutlu oluruz hepimiz.Harika hafta sonu diliyorum canım...

Sevgiyle kal daima..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Öznur'cuğum,
Canım çok teşekkürler,seninde ellerine sağlık harika şeyler yapmışsın yine.Kendine çok iyi bak,iyi hafta sonu diliyorum..Hayırlı iftarlar olsun..

Sevgiyle kalın..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Selinciğim,
Çok teşekkürler canım,ayrıca bu konu ile iligili beni bilgilendirdiğin içinde çok sağol.
Şimdi hemen girip baktım (primde kazandırıyoruz )bence garip bir site..Bende senin gibi sinirlendim,
Selincim çok şeyler yazarım o site için ama işler büyür gider ben inan uğraşamam.Bence o biz blogcular arasında ki samimiyeti,bir şey olunca hep birlik oluşumuzu kıskandı ve halen kıskanmaya çalışıyor.Gör bak günün birinde bize çamur ata ata sinirinden bir deri kemik kalacak canım.Yaptıklarının hepsi mükemmelin fevkinde canım..Devamlı giremiyorum anında sayfam kilit oluyor.Bu yüzden anında girip 2 satır yazıp kaçıyorum canım.Çok güzel yaptıkların bravooo sana devam et..Seni çok öpüyorum canım,tekrar teşekkürler ellerine sağlık..Güzel bir hafta sonu geçirmen dileği ile..

Sevgiler.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Hülya'cığım,
Canım ne demek, her zaman her zaman büyük bir zevkle ve memnuniyetle bekleriz.Çok teşekkürler güzel yorumun için,güzel hafta sonu ve hayırlı iftarlar diliyorum..



Sevgiyle kal daima..

ev perisi;) dedi ki...

Sevgili Gül!
Yine her zaman ki gibi şahane görüntüler...
Ellerinize sağlık!
Mutlu hafta sonları canım...

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Evperisi,
Teşekkürler,bende sana ve ailene güzel hafta sonu diliyorum.SEVGİYLE KAL..

Hulya dedi ki...

oooo bu ne kadar cok lezzet boyle,masallah

Damak Tadı dedi ki...

Çok mersi Hülyalar,bende sana ve ailane hayırlı iftarlar ve neşeli bir hafta sonu diliyorum..

Sevgilerimle,