Salı, Şubat 09, 2010

Carte d'Or Dondurmalı Pasta Buluşması

Sevgili Aylin hanımın davetlisi olarak,Pazar günü Carte d'Or'un Dondurmalı Pasta buluşmasına davetliydim..Çok keyifli bir davet gerçekleştirdikleri için Carte d'Or ekibine ve özellikle Aylin hanıma teşekkürlerimi sunuyorum..

Organizasyon,ekip,lezzetler,sıcacık sohbetler ve tanışmalar çok güzeldi..Ayrıca sevdiğim ve bloglarını izlemekten keyif aldığım arkadaşlarla tanışmanın da heyecanı eklenince harika bir Pazar günü oldu benim için..Teşekkürler Carte d'Or'..
CDO_Dondurmal_Pasta_Karamelli_Kaymakl_
Karamelli Dondurmalı Pasta benim favorilerimdendi..Tıpkı Almanya'da ki dondurmalı pastalar gibi tasarlanıp hazırlanmıştı..Türkiye için bu dondurmalı pastanın gelişi biraz geç olsada,eminim alışkanlık yapıp arayı kapatacaktır..Yaz aylarında evde pasta yapmaya son dedirtecek türden hani..Fiyatıda diğer dondurma çeşitlerine göre çok makul..Kısaca her bütçeye ve ortama uygun dondurmalı pasta şimdiden alışkanlık yaptı bile..))
CDO_Dondurmal_Pasta_Antep_F_st_kl_ikolatal_ (1)
Fıstıklı dondurma pasta ise;Canan hanımın söylediğine göre, beyler için hazırlanıp sunulmuş..Hani bol fıstıklı ya ondan olsa gerek..Bu düşüncesine kendimce katılıyorum bende..Karamelli pasta tam bayanlar içinmiş,çok yerinde..))
Carte_d_Or_Marka_M_d_r_Canan_Barut_
Canan hanım bize Carte d'Or'un dondurmaları hakkında bilgi verirken..

Tekrardan çok sevgili Aylin hanıma,Canan hanıma,Nihal hanıma ve emeği geçen herkese kocaman teşekkürler..Sizlerle tanışmAk çok keyifliydi..Düşünceli hediyeleriniz içinde ben ve tadına bakanlar adına çok teşekkür ediyorum..Şimdiden tutulduğunu belirtmek isterim..

Pazar payınız açık ve kısmetli olsun Carte d'Or..!
_MG_3890
Salondan bir kare..

15 yorum:

Unknown dedi ki...

Gul hanim,
Bloguma link eklemede bana yardimci oldugunuz icin tesekkurler. Aciklamaniz bir harikaydi,nihayet basardim...

Sevgiler,
Asuman

Zeynep'in Evi dedi ki...

aaa ben de ordaydım, keşke tanışsaydık:(

Aylin TÜRKŞEN AYSEL dedi ki...

Gülümser Hanım, iş arkadaşlarımla birlikte beğeniniz için çok teşekkür ederiz. Bizler de sizlerle içten bir gün geçirdik, teşekkürler, sevgiler

KONT dedi ki...

Sevgili Gül,
Dondurma keyfini yaşamanıza çok sevindim; bence bütün blok arkadaşları bu daveti hakettiniz. Umarım Carte D'Or 'da bu güzel davetin yararını ticari anlamda ve çok çok Dondurmalı Pasta satarak görür. Herkesin eline gönlüne sağlık diyorum. Sevgi ve selamlar...
Kont

Rakunt ideas dedi ki...

Sizi takip ediyorum.ve ordaydım ama acaba tanıştık mı?Ya bir çok kişi ile olmadı nasip tanışmak.İnşallah diğer buluşmlarda

SeViL ( sevdalitatlar ) dedi ki...

Satışa sunulsun mutlaka denıyecegım ..Şu an tüm marketlerde bulunmuyor..
Güzel bir buluşma olmuş..

sarımutfak-hande dedi ki...

gül ablacım seninle tekrar görüşmek güzeldi.inşallah yeni etkinliklerde yine beraber oluruz.öpüyorum seni kendine iyi bak

Betül KAVAL dedi ki...

güzel vakit geçirmişsiniz darısı bise artık. tanışma fırsatı yakalarım inşallah cnm.

sevgiler

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

seningi tatlı ve sıcak kanlı bir bayanı tanıdığım için çok mutlu oldum.Yeniden görüşmek dileğiyle sevgiler

Dondurmalı Blog dedi ki...

Sevgili Gülümser Hanım,
Dondurmalı Pasta Buluşmamız sizlerin katkısıyla keyifle hale geldi. Yeni ürün çeşitlerimiz ve Dondurmalı Blog hakkındaki görüşleriniz bizler için çok değerli.
Sevgilerimizle, Dondurmalı Blog

Nur Vural dedi ki...

Gül hanım kekleriniz mükemmel görünüyor. Başka bir gün sizin tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
Bu buluşmada konuşma fırsatımız olmadı ama bir dahai sefere...

Sevgilerimle

Sevil Şahin dedi ki...

fıstığım iyiki geldin
seni tekrar görmek süperdi
kocaman öpüldün canım ablam..

boncuk mutfakta dedi ki...

Gül ablacığım
Sizinle tanıştığıma o kadar mutlu oldum ki.En kısa zamanda görüşmek,uzun uzun sohbet etmek çok isterim.
Çok öptüm Sevgiler

Unknown dedi ki...

Canım meleğim gelemesemde kalbim siz
leydi.Resimlerde harikasın maşallah kocaman öpüyorum...

aselhan dedi ki...

selamlar. yurt dışında yediğim yaş pastalardan sonra ülkemizde de böyle bir yaş pastasının olmasına sevindim ve ilk çıktığı gün aldım fakat yedikten sonra hayal kırıklığına uğradım. bisküviler çok sert onu keserken dondurması ise zate erimiş oluyor. yurtdışından özellikle "cooppenrath und wiese" tortesi hakkında bilgi hatta ürünün tadına bakma tavsyesinde bulunmak istiyorum. ülkemizin gerçekten farklı tatlara ihtiyacı var ki bu kadar zahmet verilip bi ürün için çaba sarfediliyorsa buna değer tatların ortaya çıkmasının daha iyi olacağına inanıyorum..