Cumartesi, Şubat 05, 2011

Easyfood Hazır Doğal Lezzetler

Özenle seçilmiş tamamen doğal malzemelerden üretilen birbirinden lezzetli hazır yemekleri, tatlıları ve yemeğe yardımcı ürünleri sayesinde yemek derdinizi sona erdiren Easyfood ile hayat size kalıyor.

2222

Türkiye’de bir ilk olan ve İ.T.Ü Kimya Metalürji Fakültesi Gıda Bölümü’yle yapılan iki yıllık AR-GE çalışmaları sonucu geliştirilen özel bir üretim yöntemi ile hazırlanan Easyfood’un “hazır yemek” ve “hazır tatlılarının” yanı sıra yemek yaparken “vakit kazandıran” etleri, haşlanmış bakliyatları ve yemek pişirme sosları bulunuyor.

Özenle seçilmiş doğal malzemelerle, hijyenik koşullarda üretilen Easyfood, tanıdık lezzetleri en doğal, en taze haliyle size ulaştırıyor. Üstelik çok özel bir sterilizasyon ve vakum teknolojisiyle üretilen Easyfood, buzdolabına gerek kalmadan tazeliğini uzun süre korur.

Easyfood ürünleri; %100 doğal olup, mevsiminde toplanmış sebze ve meyvelerin besin değeri korunarak kendi öz suyuyla pişirildiğinden, pratik olmasının yanı sıra aynı zamanda çok da sağlıklı ve lezzetli… Üstelik bunun için üretim standardı, sürekli kalite ve gıda güvenliği anlayışı ile değişmeyen lezzet garantisi bulunuyor.

1111

Easyfood İle Zaman Kazanın!

Isıtmak Yeterli! Easyfood zeytinyağlı ve tatlı çeşitleri ambalajı açıldığı anda tüketime hazır olmakla birlikte, diğer Easyfood “Hazır Yemek Ürünleri” tencerede ya da mikrodalga fırında ısıtılarak 2 – 4 dakika arasında yenmeye hazır hale geliyor.

33333

Saatlerce Süren Ön Hazırlık Derdine Son! Easyfood “Haşlanmış Ürünleri”; herhangi bir bakliyat yemeği için 8-10 saat önce karar verme, ürünü ıslatarak bekletme, haşlama, pişirme aşamaları için harcayacağınız zaman kaybından sizi kurtarıyor.

Etli Yemekler Bile Kısa Zamanda Hazır! Easyfood “Etleri” ile etli yemeklerin hazırlanma ve pişme süresi kısalıyor.

Artık Soymaya, Doğramaya Elveda! Easyfood “Yemek Pişirme Sosları” ise malzemenin yıkanması, soyulması, doğranması, baharatlarının katılması ve kavrulması işlemlerini sizin yerinize yaparak, hayatınızı kolaylaştırıyor.

Misafir Ağırlamak Çok Kolay! Easyfood; 2 kişilik olan 400 gramlık ambalajının yanı sıra 1 ve 2 kiloluk farklı boyları ile misafir ağırlamanız için de kolaylık sağlıyor.

4444

Easyfood ürünlerini Metro, Migros, Macro ve Tansaş satış noktalarından satın alabilirsiniz. Daha detaylı bilgiye www.easyfood.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

6 yorum:

Aylin dedi ki...

Geç de olsa Avrupalı olduk.Çalışan kesim için vazgeçilmez olacağı kesin.Dün Ayva tatlısını aldım tesadüfen,harikaydı.Diğer yemek çeşitlerini henüz tatmadım.

YeMeK vAkTi dedi ki...

Ben cesaret edip alamıyorum Gül ablam ya bilale konuşalım bu olayı:)

Damak Tadı dedi ki...

konuşalım bitanem..)öpüyorum kocaman..

Mimosa Café dedi ki...

ayva tatlısını yedim daha epey iyiydi. itü metalürji mühendisliği bölümü tarafından özel geliştirilmiş bir sistemle ve katkısız malzemelerle üretilmiş ve paketlenmiş olması kısmı bence dikkat çekici. diğer ürünleri de deneyip yorumlıycam kısmetse :)

Adsız dedi ki...

Baya ilginç geldi bana. Ben de Levrek Buğulama aldım Caddebostan Migros'tan. Deneyince, fikrimi sölicem.

Seda

Seda Hıçyılmaz dedi ki...

Benden sonra yorum yazan olmamış. Çok şaşırdım :) Söz verdiğim gibi Levrek Buğulama'yı alıp, denedim. Size şöyle söylim hakikaten suyuna ekmek banıp yedik. Eşime de hazır olduğunu söylemedim :))