Cuma, Temmuz 22, 2011

Etkinlik

Merhabalar Hanımlar,

Ben İtalya'da Üniversite'den mezun oldum ve şimdi masterimi yine burda yapıyorum ama aynı zamanda birden fazla marka için Community Manager'lik yapıyorum.

Size bir moda etkinliğinden bahsetmek isterim. Modacı Neima Şittawi Bottone (ben kendisiyle İtalya'da tanıştım) markasını İstanbul'da tanıtmak ve Türkiye pazarına açılmak istiyor, bunun için 3-4 Ağustos tarihleri arasında gazetecilerle, blöggerlarla ve diğer davetlilerle buluşmak istiyor.

Son zamanlarda blöggerlar ne kadar önemli ve yaratıcı hepimiz biliyoruz bu yüzden Neima Sitawi Bottone markası olarak biz de bu davete moda blöggerları dışında mutfak üzerine yazılar yazan blöggerları da davet etmek istiyoruz, hatta aranızdan kabul edecek olan olursa davetin yanı sıra bu organizasyona dahil etmek ve hazırlayacağınız küçük atıştırmalıklar, aperatifler veya tatlılarla bu organizasyonda rol almanızı çok isteriz. Ben sevgili Gül Savaşer abla'm ve annem Gülser İzci sayesinde sizin mutfak bloglarınızdan haberdar oluyorum, birçoğunuzun bloğunu okudum o yüzden bu davet sayesinde güzel yemeklerinizden yemenin yanı sıra sizin bloğunuzun tanıtımını da yapmış oluruz diye düşündüm. Başından da davetliler olacağı için hem bloğunuzu tanıtma şansı yakalayacak hem de güzel bir Moda Davetine katılmış olacaksınız. Eğer teklifimizi kabul ederseniz, Neima size bu güzel günün anısına sembolik bir hediye verecek. Ne dersiniz? Eğer ilginizi çekerse benimle orkide.izci@neimasitawi.com adresine mail atarak iletişime geçebilirsiniz.

Bu arada Neima Sitawi Bottona hakkinda daha fazla bilgi almak isterseniz sitesini ziyaret edebilirsiniz.


http://www.facebook.com/l/MAQDWWwihAQARhCHPIR7DBHs4QDiczJZqHhPbZoY8HrJZyw/www.neimasitawi.com/eu/main.html

Sevgiler,

Orkide İzci


ARKADAŞLAR,ORKİDE'CİĞİMİN ETKİNLİĞİNE KATILMAK İSTERSENİZ LÜTFEN KENDİSİNE MAİL ATINIZ..TEŞEKKÜRLER!

2 yorum:

TuruncuTatlar dedi ki...

çok güzel bir fikir canım eğer istanbulda olsaydım emin ol destek olurdum katılırdım aranıza herşey gönlünüzce olsun..

PAPATYA PRENSES dedi ki...

çok güzel ama tam razamanın ilk günleri. puf napsam acaba :)