Pazartesi, Mayıs 23, 2011

Molapaketi

nedir-top-menu

Yemek Saatlerini Kaçıranlar,Ara öğünlerini işlere dalıp atlayanlar,atıştırma diye sağlıksız ürünlere kapılanlar,aracında trafikte sıkışıp atıştırmaya bişeyler arayanlar bu nedenle yoldaki eksoz dumanları içinde satılan tozlu simitleri alanlar v.s…

Artık bunlara son..

Mola Pakedinin içerisindeki kokteyleri web sitesi üzerinden siz seçiyorsunuz.. Damak tadınıza uygun 4 atıştırmalık paket hazırlıyorsunuz.Bunların içerisinde ithal kuruyemişlerde var ) İlginizi Çekebilir.. Daha Sonra Ödemeyi yapıp 1 İş Günü İçerisinde Siparişinizi Teslim Alıyorsunuz..

40 ‘ın üzerinde Çeşit ve 3 – 4 Günlük Atıştırmalık .. Bir de İçerisinde Aldığınız Kokteyl Kuruyemişler için Yer alan adınıza özel düzenlenmiş bilgi broşürüde var ..


Bitmedi… Üstelik İlk Siparişte %20 indirim kampanyası bulunmakta şuan.. Ve Kargo Ücreti Yok.. Bedava )

Benim seçtiğim Paketteki Ürünler Çok Lezzetli ve Taze idi.. Ambalajları çok güzel hava almayacak şekilde yapılmıştı.Yani At Çantana Birini Atıştır İstediğin Yerde Ye.. Büyük Kolaylık.. Özellikle Dış Hayatta Bulunan,Çalışanlar ve Diyet Yapanlar İçin Muhteşem Bişey.. Bu Sayede Yemek Yemeyi Yoğun Tempoda Unutup,Ara Öğün İsteyenler İçin Muhteşem Bir Çözüm.. Diyet Yapanlarada Ara Öğün Olarak Büyük Bir Kolaylık.. Lezzetli ve Hazırlama Derdi Yok..

Bitmedi.. Bu Paketler çokda güzel bir hediyelik Paketleride çok şık.. Ve Yemek Yemeyen Yada Sağlıklı Beslenmesini İstediğiniz Çocuklarınız içinde çok güzel bir sunum..

2 yorum:

TuruncuTatlar dedi ki...

Ay bunlar insana kilo aldırır. Başına oturan hepsini bitirir kutunun :)

Adsız dedi ki...

Merhaba Sevgili Gul,
ben seni yillardir takip eden eski bir okuyucun ayrica yeni bir bloggerim. postunu gorunce hemen esimin is yerine bir paket yollattim. Guzel bir surpriz oldu. Tskler,sevgiler.
http://kucukfirin.blogspot.com/