Perşembe, Haziran 17, 2010

Kalıplarım

Vazgeçemediğim kalıplarımdan bir kaçı..))
4
Not:Kalıblarım Nordic Ware markadır.. (http://www.nordicware.com/)
ttt1 10
3655196542_5bc4e60ab8 3

2 1

17



8 7

10 yorum:

Unknown dedi ki...

Meleğim hepsi harika:))Kocaman öpü
yorum seni...

YeMeK vAkTi dedi ki...

AMANIN SÜPER BU KALIPLAR BENİM İÇİN DAMAK TAD KALIPLARI:)

Balperisi dedi ki...

canim benim..Bu guzel blogun guzel yazari sensin demek.O kadar lezzetli tatlar var ki.Ellerine saglik:)
sevgi ve muhabbetle kal

Narince dedi ki...

Aynı soruyu soracağım.
Ama kandilini kutlayıp öpsem önce?

aysegul dedi ki...

Hayırlı kandıller efenım.

Moda trentlı bı odulunuz var,ugrar
mısınız :D

Sevgılerrr

made in funda dedi ki...

muhteşemler.aralarından seçim bile yapamadım...

lavantalimon dedi ki...

işte budur damaktadı:)) harikasın canım yaptıkların değerli ve değer bulmasına çok sevindim tebriklerrr:))çok sevgiler:)

lezzettabağı dedi ki...

Damak tadım, ben bu kek kalıplarını çok beğendim beğenmesine de yorgunluğuma ver ne olur bunların nedir fiyatı ve kargo ücreti göremedim ki.. hani çok abes değilse ve de geç kalmamışsam bende isteyebilirim .. hepsi de çok güzeller..Blog blog dolaşmaktan ve de işyerinde işimi yapmaktan gözlerim artık çift görür oldu vallahi.. sevgiler..

Canan Talay dedi ki...

Sayın Damaktadı,her akşam sizin sitenize bakmadan geçemiyorum.Siteniz çok güzel.:)Heyecanla tariflerinizi okuyup, uyguluyorum, ve bundan büyük bir keyif alıyorum. Kalıplarınızı çok beğeniyorum,acaba bu kalıpları kendime temin edebilirmiyim.Fiyatlarını bana bildirebilirmisiniz.Başarılarınızın devamını dilerim.:)

Damak Tadı dedi ki...

İyi Geceler Canan Hamım,

Kalıpları özellikle getirip satışını yapmıyordum ne yazık ki..Çok pahalı olduklarından ve kargo-gümrük parası çok tuttuğundan,ücreti hafifletsin olsun diye çağrıda bulunuyordum arkadaşlara..Kalıpların her birini 120.-Tl den satmıştım..Ayrıca bir de Merter tarafında ki postaneden alıp, taksi ile anadolu yakasına geçmek bir hayli masraflı oluyordu..

Bazı arkadaşlar,maille bana çok şeyler söylediler ama,işin gerçeği bu ve açıklık getirdim bende sizin sayenizde..Bu aralar hiç siparişim yok inanın..Olursa mutlaka buraya yin eyazarım..Bir kaç kişi her gün mail atıyor kalıplar için..


Eğer beğendiğiniz kalıplar varsa,nordic in sayfasından bizzat isteyebilirsiniz..Direk adresinize getiriyor postacılar..Üzgünüm Canan hanım..Yazdığım gibi,siparişim olursa mutlaka bloga yazarım..


Ayrıca çok teşekkürler yazdıklarınız için..


Sevgiler..