Salı, Ekim 24, 2006

HAŞHAŞLI KURABİYE VE DOLMALAR..





Dolmanın tarifini hepiniz biliyorsunuz arkadaşlar,bu yüzden yazmak istemedim..Çok da yoğunluk yaşıyoruz bu yüzden kusuruma bakmayın..Kurabiyenin tarifini daha sonra sizlerle paylaşırım..Mutlu ve güzel günler geçiriyorsunuzdur umarım bizler gibi.))
Hepinizi bayramanın 2. günü öpüyorum ve tekrar tebriklerimi gönderiyorum..Yüzünüzden tebessümleriniz eksik olmasın...

26 yorum:

Adsız dedi ki...

Gül'cüm hepsi birbirinden nefis ellerinize sağlık dert görmesin inşallah sevgiler iyi bayramlar hepinize Ebru

Adsız dedi ki...

Gül canim, bende senin bayramini kutlar ailenle beraber mutlu ve sihhatli nice bayramlar dilerim
sevgilerimle

Schatz Insel dedi ki...

Canim iyi geceler güzel temennin icin tesekkür ederim ama buralarda hic bayram sevinci yok.Ilk gün sabah bayramlasiyoruz.Sonra cocuklar okula esim ise bende herzamanki günlük islere yani herzamanki gibi bir gün ama canimiz sag olsun saglikli olana hergün bayram canim laz böregi cok güzel gözüküyor insallah en kisa zamanda deneyecegim yufkalri acan pamuk ellerden öpüyorum sevgiler

Adsız dedi ki...

Pilavın içi bile ne kadar lezzetli olduğunu işaret ediyor.Çok pardon nazarım değmez ama sizler o kadar güzel Türk ve yöre yemeklerini yapıp bizlerle paylaşıyorsunuz ki size bu yüzden gönülden teşekkürlerimi gönderiyorum.Temennim uzun yıllar bizimle paylaşımlarınız sürer.Güzel bayramlar,ağız tadınız bol olsun..Benim için 1 adet dolma yer isiniz rica etsem?? İyi geceler.


ASLI

akçahan dedi ki...

Sevgili Gül, senin, anneciğinin ve tüm ailenizin bayramı kutlu olsun tatlım.

Bocuruk dedi ki...

Gül'cüğüm,
Diyorum ki Sevgili Aslı'nın yerine yenilecek o dolmayı ben yesem nasıl olur? Ellerine kollarına sağlık canım :) Senin ve anneciğinin tabii ki. Yoğunluğunuzu tahmin edebiliyorum. Böyle misafirperver bir ailenin evi boş kalır mı hiç. Tekrar iyi bayramlar...

Adsız dedi ki...

canım arkadaşım,
mutluluk dolu bir bayram geçiriyorsundur umarım.
herşey gönlünce olsun.
kucak dolusu sevgiler.

elma kurdu dedi ki...

sevgili gül sana ve sevdiklerinede iyi bayramlar... dolmalar nefis görünüyo ellerine sağlık ZEKİYE

tatli-tuzlu dedi ki...

Gülüm affettinmi beni?Senin o güzel kalbini kirdiysam özür dilerim, niyetim seni kirmak degildi.AFFET. Sevgiler Behiye öpüyorum gül yanaklarindan.

ufukmutfakta dedi ki...

Gül'cüğüm valla bravo doğrusu. Ne güzel şeyler yapmışsın.Gerek laz böreği gerekse de dolmalar muhteşem görünüyor. Kurabiyenin tarifini ise merakla bekliyorum. Sen diyordun ama asıl biz size komşu olsaydık keşke. Yakınınızdakiler bence çok şanslı. İyi ki senin sayfanı keşfettim. Valla bana pozitif enerji veriyorsun. Ellerinize sağlık canım benim. Süpersinnnnnn....

umran dedi ki...

Hepside herzaman yaptiklariniz gibi supeeeerrr.Ellerinize saglik gul.Anneciginin de ellerinden oper hayirli bayramlar dilerim..

Beyhan dedi ki...

Kurabiyeler,dolmalar,sarmalar...Ohh ellerinize sağlık nefis görünüyor hepsi.Gül dolma içine kuru üzüm mü koyuyorsunuz?Lezzetli oldukları nasılda belli:)))
Kurabiyeleri salyangoz şeklinde mi doladın canımcım.Şeklinden öyle gibi geldi. Özlemişim sayfana yazmayı,öpüyorummmm.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Ebru'cuğum,
Öncelikle seninde bayramını kutlayıp o güzel yanaklarından öpüyorum..Çok teşekkürler tatlım benim..Sevgilerimi gönderiyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Özgül'cüğüm,
Canım bu güzel dilekleri bende senin için diliyorum,çok çok teşekkürler..Sevgiyle kal tatlım..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Schatz insel,
Olsun canım dediğin gibi sizlerin canı sağolsun,Allah sağlık versin..Sevdiklerinle birlikte bayramlaşacağın çok uzun günlerin olur inşallah..Bizler görünmesek de seni yanımızda gönlümüzde hissetik canım,lütfen her zaman sevinçli olmaya çalış..İnşallah laz böreğini denersin,açmayı ayapamazsan hazır baklava hamuru ile denemeni tavsiye ederim.Çok teşekkürler tatlım benim..Sevgilerimi gönderip o güzel yanaklarından öpüyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Aslı,
Çookk teşekkürler..Umarım temennilerin olur ve uzun yıllar hep birlikte oluruz..Dolmalar gerçekten nefis olmuştu fakat sizlere tattıramadığım için üzügünüm canım ve senin için yedim yerkende Aslı bak senin için diye de söyledim..Sevgilerimi gönderiyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Akçahan'cığım,
Canım,senin ve aileninde bayramını
kutlayıp yanaklarından öpüyorum..Sevgilerimi gönderiyorum tatlım..

Damak Tadı dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Bocuruk'cuğum,
Canım senin içinde yedim inan.)))
Zaten yarısını ben yedim herhalde,arkadaşlar için birde kendim için derken yarısı bitti.)))
Şaka tabiiki de o kadar da olmasa 5-6 tane yedim canım..Sağol canım sizlerde yanı şekilde misafirperver ve güleryüzülüsünüz canım arkadaşım..Sevgilerimi gönderiyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Evkedisi,
Canım çok teşekkürler,bende senin ve ailenin bayramını kutlayıp,mutluluklar diliyorum..Sevgilerimle..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Zekiye,
Sana da iyi bayramlar diliyorum tüm sevdiklerinle..Teşekkürler tatlım..Sevgiler.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Behiye'ciğim,
Beni affettin mi diye soruyorsun da ortada ne var ki seni affedecek..Sen benim tatlı şekerimsin canımsın..İnan bişey yok sadece çok yoğunluktan yazamadım kimseciklere,bu yüzden ben hepinizden özür diliyorum..Seni çoookkk öpüyorum şekerrrr..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Ufuk'cuğum,
Canım geç değil yine bize komşu olabilirsin inan..Bu arada bizim binada sanırım boşalacak bir daire var,ne de iyi olurdu,hemde superrrrr..)) Canım sende bana pozitif enerji veriyorsun unutma lütfen..Hepinizi çok seviyorum tatlılarım..Laz böreği dolmalar ve diğer tatlılar çok güzel olmuşlar öyle söylediler..Bu bayram 4 tepsi değişik tatlılar yapmıştık ama hiç kalmadı,iş yerinde ki arkadaşlara bile getiremedim çok üzüldüm..Çok öpüyorum seni canım..Bize vey abiz size komşu olsaydık neler neler olurdu neler..Öpüyorum seni çokkk..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Ümran'cığım,
Canım bende hem kendim için hemde annem için o güzel yanaklarından öperim..Sanada iyi bayramlar diliyorum tüm sevdiklerinle..Sevgiyle kalın canım..Teşekkürler!!

Damak Tadı dedi ki...

Canım Beyhan'ım
Tatlım,bizde dolma içine hem kuru üzüm hemde kuş üzümü koyulur.Teşekkürler,annemin yaptığı dolma içi inan muhteşem olur annemdir diye söylemiyorum..Kurabiyeler dediğin gibi salyangoz şeklinde dolandı..Beyhan'cım bir ara haşhaşlı rulo pasta yapmıştım hatırladın sanırım,onun hamurundan artan parçayı dondurucuya koymuştum,işte o hamurdan 1 tepsi çıktı ve bitti..))Üzerine de reçel sürdüm parlak görünmesi için..Çok öpüyorum canım seni bende seni çok özledim inan..Sevgiyle kal..

Adsız dedi ki...

Sevgili Damaktad'cigim, Vaktin elverince yaprak sarmanin ve icinin tarifini yayinlabilir misiniz? Patatesli boregine bayildim, ilk firsat yapiyorum.