Cumartesi, Ekim 21, 2006

BUGÜN BAYRAM ÇOCUKLARI GİBİ ŞENDİM ADETA.))

Nunu'cuğummmm paketin geldi,hepsi harika malzemeler..İsterdim ki onlarla yaptığım pastaları sana tattırabilsem ne iyi olurdu..))DEFALARCA TEŞEKKÜRLER..




Çarşamba günü sevgili Nunubella'dan bir mail aldım benden adresimi istiyordu bende hemen mailine karşılık verdim.Cuma günü Nunu'cuğum beni telefonla aradı tam o sırada bende Kargo ile konuşuyordum.Ne büyük bir tesadüf ki sanki o anda Nunu'ya malum olmuş benim Kargo ile konuştuğum.Güzel ve temiz gönüllü olduğunu zaten biliyordum da ama bu da beni çok şaşırttı inan.Sadece beni değil arkadaşlarımı da.

Çok sevindim ve sevincim halen devam ediyor bunu sizlerle paylaşmak istedim..Kargo'yu sabah aradığımda paketin öğleden sonra geleceğini ve beni arayacaklarını söylediler.Ben işte olacağımdan babam alabilirmi diye sorduğumda evet dediler.Annecik beni aradı saat 16.00 civarında paketin geldiğini ve çok güzel pasta malzemeleri olduğunu söyledi,nasıl sevindim bir an önce uçarak eve gitmek istedim adeta.Eve geldiğimde masanın üzerindekileri görünce sevincim ve heyecanım bir o kadar
daha arttı.

Arkadaşlar Nunu'nun bana gönderdiklerini aynen sizlerle resimde paylaşıyorum.Sevgili Nunu'cuğum canım sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum..Bu nasıl bir incelik
Nunu'cuğum, beni nasıl mutlu ettiğini sana kelimelerle anlatmam mümkün değil.Burda önemli olan beni düşünmen çok asilsin canım benim..Resmen bayram havası
estirdim evde tıpkı minik çocuklar gibi.))Umarım sende tıpkı benim sevincim gibi sevinçli ve süprizli günler yaşarsın.)

Sanal alemde birbirimizi görmeden tanımadan sevmek ve dost olmak bence duyguların en güzeli olsa gerek.Ben öyle düşünüyorum sanırım sizlerde benle aynı görüştesiniz öyle değilmi arkadaşlar..Bir kaç gün yorumları görmesek haberleşemesek hemen aklımız kalıyor panik oluyoruz acaba ters giden bir şeylermi var,sağlığı iyimi kendi kendimize sorup duruyoruz çoğu kez.Bazende arkadaşlarımızın sorunları veya soruları oluyor onları paylaşıp ona çözüm buluyoruz.Bu duygular kadar başka güzellik varmıdır bence..

Sanal alemin iyiliği de bu olsa gerek..İyi ki varsınız,iyi ki benimde bir sayfam var sizlerle birşeyler paylaşıyorum..

Nunu'cuğum canım benim tekrar tekrar teşekkürlerimi gönderiyorum güzel gönüllü arkadaşım benim.Daima sen ve güzel ailen güzellikler yaşayın ve görün..))

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Gul'cugum,
Yeni malzemelerinle neler yapacagini cok merak ediyorum. Ama eminim ki hepsi cok guzel olacaklardir. Ben de buradan senin ve ailenin ramazan bayramini kutlarim. Benim yerimede bol bol tatli yemeni rica edecegim. Bende kendi tatli mi yarin yapacagim sonucu sana yazarim. Sana yeni oyuncaklarinla iyi eglenceler.

Hatice

Bocuruk dedi ki...

Canım iyi ki sen de varsın. Blog dünyasını güzelleştirenlerden birisin canım arkadaşım...
Senin ve ailenin ramazan bayramını kutluyorum. Sevdiklerinle mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice bayramlar dilerim.

Sevgilerimle...

tatli-tuzlu dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
tatli-tuzlu dedi ki...

Gül R.... icin tesekkür ederim canim.Öpüyorum Behiye

Hulya dedi ki...

ne guzel,ne mutlu sana..

Beyhan dedi ki...

Gül canım benim,koliden çıkanları görünce ben bile çok heyecanlandım.Ne kadar ince düşünceliymiş arkadaşın.Sana bayram hediyesi göndermiş oldu.Afiyetle yiyin yapacağın pastaları.
Telaştan uğrayamadım sana canım.Sana ve ailene,kardeşine,yeğenlerine harika bir bayram diliyorum.O güzel yüzün hep gülsün,canım benim.Öpüyorum güzel yanaklarından.

---OPTiO--- dedi ki...

sevgili nunubella ya tesekkür ederiz güzel malzemeler icin..bi de tabii seni mutlu ettigi icin :))
simdiden kolay gelsin...
bu arada dedigin gibi burdaki sicaklik bambaska oluyo..tanimiyosun ama cok farkli duygular paylasiyosun...umarim güzel sohbetiniz hic bozulmaz canim..simdiden iyi bayramlar...cok cok öperim..