Cumartesi, Ağustos 19, 2006

TURŞU KAVURMASI



Malzemeler

500 gr fasulye turşusu

3 adet kuru soğan

zeytinyağı

Yapılışı

Önce turşuların tuzunu çıkarmak için iyice yıkayıp süzgeçe alıp süzülmesini bekleyin.Tencereye

zeytinyağı koyup soğanları piyazlık doğrayıp kavurun ve fasulyeleri ekleyin biraz karıştırıp

5 dk daha soğanlarla kavurun.Daha sonra da servis tabağına alıp servisinizi yapın.Turşular genelde çok tuzlu olduğundan tuz eklemedim.Hepinize afiyet olsun..!

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Gül'cüm yine müthiş lezzetler ortaya çıkartmışsın eline sağlık canım.Turşu kavurmasını bende bir arkadaşımda yemiştim tadını çok beğendim.Bu arada arkadaşını kıskandım valla oda sende çok şanslısınız turşu kavurmalarını bizsiz yiyorsunuz :) afiyet bal şeker olsun canım.

Damak Tadı dedi ki...

Selam Susamcım,
Canım eğer bana yakınsan sana da yapar getiririm canım sen yeter ki iste.Değilsede bulunduğun ile bir şekilde nasıl ulaşırsa araştırıp gönderirim.Ah canım benim, ne yapsam acaba??? .)))

Sevgiler,güzel bir pazar günü diliyorum.

Adsız dedi ki...

Merhaba Gül, fasulye turşu kavurmasına bayılırım. Giresunda bol bolyapılır, tabii bizde annemizden öğrendik, ellerine sağlık canım inanki canım çekti.... Nesrin

Adsız dedi ki...

Bu turşuları veremediğiniz için bu kadar derinden üzüldüğünüz arkadaşınız kim acaba? Ve ne kadar büyük bir sevgi ve ilgidir ki, hafta başı ilk iş olarak O'na özel olarak turşular gidecek.İşler kesin olarak turşuya döndü bence.
Eh sanırım bazı şeyler de turşulaşacak.Hadi afiyet olsun...

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Nesrin,
Memlekette çok yapılır tabiiki canım.Bizlerde oraya gide gele öğrendik işte.Canım bir kutu daha var istersen göndereyim.))

Sevgilerimi gönderiyorum.