Çarşamba, Nisan 04, 2007

SELVA İLE ÇEKİLİŞLERİMİZ DEVAM EDİYOR..))

Bu sepette sevgili Burçin'e (www.bakinnepisirdim.blogcu.com) ait.Kendisi daha önce bana mail atıp sepeti aldığını ve en kısa zamanda sayfasında yer vereceğini yazmıştı.Bu sabah kendisinden
bana bir email geldi ve sayfasında yayımladığını belirtti.Bende hemen sayfasından copy yapıp buraya yapıştırdım arkadaşlar..Görüldüğü üzre Selva artık mutfaklarımıza misafir olmaya başladı bile..)) Şimdiden hepinize bol şanslar arkadaşlar..))
Bugün (www.baharanil.blogspot.com) beni Bahar arayıp paketinin geldiğini ve çoook mutlu olduğunu söyleyip hemen sayfasından resimleri copy yapmamı istedi.Ayrıca (http://bakinnepisirdim.blogcu.com/) Burçin'de mail atıp sepetini aldığını ve mutlu olduğunu belirtmiş.Diğer blog sahibi olmayan arkadaşımızdan henüz haber gelmedi sanırım onun haberi de yola çıkmıştır.)) Beyhan'cığım,Bahar'cığım ve Burçin'ciğimin mutlulukları inanın benide çok mutlu etti arkadaşlar,darısı sizlerin başına..Sevgili talihli arkadaşlarım şimdiden sizlere ve tüm aile fertlerine afiyetler olsun SELVA ile.)) Teşekkürler SELVA..









8 yorum:

Adsız dedi ki...

Makarnam bile yaptım akşam :) :) Ama bugün sistemlerimizin sağı solu pek belli olmuyor eklemelerimi tam yapamadım. Gene uzunnnnn uzunnnnn bir yazı yazdım :) Hem yazımı hemde makarnanın resmini en kısa zamanda ekleyeceğim. Varya ben çok beğendim bu Selvayı valla gerçekten. Makarna o kadar güzel diri dir olduki .
Hayır şu bilgisayar benim istediğim zaman düzgün çalışsa yok illaki canına göre takılacak :) Yok bugünlük ona mühlet ya o bana uyacak yada yarın balkondan aşağıyı boylacak :) :) Tabi arkasından da beni atarler heralde işyerindekiler çünki daha yeni alında LSD ablası bunlar :) :)

Hımmm birde hafta sonu yapabilirsem kendi icadım olan irmikli pastayı yapmak istiyorum Selva irmiğim ile .)

Canım ablacım tekrar böyle güzel bir tanıtımı başlattığın için ve bizlere bu mutluluğu tattırdığınız için Selvaya ve sana çok teşekkür ediyoruz.

Sevgiler....

Adsız dedi ki...

Merhaba Gül'cüğüm,
Bu güzel etkinlik için sana çok çok teşekkür ediyorum. Daha henüz ne resimleyebildim ne de pişirebildim ama en kısa sürede deneyeceğim ve resmini de çekeceğim. Sana sımsıcak sevgilerimi gönderiyorum.

http://bakinnepisirdim.blogcu.com

Adsız dedi ki...

Gulcugum,
ne zamandır zıyaret etmemıstım seni, neler kacırmısım! selva hedıye paketını kastetmıyorum, tarıfler , cici sofralar:))
sonra utune de bayıldım! pedalına bas, tum kıyafetlerı utuluyor demek ha! supermiş;)
sevgılerr

---OPTiO--- dedi ki...

sen varya bitanesin..canim benim..hic ugrayamadim ne zamandir ne olur kusuruma bakma...bu ara acayip yogunum..cok cok öpüyorum seni..ilk firsatta gelicem..muck

Tuba dedi ki...

Ben de istiyorummm. Allooo, Amerika'ya servis var miiiiii?
Gul'cugum, bana ne ben de istiyorum, beni de koy kuraya:)))

Aybike Ceylan dedi ki...

Gul'cugum,
Bir kac gundur bakamamistim, ne guzel seyler yapmissiniz gene ellerinize saglik. Ayrica Tuba'nin dedigi gibi ben de istiyorum bu paketlerden, buralara da geliyor mu?
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Gül'cüğüm evdeki yoğunluktan dolayı daha pişiremedim makarnaları.Ama makarna sepetim odamda gözümün önünde duruyor.Bu etkinlik için sana tekrar teşekkür ederim.

Arkadaşlarının da bu çekilişe katılmalarını şiddetle öneririm.Güzel bir hediye çünkü.

Öpüyorum seni...

BEYHAN

Adsız dedi ki...

Canım ablacım günaydınlarrrrrrr...
Nasılsın bakalım. Hafta sonu da geldi oh oh . Pazartesi gene sizin güzel pazar sofralarınızı görebilecekmiyiz. Sen kesin gene bana gıcıklık olsun diye koyarsın su böreğini bende ağzım sulana sulana bakarım ekrana :):) Yawww anneye söylesene bigün patatesli börek te yapsın bende baktıkça doyayım :)
Ya ablacım bizim sistemler gene allak bullak mail bazen geliyor bazen gelmiyor ama ben hiç gönderemiyorum. Mail atamıyorum haberin olsun. Ama bugün karşı taraftan gelir oldu. Ne dicem sana bak. Hani dün değilde ondan önceki gün telefonda konuşuyorduk ya bi "Takip" muhabbeti geçti tam telefon kapanırken. Ay ben çatlar durumlardayım. Yazsana bana duyduğun bişeyler varsa . :)
Çokkkkk güzel bir hatfa sonu olsun senin için bol bol dinlen eğlen. Faslaaaaa yemeeeeee sakınnnnnn bizede bırak birazzzzz :) :)
Mucuk mucukkkkkkkkkkkkk..........