Pazartesi, Ağustos 07, 2006

BOŞUNA TEKNOLOJİ ÇAĞI DEMEMİŞLER...


Arkadaşlar şimdi bana bu resimde neyin nesi diye sorabilirisiniz..
Geçenlerde bir arkadaşımı evinde ziyarete gittiğimde bu becerikli kapakla karşılaşınca önce
şaşırdım sonrada ne icatlar çıkmış diye de hayıflandım.Neden mi? bu tür şeyleri neden biz değilde başka ülkeler geliştirir diye.Neyse çok da üzülünecek bir durum değil diye düşündüm.Önemli olan karşımda durup benim onu görebilmem ve detaylarını öğrenebilmemdi.

Arkadaşlar ne hünerli bir kapak size anlatamam, bu yüzden dileyen web sayfasına girip detaylarını ordan öğrensin bi zahmet.Sıkı durun şimdi size web adresini veriyorum.
www.es-to.com
Fiyat konusuna gelince,arkadaşım 350.-400.-USD civarı olduğunu ve taksit seçenekleri olduğunuda belirtti.En önemlisi kapağınve suyun istenilen ısıya ayarlanabilyor olması.
bayanlar için çok özel seçenekleri var benden duymuş olmayın.)) Yaşlılar ve engelliler için
harikalar ötesi bişey..

Şimdi sorabilirsiniz neden bu kapağın reklamını yapıyorsunuz diye...Şu anda evimizde ustalar
cirit atıyor,ev kalkmış gidiyor.Nerde nasıl ne yapacağımızı bilmaz durumdayız.Zavallı anneciğin
canı cıkıyor durumları.((( Tam zamanı diye düşündüm taktırmak için,bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim.Daha önce bu sayfayı BANYO MUTFAK dergisinde görmüştüm ve de çok
dikkatimi çektiğinden link bilem vermiştim çaktırmadan...)))))) Demek ne kadar aklım bu kapakta kalmıştı ki arkadaşımda karşıma çıkınca sevindirik oldum..Neden mi???? yakından
inceleme ve bir kullanan tarafından özelliklerini öğrenmekti.Biliyorsunuz ki
bu kapağı almaya gitsem belkide satan kişiler bana çok abartılı anlatıp beni şaşkına çevirebilirlerdi.Çok yakın arkadaşımdan bilgileri almak benim için en önemli detaylardı..

Evet arkadaşlar sözün kısası,kıssadan hisse harika bir kapak ve montajı da çok kolaymış.Ben
alacağım almak isteyenler varsa web sayfasından ulaşsınlar.Ben aradım yetkili Ebru hn var
onunla konuştum bilem..heeeehheehhhhh..

Sizlere bundan böyle güzel keyifler diliyorum..HEPİNİZ MUTLU KALIN,NEYLE NANO İLE...

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Damak tadı,
Böyle bir sitede bu reklamın yapılması inanın çok dikkatimi çekti.Zaten reklamın iyisi kötüsü olmaz.Siz bu firmayı arayıp reklamınızı yapıyorum diye söyleyip iskonto isteyin benim fikrimce.))Gerçekten hergün değişik
teknoloji ürünleri ile karşı karşıyayız,bunları takip etmek de imkansızlaştı.Bu kapak çok değişik ve özellikleri olan bir kapakmış meğerse.Sayfasını ziyaret edip biraz bilgi dağarcığımı doldurdum sayenizde.Teşekkürler damak tadı bu bilgiler için.

Seyhan YILMAZ

one ben bir sey dedi ki...

Gülcüğüm,
merhaba,enteresan bir kapakmış şimdi saa bir şey söyleyeceğim kapak resmi yükelenmeden herhalde tencere kapağıdır diye düşündüm vallahi aklımın ucundan geçmezdi böyle bir ürünle karşıma çıkacağın ömürsün arkadaşım vallahi elektrik tam tutmuş bende böyle atraksiyonlar var da kendimi tutuyordum önümü açtın teşekkürler çokkk öpüyorumm sevgilerimle:)))

Damak Tadı dedi ki...

Candancım canım,
aaa neden tutuyosun olur mu canım.Bu tür atraksiyonların varsa hemen yayınlayacaksın canım.
canım sende bi ömürsün vallahi,inan çok güldüm ve halende
gülmem devam ediyor.Yok yok krize girdim resmen.Sonra ben yine yazarım sana çok çok öpücükler..

canımsın,sen çok yaşaaaaa

one ben bir sey dedi ki...

yorumcu geldiii tık tık tıka tıka tık:)))aslında kapak yüklenmeden önce allah allah bu ne menem bir kapakmış yoksa kapaktamı yemekler pişiyormuş nasıl pişiriyormuş aman tam bana göreymiş hazır hafiften kendimi mutfakta bulmuşken aman ne güzel hanımlar içinde her şey düşünülmüş yoksa müfettiş kapak mı bu(müfettiş gadget kibi:)yıkar doğrar pişirir sunar kibi:) aman hemen yüklensede görsem derkennn çıka çıka ne çıktı yokk yok hayaller boşa çıkmadı çokkk başarılı:)))
öpücük

Damak Tadı dedi ki...

Hoşgeldin yorumcu Gardaş buyur şöyle geç,kapıda durma öyle..

Candan canım sen ne tatlısın böyle ya...

Bak canım senin dediğin kapak konusunda çalışmalar halen devam etmekte olup,sonuça ne zaman ulaşaklarını da onlarda henüz kestirememekteler.
Canım en kısa zamanda böyle bir kapağın çıktı müjdesini verebilirim sana.)))

hehhhehhehhhhhhh


Şaka tabiiki hepsi,sakın inanma bana.

sevgiler

Adsız dedi ki...

ALEYKÜMM SELAM VALLAM ARTIK BUYUR GARDAŞ DEDİKTEN SONRA HİÇÇÇ TEKLİFSİZ GELİYOM İŞTE ARTIK KAPIDAN DEĞİL KOVSANDA BACADAN GİRERİM HE HE ALDINMI SARDINMI BAŞINA BÖYLE ENGİN YORUMLAR YAPAN GARDAŞI AYIKLA PİRİNCİN TAŞINI O ZAMAN DİYECEM AMA ARTIK PİRİNÇLERDE TEMİZ AMBALAJLI GELİYORLAR BE GARDAŞ ŞANSLI TORUNNN SENİ :)))
ÖPÜYOM Bİ DENEMİ

Adsız dedi ki...

Keep up the good work
» » »