Perşembe, Ocak 04, 2007

TÜM SEVGİLİ ve SEVGİ DOLU,GÜZEL GÖNÜLLÜ TATLI ARKADAŞLARIMA SEVGİ ve SELAMLARIMI GÖNDERİYORUM..

Beni Almanya'da telefonları ile yalnız bırakmayan sevgili Sonia'cığıma ve Öznur'cuğuma çok çok
teşekkürlerimi gönderiyorum. Onlarla buluşmayı ve yüzyüze sohbet etmeyi çok istememe rağmen gerçekleştiremediğim için de üzgünüm. Her ikinize de bana göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Misafirperverliğinizi hiç bir zaman unutmayacağım. İkinizi de ayrı ayrı kucaklayıp öpüyorum. İyi ki sizleri tanımışım...


ÖNCELİKLE GEÇMİŞ KURBAN BAYRAMINIZI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM..HEPİNİZİN GEÇMİŞ KURBAN BAYRAMI KUTLU ve MUTLU OLMUŞTUR..BÜYÜKLERİNİZİN ELLERİNDEN,SİZLERİN ve MİNİKLERİN YANAKLARINDAN ÖPERİM.KESMİŞ OLDUĞUNUZ KURBANLARI ve YAPMIŞ OLDUĞUNUZ BAĞIŞLARI ALLAH KABUL ETSİN..AMİİİİNNN..

AYRICA YENİ YILINIZI KUTLAYIP YENİ YILDA TÜM GÜZELLİKLERİN,SAĞLIKLARIN vE MUTLULUKLARIN SİZLERLE BİRLİKTE OLMASINI DİLİYORUM...HASTALARA ACİL ŞİFALAR,DARDA KALMIŞLARA HAYIR KAPILARI,SEVGİDEN YOKSUN İNSANLARA DA BOL BOL SEVGİ ve HEPİNİZİN DİLEKLERİ KABUL OLSUN DİYORUM,SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM TEKRARDAN.

Sevgili arkadaşlarım,ben geldim artık İstanbul'dayım..Sayfamı şimdi açıp baktığımda ne kadar duygulandığımı sizlere anlatamam..Ne kadar iyisiniz ne kadar sevgi dolusunuz iyi ki sizleri tanımışım,iyi ki varsınız ve benim canlarımsınız..

Babamın durumu Allaha çok şükürler olsun iyiye gidiyor.Tekrar tekrar teşekkürlerimi gönderiyorum..Başta sevgili Zuhal YALÇIN'a ve aile dostumuz Tolga Bey'e çoookkk çoookk teşekkürler,tekrardan varolun sağolun..Aslında sizlere duyurmak istemedim çünkü sizleri üzmeye hakkım olmadığını düşündüm.Zuhal beni aradığında nasıl uygun görürsen öyle yap dedim.Sağolsun sayfasında bana yer vermiş nezaket ve nazikliğinden,duyarlılığından ve en önemlisi hassaslığından dolayı tekrar tekrar teşekkürler..

Almanya'dan döndüğüm gün (25.12.2006) eve geldiğimde bu hoş olmayan haberi alınca apar topar yola koyulduk.(kardeşim,eşi,çocuklar ve ben).Çok zor hava koşullarında 22 saat süren bir yolculuk yaptık..Babamın durumunu bize tam olarak söylemediklerinden neyle karşılaşacağımızı bilemiyorduk gidene kadar gözümüzün yaşı dinmedi..Sevgili annem sağolsun böyle zamanlarda kimsenin üzülmesini istemediğinden haber verme gibi bir durumu olmaz hiç bir zaman..

Biz babamın konuşmasından şüphelenip ne durumlara düştük anlatamam sizlere..Halende o anları yaşayıp yazamıyorum bile..Neyse arkadaşlar babam Allahın izni ile iyi olacak sadece zamana ve iyi doktorlara ihtiyacamız var.Allahın izni ile hepsi sırası ile olacak.

Ben ve kardeşim,ailesi bugün döndük burdayız...Sadece yorgunluk,bitkinlik ve hafifde burukluk var hepimizde..Annem ve babam ayın 13'de dönecekler,nedeni ise babamın biraz daha kalmak istemesi,ne de olsa akrabaları ve arkadaşlarının çoğunluğunun orda olması ve haberi olanların gelip ziyaret etmeleri ona büyük destek,mutluluk veriyor.

Bizde saat başı telefonla arayıp babam nasıl veya baba nasılsın diye sorup onları biraz bıktırdık sanırım.Ben bu konularda çok hassas olduğum için çok duygusallık yaşıyorum elimde değil.)))Allah hepinize bu tür acıları gecinden versin ve göster mesin..Arkadaşlar çok yorgunum ve günlerce uykusuzum bu yüzden hepinize ayrı ayrı mesaj yazamayacağım için çoookk özür diliyorum..Ayrıca beni yalnız bırakmadığınız içinde çook teşekkürler..Birde beni telefonla yalnız bırakmayan sevgili Bahar'ıma,Nunucum'a,Beyhan'ıma ve tabiiki Zuhal'cığıma gönülden sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi gönderiyorum..Hepinizi çok seviyorum ve kucaklıyorum..Destekleriniz ve güzel gönlünüzden dolayı tekrar tekrar teşekkürler..

Hepinize sevgi dolu,mutlu,huzurlu,sağlıklı ve neşeli bir hafta sonu diliyorum.Herşeyler sizlerin o güzel gönlüne göre olsun..SEVGİNİZ ÇOOOOKKK OLSUN GÜZEL ARKADAŞLARIM...

21 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Gül...
Hoşgeldin dostlarının arasına. Hepimiz seni çook özledik. Babanın sağlığının iyiye gitmesine de ayrıca çok sevindik. Dilerim ve umarım ki, yakın zamanda eski sağlığına kavuşur ve sen de eskisi gibi güler yüzün,şakaların ve sevgi dolu ve lezzetli tariflerinle hep aramızda olursun. Hayat böyle,bazen tatlı ve bazen acı...Güzel günlerimizin kıymetini bilelim,basit şeyleri dert etmeyelim...Hayat güzel ve onun güzelliklerinin farkına varalım. Sana tekrar sağlık ve mutluluklar dilerim;tüm sevdiklerine de...

Adsız dedi ki...

Gul'cugum,
Babaninin sagliginin iyi gitmesine cok sevindim. Insallah en kisa zamanda eski sagligina kavusur. Sende kendine iyi bak, yorgun dusup hasta olma. Iyi haberlerini bekliyorum.

Hatice

Adsız dedi ki...

Gul'cum, canim arkadasim cok gecmis olsun. Ne uzuntuler yasamissin. Babanin iyilesiyor olmasina cok sevindim. Cok cok gecmis olsun. yeni yil insallah sizlere saglik ve mutluluk getirir. Sevgilerimle,

ufukmutfakta dedi ki...

Komşu kızı hoşgeldin,
inşallah babacığının hiçbir şeyi kalmayacak, eskisinden de daha sağlıklı olacak. Hele yanında senin gibi bir kızı olduktan sonra muhakkak iyileşecektir. Aramıza döndüğüne, döndüğünü bildiren bu yazıyı bekletmeden hemen yazdığına da çok teşekkür ederiz. İnan senin yokluğun çok hissediliyor. Seni çooook seviyoruz. Kendine iyi bak. Öpüyorum.

renkler dedi ki...

Canım tekrar geçmiş olsun. Umarım yakında hiç bir sorunu kalmaz babacığının. Herşey düzelir, pembe olur... Kendine iyi bak ve güçlü ol.

Adsız dedi ki...

Gül hanim,gecmis olsun ve insaallah sevdiklerinizle birlikte gecireceginiz saglikli uzun yillariniz olur,gecmis bayraminizi kutluyorum
sevgi&saygilar
hülya

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

Gül canım çok geçmiş olsun babanın durumunun iyiye gitmesine sevindim umarım en kısa zamanda eskisinden de çok daha iyi olur. Senin tekrar aramıza dönüp o güzel tariflerini bizimle paylaşmanı dört gözle bekliyorum. İnşallah girmiş olduğumuz bu 2007 yılı sana bütün sıkıntılarının unutturur ve hep güzellikler yaşatır AMİN……………..
Hoşça kal.

Burcu Özdoğan dedi ki...

Sevgili Gül Hanım,

çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda babanız sağlığına kavuşur.Dualarım sizinle
Sevgiler

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Gül; Tekrar hoşgeldin ve çok büyük geçmiş olsun. Hemen hemen aynı zaman dilimi içerisinde ben de annemle ilgili olumsuzluklar yaşadım,çok zor biliyorum. Şu olur, bu olur diye vesvese yapmadan hep olumlu şeyler düşünelim.Yapılabilecekleri yapalım ve sakince bekleyelim.Birşeyden ne kadar korkarsan üzerine geliyor, ben bunu öğrendim.Geçti, bitti diye düşün, kendini de ihmal etme. Çok öpüyorum, tekrar büyük geçmiş olsun,tanrı kimseye çaresiz dertler vermesin. Sevgilerimle,

Adsız dedi ki...

gül hanim,cok gecmis olsun insallah babaniz cok kisa sürede sagligina kavusur.gecmis bayraminiz ve yeni yilinizi kutluyorum sevgiler senem

Adsız dedi ki...

Sevgili Gül,
Babacigina buyuk gecmis olsun yeni yilin sana saglik,mutluluk ve huzur getirmesi dilegi ile.Yeni haberlerini alinca cok sevindim..

Schatz Insel dedi ki...

merhaba gül nasilsin hos geldin babacigin a gecmis olsun canim almanya seyahatinde iyi gecmistir umarim.Sevgili gül mutlu saglikli güzel biryil diliyorum sevgiler
Tülin

Adsız dedi ki...

Nihayet yazını gördüğüme gerçekten çok sevindim.Anladığım kadarıyla artık iyisiniz çok şükür.Olumsuz şeyler geride kalsın ve yeni yıl sana beklediklerinden de fazla güzellikler getirsin,bunu hakettiğine inanıyorum.

seda
tarifname.blogspot.com

Beyhan dedi ki...

Canımmm,
Hoşgeldin evine.Çok yorgun olduğunu,dinlenmeye çok ihtiyaç duyduğunu biliyorum.Babacığının durumunun daha iyiye gitmesi hepimizi çok sevindiriyor.Anneciğinin metaneti,kardeşinin ve senin hassasiyetiniz babanın iyileşmesinde büyük rol oynuyordur eminim.
Tekrar geçmiş olsun canım benim.İyice dinlen,kendine iyi bak.Öpüyorum seni...

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Sevgili Gül, tekrar tekrar gecmisler olsun, umarim baban sagligina kavusmustur. Almanyadan ayrilmadan son bir kez görüsemedik. Verdigin sözü unutma mayis haziran gibi kismetse seni yine bekliyoruz. O aylarda bahcede muhtesem olur. Insallah bir aksilik olmaz da sahsende görüsebilir ve seni misafir ederiz. Yeni yilin güzelliklerle dolu olmasini diliyorum. Sevgiler Sonia.

tatli-tuzlu dedi ki...

Gülüm bir kac gündür nete girmiyordum,simdi senin sayfana giripte babanla ilgili yaziyi okuyunca cok üzüldüm.Cok ama cok gecmis olsun Insallah en kisa zamanda baban sagligina kavusur.Gülüm tatliyin iyi gectiginede cok sevindim,sen herseyin en güzelini hak ediyorsun.Sana ve ailene yeni yilda saglik huzur ve mutluluk diliyorum.Kendine lütfen iyi bak Gülüm,öpüyorum gül yanaklarindan Behiye

Adsız dedi ki...

Yine burada olmana ve babacığının iyi haberlerini verdiğine sevindim.Geçmiş olsun....Rabbim en şifalar diliyorum canım...

Selam ve sevgiler.

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Sevgili Gül, sorununu anlayamadim. Msn adresini versen de oradan görüsüp halletsek? Ben sayfana rahatlikla girdim bir problem yok. Sayfani acarken eski blogger olarak acmalisin. Alter blogger yani.
sevgiler Sonia...

Adsız dedi ki...

Canim gülüm babayin durumunun iyiye gitmesine sevindim,biliyorsun bu tür hastaliklar birden iyi olmuyor yavas yavas zamanla insallah eski haline döner babacigin.Bende seni tanimaktan cok mutlu oldum.Canim insan hayati aci tatli üzüntülerle dolu ara ara hepimizin basina geliyor bu tür olaylar,hayat ne zaman ne getirecegi belli olmuyor,Canim kendine iyi bak.

Adsız dedi ki...

Gül Hanım geçmiş olsun. Babanızın sağlığına tekrar kavuşmasına da çok sevindim. Herşey gönlünüzce olsun. Bilge

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Sizden yeniden haber almak çok güzel...
Gönül isterdi bizimle Almanya anılarınızı paylaşın.. Babanız tez vakitte iyileşir, herşey daha iyiye gider inşallah.
Herşey gönlünüzce olsun..
sevgiler
Pınar