Salı, Temmuz 22, 2008

Sebzeli Börekler

Milföylerin yağlı olmasına rağmen, çok hafif ve lezzetli idi böreklerimiz..Tadanlar tarafından çok beğenildi..En çok da çay demlenene kadar servis tabağında olmaları hoşlarına gitmişti..Böreklerimiz kabaklı,mantarlı ve tavuklu olmak üzere 3 çeşit idiler..Hayal gücünüzü ve sebzelerin uyumunu sizlere bırakıyorum..))Afiyetler olsun!!Mevsim sebzelerini, hazırlayıp sote edip (mikroda ) derin dondurucuda bekletip anında gelen misafirlerinize börekler hazırlayabilirsiniz..)) Bu aralar milföylü böreklere takıntım olduğumdan milföyle hazırlıyorum..Sizler yufka ile de sarıp dondurucuda saklayabilirsiniz..)Üzerine sadece yumurta sarısı sürmeniz yeterli olacaktır..Bazılarını kapalı yaptım..))
Bazılarınıda açık açık..)))

7 yorum:

Adsız dedi ki...

canım görüntü şahane..ellerine sağlık..of yaa gene denerken yerken böle güzel güzel.1 tonluk puf olucammm:)

Oya Kayacan dedi ki...

Evet yaa, benim o ızgara sebzelerle de çok iyi börek olur. Yaşşa sen Gül'cüğüm.

Bocuruk dedi ki...

Gülümmm,
İşde ayrı evde ayrı bir yoğunluk hüküm sürmekte hayatımda. Sağlık olsun da yoğunluk olsun ne yapalım diyorum ama sizleri bile ziyaret edemiyorum. Yada kısacık bakıp bakıp çıkmak zorunda kalıyorum. Milföyü yağlı olmasına rağmen ben de çok seviyorum. Bir kere çok pratik. Pişer pişmez yendiğinde de enfes oluyor. Sen oldukça sağlıklı içler hazırlamışsın. Ellerine sağlık:)
Anneye ve babaya hürmetler, seni çok öptüm.
Sevgilerimle...

Mutfak Havlusu dedi ki...

harika oluyor sebzeli börekler hele böyle çıtır çıtırsa nefis

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

ellerin dert görmez inşallah,
hem çalışırsın,hem bizlere yetişirsin hiç bırakmazsın,hemde çeşit çeşit böreklerini dizersinn..
sen bir tanesin gülcüğüm..
iç malzemesi muhteşem fikir..tşkrlr


svglr NuNu

gülizar dedi ki...

Ablaların en şekeri,senin elinden zehir olsa bile yenir.Çok güzel bu börekte.Çünkü bütün sevginle yapıyorsun bunları.ÇOk öpüyorum görüşürüz.

Unknown dedi ki...

Canım Gül'cüm böreklerin kokusu burnuma kadar geldi bende çayı demleyip geldim...Enfes olmuş,ellerine sağlık missssss öptüm