Malzemeler
1 kg dana kuşbaşı
3 adet sivri biber
1 adet havuç
6 ader mantar
2 adet domates
1 adet minik soğan
tuz
karabiber
zerdeçal
kişniş
2 yemek kaşığı tereyağı
Yapılışı
Etleri iyice yıkayıp pişirin,sonrada diğer malzemeyi
ekleyip 10 dk daha pişirdikten sonra bir borcama
aktarıp fırına verin.Üzerini aliminyum folya ile kapatın.
Şehriyeli pilavla servis yapın. Afiyet olsun...
4 yorum:
merhaba tarif süper pilav yanına bir de şöyle köpüklü bir ayrani ellerine sağlık.. :)
Merhabalar Yildicaa,
Teşekkürler yorum yazdığın için.
Sana katılıyorum ayran konusunda,ellerine gönlüne sağlık.
Görüşmek dileği ile,sevgiler
MERHABALAR;
MANTARIN NE KADAR HARİKA BİR SEBZE OLDUĞUNU GEÇEN HAFTA PAZAR YAZIMDA YAZDIM,ELLERİNİZE SAĞLIK BU DE SON DERECE HAFİF BİR YEMEK SEVGİLERİMLE
Selamlar Candancım,
Bende sana mantar konusunda katılıyorum canım.Evet canım çok hafif oluyor seninde ellerine sağlık.
Sık sık yorumlar yazdığın için teşekkürler canım.
Sevgiler
Yorum Gönder