Cumartesi, Temmuz 22, 2006

ŞEFTALİLİ MİLFÖY


Malzemeler
1 paket milföy hamuru
1 kg Şeftali

Yapılışı
Şeftalilerin kabuklarını soyup çekirdeğini çıkardıktan
sonra elma dilimi gibi kesip hafif şekerleyip bir tarafta
bekletin.Diğer taraftan milföyleri elinizle hafifçe biraz
büyütüp Şeftalileri düzgünce dizip üzerlerine kalın şeker
ekip fırın tepsisine dizip 175 c de pişiriniz.Piştikten
sonrada üzerlerinin parlak olması için fırça ile Şeftali
marmeladından hafifçe sürün ve yaprak badem serpiştirin.

Kahvenin yanında hafif tatlı olarak servis yapabilirisiniz
arkadaşlar.Dilerseniz değişik yaz meyveleri ilede deneyebilirsiniz.
Hepinizin ellerine sağlık.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne kadar uyumlu bir sunuş şekli,harikasınız.Siteniz çok hoşuma gitmeye başladı.Yalın bir şekilde sunumuz var.Belliki resimler için özel bir şey yapmıyorsunuz.Bazı sitelerde görüyorum sadece resim çekmek görüntü vermek için süsleme yapmışlar.Siz sanki olduğunuz gibi
sunum yapıyorsunuz.Teşekkürler..

Kucak dolusu selamlarımı gönderiyorum size,görüşmek umuduyla

Damak Tadı dedi ki...

Teşekkürler,O sizin güzelliğiniz..
Resimleri evde rastgele çekip çekip
yayınlıyorum.Bizde çok kalabalık olmadığından öyle muhteşem sofralar oluşmuyor.Kışa inşallah
şaşalı sofralar oluşur ümid ediyorum.)))


Bendende size çok selam,sevgiyle kalın.

Adsız dedi ki...

HARİKA BİR GÖRÜNTÜ,HEM TABAĞIN VE MUMLUĞUN EŞLEŞMESİ,HEMDE İÇİNDEKİ
MİLFÖYLERİN GÜZELLİĞİ..BU KADAR ZARİF BİR GÖRÜNTÜ OLABİLİRDİ.

TEBRİKLER GÜZEL VE ZARİF SUNUMLARINIZ İÇİN.SAYFANIZI ZEVKLE
TAKİP EDİYORUM.

İYİ GÜNLER
SAFİYE

Damak Tadı dedi ki...

Merhabalar Safiye Hn,
Güzel yorumlarınız ve iltifatlarınız için teşekkürler.
Sizlerden böyle güzellikler inan çok mutlu oluyorum.Ellerinize o güzel gönlünüze sağlık.

Sizi devamlı görmekten mutlu olurum

sevgiyle kalınız

Gül

Adsız dedi ki...

Here are some links that I believe will be interested

Adsız dedi ki...

Here are some links that I believe will be interested

Adsız dedi ki...

Very pretty site! Keep working. thnx!
»

Adsız dedi ki...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»