Perşembe, Ağustos 19, 2010

Sağlıklı Beslenmenin Yeni Adresi

Sağlıklı beslenmenin yeni adresi:Yudum

Beslenme uzmanı Seçil Kenar www.yudum.com.tr’de doğru beslenmenin sırlarını anlatacak.

Beslenme Uzmanı Seçil Kenar, Ağustos ayından itibaren her ay sağlıklı beslenmenin sırlarını yudum adresinde sitenin ziyaretçileri ile paylaşacak ve tüketicilerden gelen soruları yanıtlayacak.



Türkiye’nin sıvıyağ sektöründeki lideri Yudum Gıda, websitesi www.yudum.com.tr’yi yenileyerek tüketicileri için eğlenceli ve faydalı bir platforma dönüştürdü. Yudum ürünleri ile hazırlanabilecek harika menülerin de yer aldığı www.yudum.com.tr websitesi, birbirinden lezzetli ve pratik yemek tarifleri ile sağlıklı beslenmek isteyenlerin yeni adresi olacak. Ayrıca site içerisinde yanlış beslenme nedeniyle ortaya çıkan sağlık sorunlarının ve sağlıklı yaşam sırlarının anlatıldığı “Sağlık Köşesi”nin yanı sıra yemek pişirmeyle ilgili ipuçlarının anlatıldığı “Biliyor musunuz?” bölümü de yer alıyor.



Beslenme Uzmanı Seçil Kenar da beslenmeye dayalı sağlık problemleri ve sağlıklı beslenmenin ipuçları ile ilgili pek çok bilgiyi Ramazan’ın başlayacağı Ağustos ayından itibaren www.yudum.com.tr’de paylaşacak. Seçil Kenar, ramazanda beslenme, diyabet ve beslenme, gebelikte beslenme, emziklilikte beslenme ve sağlıklı zayıflama konularında yazılarını her ay Yudum kullanıcıları ile paylaşacak ve websitesine gelen soruları yanıtlayacak.

1 yorum:

TÜLİN-sihirli tatlar dedi ki...

hemen ziyaret edelım Gül ablam:)sevgiler