Salı, Şubat 26, 2008

Minik Pizzalar ve Muffinler

Geçtiğimiz haftalarda Karya'cığımla birlikte mutfağa girip ortalığı tozu dumana katmıştık.O günden kalan resimleri sizlerle şimdi paylaşabiliyorum.Karya'm dün neden resimleri koymadın oraya deyince, aklıma geldiler birden.Verdiğim sözü tutup o kadar işimin arasında hemen onları gördüğünüz gibi yayımlamış oldum.
Arkadaşlar, bu aralar çok yoğun olduğum için sayfama yeterince ilgiyi göstermeyi bırakın, sizleri bile ziyaret edemiyorum.Belki bir çok sevgili arkadaşlarım, bana kırılmış,gücenmiş olabilirler.İnanın yoğun günler geçiriyorum.Şimdiden sizlere teşekkürlerimi ve kocaman sevgilerimi buradan iletiyorum.Hepinizin ellerine ve gönüllerine sağlık..
Not:Tarifleri bir ara sizlerle payalaşacağım..Uydurma olmasına rağmen çok lezzetliydiler muffinlerimiz.Pizzaları ise ben sadece yuvarlayıp tepsiye dizdim ve Karya dilediği şekilde üzerlerini süsledi.Hepsi o'nun damak tadına uygun oldu.Sosis,domates ve peynir...))


Not:Minicik muffin kalıplarım Kaiser markadır arkadaşlar..Bilgilerinize!!
Not:Minicik muffin kalıplarım Kaiser markadır arkadaşlar..Bilgilerinize!


12 yorum:

Aybike Ceylan dedi ki...

Gul'cugum,
Ne guzel seyler yapmissiniz, elinize ve kolunuza saglik. Vallahi simdi cayin yaninda ne guzel giderdi.
Sevgilerimi gonderiyorum.

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Canım ellerınıze sağlık.Kocaman opuyorum...

Fulya dedi ki...

Neler döktürmüşsünüz böyle.Daha kahvaktıda etmedim ne güzel görünüyor.Elinize sağlık.

halime dedi ki...

merhabalar gül hanım.öncelikle çok güzel şeyler yapmışsınız.paylaştığınız için teşekkürler.dün akşam eşim bir arkadaşında ikramı çok beğendiğini söyledi.anladığım kadarıyla küçük pizzalardan yapmışlar.ben de sabah tarifini bulsam da yapsam diye düşündüm ama bu kadar çabuk bulunca şaşırdım .rastgele ilk baktığım sizn blogunuzda karşıma çıkınca çok sevindim.bloguma beklerim.hoşçakalın.

Adsız dedi ki...

canim merhaba yine cok nefis mamalar yapmisin kendime tabak aldim ve bunlardan koydum canim haberin olsun nefis olmuslar eline saglik

renkler dedi ki...

Canımcım, bilirsin tuzlu severim ben. O nedenle pizzalarına bayıldım... Uuzn zamandır gelememiştim. Güzel yemeklerini özlemişim. Kendine iyi bak:)

SEDA dedi ki...

Canım, güzel mesajını alınca çok mutlu oldum. Çok çok teşekkür ederim.
Kocaman sevgiler :)

Ferhanca dedi ki...

Canım Gül'cüm, bu ne hız
hızana yetişilmiyor..Ellerine sağlık..
aşağıdaki keke çok güzel olmuş denemeli..
çok sevgiler..

Yaren dedi ki...

Gülüm harika seyler yapmisiniz,hepsi bir birinden lezzetli,ellerinize salgik.Evet yoklugunu farkettim,ama canim benim yogunsan insal. yogun günlerini kolayca ve cabucak asarsin.Güzel yorumlarina da cabucak kavusayim.SEvgilerimi biraktim,öptüm canim.

HULYA dedi ki...

Gülüm gülüm,
Sana geçen yalnışlıkla kurabiyecim'den yorum bırakmışım:-))Sonra tekrar girdim error verdi sonra da giremedim bir türlü.Ellerine sağlık canım.Sevgiyle öpüyorum

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

GÜLÜM MİNİ MUFFİNLERE BAYILDIM. YUKARIDAKİ İLGİNÇ TARİFE DE... ELLERİNE SAĞLIK CANIM... SICACIK SEVGİLER...

Tijen dedi ki...

Karya'yla olunur da mutlu olunmaz mı o mutfakta. Ah ben de Maya'cığımla mutfağa girecek miyim bir gün?