Cumartesi, Kasım 24, 2007

ESRA'YA SON VEDAMIZ!

http://www.buyuleyenmutfakkokusu.blogspot.com/

Esra'mız aramızdan ayrılıp hakkın rahmetine erişmiştir.Allahtan kendisine rahmet diliyorum.Yakınlarına Allah'tan sabır diliyorum.Bu haberi yazmanın ne kadar zor olduğunu anlatmak imkansız.Acı haber öğle civarında bana geldiğinde şaşkına uğramıştım birden.Önce olamaz dedim kendi kendime.Hemen Zerrin'i aradım ve arkasından blog ziyaretleri derken acı haber tokat gibi yüzüme çarpmaya başlayınca işin doğruluğunu,kaçınılmazlığını bir kez daha yaşamış oldum.Tüm arkadaşlarımızın başı sağolsun.Lütfen dualarınızı eksik etmeyiniz arkadaşlar. Sayfanın linkini böyle bir şekilde yayımlamak hiç yakışmadı bizlere Esra'cığım.Hele sana, aniden sessizce çekip gitmek hiç ama hiç yakışmadı!!Mekanın cennet olsun Esra'cığım..

12 yorum:

Adsız dedi ki...

gul oyle uzgunum kı..neden neden boyle oluyor.. neden gercekten gıtmesı gerekenler hala buradalar.. ısyan etmek, ağlamak, uzulmek ıse yaramıyor.. ama.....

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Sevgili Gül,
buraya ne yorum yazmali bilmiyorum ama zaman zaman benim düsündügüm gibi bir blogger dostumuzun aramizdan ayrilmasi cok aci.
Düsündügüm derken blogger arkadaslarimizla gercek hayatta belki bulamadigimiz dostluklari, kardesligi pekistirdik. Hani hergün ziyaret etmeden duramadigimiz yada sayfamizda agirladigimiz dostlarimiza birer mesaj misali yazdigimiz yazilarimiz.
Hani birgün ola ki uyuduk uyanamadik. Sayfamiz sessiz sakin.

Ve bu aci haberi yazacak bir dost. Of offf.

Kendisine Allah´tan rahmet, yakinlarina sabir diliyorum.


Otuz Beş Yaş

Yaş otuz beş! Yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.
Delikanlı çağımızdaki cevher
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.

Şakaklarıma kar mı yağdı ne?
Benim mi Allahım bu çizgili yüz?
Ya gözler altındaki mor halkalar?
Neden böyle düşman görünüyorsunuz;
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?

Zamanla nasıl değişiyor insan!
Hangi resmime baksam ben değilim:
Nerde o günler, o şevk, o heyecan?
Bu güler yüzlü adam ben değilim
Yalandır kaygısız olduğum yalan.

Hayal meyal şeylerden ilk aşkımız
Hatırası bile yabancı gelir.
Hayata beraber başladığımız
Dostlarla da yollar ayrıldı bir bir;
Gittikçe artıyor yalnızlığımız

Gökyüzünün başka rengi de varmış!
Geç fark ettim taşın sert olduğunu.
Su insanı boğar, ateş yakarmış!
Her doğan günün bir dert olduğunu,
İnsan bu yasa gelince anlarmış.

Ayva sarı nar kırmızı sonbahar!
Her yıl biraz daha benimsediğim.
Ne donup duruyor havada kuşlar?
Nerden çıktı bu cenaze? Ölen kim?
Bu kaçıncı bahçe gördüm tarumar.

N`eylesin olum herkesin başında.
Uyudun uyanamadın olacak
Kim bilir nerde, nasıl, kaç yaşında?
Bir namazlık saltanatın olacak.
Taht misali o musalla taşında.

Cahit Sıtkı Tarancı

NiNo dedi ki...

bu aci haberi senden almakmis nasibim gulum dun bana yazdgin yorumu okuyunca cok duygulanmistim cok guzel seyler yazmistin bende iyadeye gelim dedim :( okuduklarim karsisinda saka yapiyolar dedim ama degildi dunden beri kendimde degilim surekli bisiler okudum dualar ettim ama suan dondum artik ne dusune biliyorum nede agliyabiliyorum korkumdan zerrinimi bile ariyamyurum hala inanmiyorum saka yaptik dicekler biliyoruk sanki dicekler dimi :'(

Selin dedi ki...

Gülcüm,
Esramız için elimizden bişey yapmak gelmiyor. Bari bir helva yapıp dağıtalım diye düşündüm. Tarifini ben de bilmiyordum ama internetten araştırıp bloğuma yazdım. Sen de yapmak istersen bakabilirsin canım. Sevgilerimle...

HULYA dedi ki...

Gülüm gülüm,
Uzun zamandır sayfanı ziyaret edemiyordum.Bugün girdim ve aldığım haber beni şok etti.İnanamıyorum da hala.Sanki kötü bir şaka gibi.Ne söyleyeceğimi dahi bilemiyorum inan.Allah gani gani rahmet eylesin sevenlerine de sabır versin inşallah!

NiNo dedi ki...

24 Kasım 2007 Cumartesi
BIR BURUK OGRETMENLER GUNU


Bugun ogretmenler gunu, sen bu kotu sakayi yapmasaydin, sabahin korunde telefon edecektim sana, hani su dogum gununde bir turlu ariyamamistim ya seni, telefonuna ulasamamistim. Bu kez aricam diyordum ama, bu kezde sen gittin be Gulom. Aci haberi ogreneli daha birkac saat oldu, iki gun once bu saatlerde yazisiyorduk senle, hastayim diyordun ya, hic kondurmamistim bunu sana, kimbilir seninde aklina gelmedi belki. Guzel ogretmen, guzel dost kim bilir daha neler nelerrrrrrrr... Adresini bile almistim ya senden, mektubum sana asla ulasmayacak, 'mektup uzun zamanda gelir, sen mailde yaz' demistin. 'Maile gelmez yollayacaklarim' demistimde, 'mektup zarfina sigmayacak birsey kabul etmem' demistin. Bende 'kocaman bir mektup zarfiyla yollarim' demistim, gulusmustuk. Daha iki gun once 'odevlerini cabuk bitir, ay sonu yaklasiyor, kevgirde cok calistiracam seni' demistin. 'Basim ustune' demistim ama simdi sen gittin be Gulom. Bana sicacik bir banner bir biraktin hatira, bu ilk calismam, kursa gidiyorum Nihan demistin. Ve dogum gunumde, Zerrinimle harika bir parti yaptiniz, usenmediniz birde blog actiniz bana. Unutulmaz anilar biraktin bende. Bu kadar cabukmu -mis, -mus oldu, kullandigimiz zamanlar. Bu kadarmi cabuk geride kaldi yasananlar. Ogretmenler gununde ogrencilerle olacakken, o gun onlarin yanindan ayrilip, ebedi istirahat yerine gececeksin. Dilerim cennetteki guzel meleklerden biri olursun, tanidik tanimadik herkesle birlikte sana dualar ediyoruz bitanem, bizi hep izle olurmu? Biz seni hissederiz, bu hayatindaki son ogretmenler gunun kutlu olsun, ogrencilerin, ailen, bizler, hepimiz seni cok sevdik ve cok ozleyecegiz. Iyiki hayatimiza girdin Gulom...

Bize Veda Etmissin Megerse Bu Yazinda, 'Bir sure ilgilenemeyecegim'.. demissin, evet canim bizlerde yanina gelene kadar bir sure yoksun aramizda ve bizler seni cok ozleyecegiz, Allah'im mekanini Cennet eylesin, kalanlara uzun saglikli sabir dolu omurler versin insaallah...

Esracigimin Vedasi...
Merhabalar;
Bu keki gelecek tarif diye koydum kenara ama, sıra gelene kadar kokacaktı nerdeyse ben bişey olmadan size tarifini vereyim diye düşündüm... :):)
Tarifi vereyim ki sanırım bir müddet bloğumla ilgilenemeyeceğim...
Pazar günü başladı nefes alamama, pazartesi günü evden çıktığımda yürüyerek 3 dk süren okuluma tam 15 dk da gidebildim. Okula gittiğimde zaten nefes alamıyordum... Apar topar hastaneye götürdüler. Yapılan sonuçlarda astımımın çok kötü seviyeye ulaştığı anlaşıldı. Üstüne üstlük 7.9 çıkan kan sayımım sonucunda doktor ayakta nasıl durabildiğime şaştı. Çünkü 7.8 çıkarsa sonuç kan takviyesi yapılması gerekiyormuş. Anlayacağınız şu ana gerek ciğerlerimin isyanı gerekse kanın yeterli oksijen taşıyamaması sonucunda ben yerle yeksan durumdayım. Bir odadan diğerine gidişim bile 10 dk sürüyor. Yolda mola veriyorum :). Az öncede eve doktor geldi ve oksijen tüpü bağlandı. Verdiğim arada yazıyorum bunları. Bunları demogoji olsun diye anlatmadım. Ortalıklarda görünmezsem ve hani merak eden olursa diye.
Hepinize bol bol sevgiler arkadaşlar...
Esra Ozturk

http://esranintaziyedefteri.blogspot.com

Hülya YILMAZ dedi ki...

Gül'cüm, bune acı bir haber.. Nasıl haber aldın? İzlemediğim ve bilmediğim bir blogdu. Şimdi senin sayfandan linkle gittim. Çok gençmiş. Allah rahmet eylesin ve Allah yakınlarına sabır versin.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili arkadaşlar ben deli divane oldum adeta.Bu tür haberler beni derinden sarsmakla kalmayıp derinde izler bırakıyor.

Fian'cığım ben halen kendimde değilim.Sanki biri bizlere kötü bir şaka şaka yaptı gibi geliyor.Ama ölümle şaka yapılmaz bunu hepimiz biliyoruz.İsyan etmek,ağlamak ne yazıkki gidene çare değil.Yaşanacak ve görecek o kadar güzel günleri varken çok erken gitti.Üfff ya çok kötüyüm ben...

Sonia'cığım,bende bilmiyorum ne yazacağımı.Adeta dünyam karardı,sanki bir şeylerin altında kalmış gibiyim.Çok zor bu tür ayrılıklar.Hemde çok büyük OF OFFF.


Selin'ciğim,sen çok yaşa e mii..Bende aynı şeyleri düşündüm.Kimbilir belkide aynı anda sadece sen ben değil çoğumuz aynı duygularla yoğrulup durduk.

Ninom,ben sayfama yazmak istemedim önce.Sonra duramadım iş yerinde devamlı ağlamaktan.Deliler gibi bloglara bakmaya başladım.Acı haber çoğ gibi düşmüştü arkadaşların yüreğine.Sayfalarına yazmışlardı.Bende yine bu haberi Esra'cığımıza yakıştıramadığım için yazmak istemedim.Sonrasında ise nasıl olduysa yazmışım.Bu haber yerine onun güzel haberlerini yazmayı ve kutlamayı yayımlamak için neler neler vermezdim neler.Allah mekanını cennet etsin.Sanırım hepimiz işin ciddiyetine yeni yeni varmaya başladık.Çünkü,hepimiz onun gittiğine inanmak istemedik.Gerçek şu ki,o artık yok ebedi yolculuğuna gitti.İnşallah oradaki mekanı aydınlık olur,oradan göremediği bizleri görür,okuyamadığı yorumlarına bakar,daha çokkkk şeyler yapar belki fakat bizim haberimiz olmaz,gözümüz görmez.Şimdi hepimiz,lütfen hepimiz,onun içn dualar edelim.Okuyup gönderdiğimiz dualarımıza birde onun ismini ekleyelim.Öyle ekleyelim ki asla çıkmasın aklımızdan.
Ben perişan oldum arkadaşlar.Bu işi atlatmak biraz zor.Bakalım nasıl olacak.

Allahtan yakınlarına çokkkkkkkkk sabırlıklar diliyorum.Ateş düştüğü yeri yakarmış ama ateş bizlerinde içine kor gibi düştü ve bizleride yaktı geçti.

MEKANIN CENNET OLSUN ESRA'M!!

hayat dedi ki...

Gülüm çok üzgünüm.
şu an ağlamaktan çok zor yazıyorum.Çok sevdiğim bir ablamın kaybını akşam öğrendim ve sabah da arkadaşımızın acı haberi. Allah sıralı ölümler versin.Gencecik bir canın yitip gitmesi çok acı.Mekanı cennet olsun.Allah ailesine sabır dayanma versin.
Bitanem benim melek kardeşim sen de kendine dikkat et.

Adsız dedi ki...

Gençmiş...tanımıyorum ama çook üzüldüm..allah sabır versin ailesine....bu dünya kimseye kalmaz...hepimiz yolcuyuz...

Adsız dedi ki...

MERHABA SEVGILI ARKADASLAR BU HAFTAKI ,,PORSELEN DEMLIK CAY SAATI 5,,ETKINLIGIN EV SAHIBINI BEN YAPICAM www.yenitadlar.blogcu.com

BENI YALNIZ BIRAKMIYACAGINIZI UMAR GUZEL TARIFLERINIZI BENIM ICIN YAYINLARSINIZ

KATILMAK ISTEGEN ARKADASLAR LUTVEN BANA YORUM BIRAKSIN BEN SIZE HEMEN GERI DONERIM

SIMDIDEN COK TESEKKUR EDER HEPINIZE KOLAY GELSIN DIYORUM

SEVGILER:NURCAN

Selma Alkan dedi ki...

Merhaba Gul ablacim hepimizin basi sagolsun...Umarim Esra ablam bizi Cennetten gorup guluyordur...ellerine saglik umarim guzel bir hafta gecirirsin sevgiler saglicakla kal ;)...