Merhabalar,
İftar'da kahvaltı sevenlerdenseniz, bu börek tam sizlere göre..))İster kızartma,ister fırında ama illaki bu börek olmalı ramazan da..))İçine bol kaşar-pastırma eklenip, tavaya atılıp, kısık ateşte çevire çevire yakmadan pişirilecek ki yerken çıtır çıtır olsun..))
Şöyle ısırınca peynir akmalı..peynirin akması için de böreği soğutmamalı..))Bu böreğe olan aşkım böyle uzar gider bende..))
Ağzınız fazla sulanmadan evde kalan pastırmaları sizde böyle değerlendirebilirsiniz iftara..
Afiyetler olsun hepinize..)
11 yorum:
çıtır çıtır ...
"Akşam nasıl olacak" dedirtiyor,ben de yapacam.Sevgiyle kalın.
üfff çok nefis görünüyor paçanga gibi,enfes ellerine sağlık.
enfes görünüyor ablacım:)ellerin dert görmesin...
resimleriniz her zaman ki gibi mükemmel ötesi...
anlatım ve sunumlarınız beni benden alıııp götürdü iftar saatine ddoğru:)
hayırlı iftarlar şimdiden...
sevgilerimle...
Daha çok var iftara yaaa:((
Aşkını öyle güzel anlatmışsın ki Gülüm. Sigara böreğini bende çok severim. Zaten kim sevmez ki? Ellerine sağlık..
ellerine sağlık canım harika görünüyor
iftara ve sahura harika ellerine sağlık sevgiler
Sevgili Gül,
Çok güzel bir börek yapmışsın. İnsanın ağzı sulanıyor doğrusu. Eline sağlık.
Ellerine sağlık ağzım sulandı vallahi sevgiler...
pastırma ve kaşar peynirinin uyumu bu kızarmış böreklerin içinde daha bi şahlanıo vallahi.. canım istedi şimdi gül ablam gecenin bu vaktinde :)
Yorum Gönder