Pazartesi, Nisan 16, 2007

İKİNCİ SELVA ÇEKİLİŞİMİZ..

Samsun'da bulunan talihlimizde sepetini almış ve bizlerle paylaşmış..Şimdiden teşekkürlerimi gönderip afiyetler olsun diyorum.
Samsun'da ki talihlimiz ise henüz resimlerini çekip gönderemedi.Gönderdiği takdirde sizlerle paylaşacağım arkadaşlar..))
Sevgili Sevda hanımda (www.sevdamavisi.blogspot.com)Selva sepetini almış ve sayfasında resimleri yayımlamış.Makarnaların resimlerini ordan copy yapıp sayfama aktardım ve sizlerle paylaşmak istedim..
Sevda'cığım şimdiden sana afiyetler olsun ve güzel günlerde ağız tadıyla yersiniz inşallah..


Talihli arkadaşlardan Eda hanım(www.hominigirtlak.blogcu.com)Selva paketlerini almış ve bana mail yolu ile resimlerini çekip göndermiş.Teşekkürler Eda hanım,güzel günlerde afiyetle yersiniz inşallah..Şimdiden afiyetler olsun..Teşekkürler!!


11 yorum:

sevdamavisi dedi ki...

Gül'cüğüm,
İyi ki seninle tanışmışım, hayatımı renklendirdin. O güzel sözlerin ve sevecenliğinle hüzünlü anlarımda ışık oldun canım çok teşekkürler. Bu hafta benim için çok zor ve önemli. Belki hayatımızı bu şekilde sınırlandırmamak gerekir ama hayatımı değiştirecek bir kararı bekliyorum. Güzel bir şekilde gerçekleşirse hem kızımın hem benim hayatım çok kolaylaşacak. Mutlu bir şekilde hallolursa ilk sana haber vereceğim. Başından beri hep destek oldun ve koskocaman kalbine beni de sığdırdın. Sanki zor anlarımda sen de bunu hissettim. Ne zaman başım sıkışsa güzel yazılarınla destek oldun. İyi ki seni tanımışım. sevgiyle kal..

Hülya dedi ki...

Gül'cüğüm;ben niye bulamadım bu ürünlerden ki:(
Ama arkadaşlar almış ya kendim almış kadar mutlu oldum canım benim;)Çok renkli,heyecan verici şeyler bunlar;)Hayatımızı güzelleştiriyor ve tabii ki sen de;)

Adsız dedi ki...

Canım Gül'cüğüm,
Nasılsın?Uzun zamandır doğru düzgün kimseye uğrayamadım,özlemişim.sayfama yazdığın yorum için teşekkürler canım.İşleri bitirdik,biraz yorgunum tabii.Bugün eşimin beklediğimizden bir gün önce terhis olacağını öğrendik.Ben sevinirken canım annem biraz üzülüp duygulandı.İyice alıştık ya birbirimize,şimdi ayrılmam sanki daha zor olacak annemle babamdan.Ama onlar benim evimde mutlu olmamı isterler tabii.Neyse hem sevinç hem üzüntü içindeyim.Keşke bütün sevdiklerimizle aynı şehirlerde yaşayabilseydik.
Sana ve ailene Isparta'dan selamlar...

Öpüyorum seni.

şafak 29

BEYHAN

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevgili Gul'cugum,
Bizim, Seva'lar gelmedi de Tuba ile bana merak ettim:)
Sevgilerimi gonderiyorum ve iyi haftalar diliyorum.

Damak Tadı dedi ki...

Sevda'cığım,
Canım o senin güzel gönüllü oluşundan tatlım.Senden iyi haberler aldıkça ben ne kadar çok mutlu oluyorum sana anlatamam..
Sana minicik manevi desteğim olmuşsa ne mutlu bana canım.Benim için hediyelerin en güzeli bu.))
Canım inşallah işiniz çabucak yoluna girer sende şöylee derin bir oh çekip feraha ulaşırsın.Allahım inşallah sesini duyar tatlım.
Seni çooook seviyorum inan aklım hep sende canım.Bende seni tanımaktan büyük mutluluk duyuyorum tatlım.Umarım bana hayır haberlerini en kısa zamanda iletirsin tatlım..Şimdi bende senin için hemen akşama dualar edicem.Seni ve minnoşumu çook öpüyorum canım benim..

Sevgilerin en güzeli sizlerle olsun bitanem.

Damak Tadı dedi ki...

Hülya'cığım çok tatlısın,sana bayılıyorum inan.(canımsın benim)

Canım büyük marketlerde satılmıyormuş şimdilik, yakında sanırım oralarda da yerlerini alacaklar..))

Tatlım sende beni çok mutlu ediyorsun,iyi ki varsın..))

Çok öpüyorum Hülya'cığım seni..Bellimi olur belki sende bir Selva paketi bulup yarışmaya katılırsın..))

Tüm güzellikler seninle olsun tatlım..

Damak Tadı dedi ki...

Beyhan'ım,
Bende fırsat buldukça arkadaşların sayfalarına yorum yazmaya çalışıyorum.Sayfama bırakılan yorumlara yanıt bile veremiyorum..
Bu yüzden senden ve diğer sevgili arkadaşlarımdan buradan özür diliyorum..(Çok ciddi sebeplerim var..Üfffff..)
Tatlım çok mutlu oldum işlerinizin bitmesine ve yerleşmenize..Hele eşinin bir gün önceden dönmesine ise çok sevindim..(sanki içime doğmuştu)
Şimdi benim hep düşündüğüm tek şey ise ayrılışın canım..((İnan günlerdir bunu düşünüyorum,çok taktım kafama..((
Anneciğin ve babacığın için ayrılık zor olacak tatlım..Sağlık olsun tatlım..
Şimdi sende hem sevinç hem de ayrılık üzüntüsü ile bir ikileme girmiş oluyorsun..Allah başka üzüntüler vermesin tatlım..Benim için anneciğe sarılıp doyasıya öp onu lütfen..Şimdiden gözün aydın olsun,hayırlı tezkereler olsun canım..

Seni çooook öpüyorum canım ve hasretle gelişini bekliyorum.

Güzel tüm günler sizlerle olsun..Aslı'mı çok öpüyorum.

Damak Tadı dedi ki...

Dünya tatlısı Aybike'ciğim,
Canım MNG kargo henüz sizin taraflara servis başlatamamış..Aslında bende bu konuyu düşünmüyo değilim..Ne kadar güzel olurdu buradan oralara makarna gitmesi..))

Seni ve Tuba'yı kucaklayıp öpüyorum ve sevgilerimi gönderiyorum tatlııım benim..

renkler dedi ki...

Canım, ne zaman Selva postunu okusam canım makarna çekiyor. Ne kadar severim bir bilsen... Selva'ya daha rastlamadım ama bakacağım... Şöyle bol domates soslu bir makarna yapmalı, ya da ton balıklı... Makarnayı diyette bile yiyorum, normal ve az yağlı sosla yenirse şişmanlatmıyor. Sen iyisin inşallah.Çok çok öptüm canım.

Selcen Şenocak dedi ki...

Merhaba Gül; ben selva makarnalarını ve ununu ara sıra alıyordum ama çok dikkat etmiyordum sayende daha çok almaya başladım , gerçekten çok güzel pastalarda unun da çok önemli olduğuna inanıyorum, makarnalarıda süper. Sağol canım...

Adsız dedi ki...

sevgili arkadaşım,çekilişe katılmak için nereye müracat edmemiz gerek yardımcı olursanız sevinirim,bu makarnaları gerçekten çok merak ettim şimdiden teşekkürler.Reyhan
http://ohhbe.blogcu.com