Cuma, Mart 16, 2007

SÜNGER BOB VE KARYA'CIĞIMIN GEÇİKMİŞ DOĞUM GÜNÜ.((

İYİ Kİ DOĞMUŞSUN KARYAM,İYİ Kİ BİZLERLESİN..YENİ YAŞINI KUTLAYIP NİCE NİCE SAĞLIKLI,BAŞARILI UZUN YILLAR DİLİYORUM SENİ SEVENLERİNLE BİRLİKTE...DOMBİLİM BENİM..))

Karya'cığımın d.günü 2 OCAK'ta idi,sizlerinde bildiği gibi babamın rahatsızlığından dolayı Karya okuldaki aktivitelerden ve d.günü kutlamasından geri kalmıştı.Arkadaşlarının okuldaki d.günü kutlamalarından ve kendisine kutlama yapılmadığından çok üzgün olduğunu öğretmeni annesine iletince geçikmiş kutlama bugüne kısmet oldu..Bunu duyan ben, hemen parmak kaldırıp pastayı ben yapabilirimiyim diye sordum..)))Geçikmeden gelen yanıt ise kocaman bir EVET'ti.))
Önce BARBİE istenildi arkasından sünger bob'a çevrildi.)Derken görüntüler aynen burda arkadaşlar..Aslında kenar süsleride yapacaktık fakat o kadar çok tantanamız olduki bunu düşüncemizden hemen çıkarıverdik..İlerleyen saatlerde ise hemen yapalım ne kadar olursaya dönüştü fikirlerimiz ve düşüncelerimiz..Boyaları Karya eklediği için sarımız biraz koyu oldu farkındayız..Buna bile Karya karar verdiğinden bizler sessiz kaldık.Çünkü devamlı küstüm küstüm sanada küstüm anne, sanada küstüm aada (Karya bana hala değilde abisi gibi aada diye hitap eder)diye söylenip durdu ve ağladı..Pastamızın süslemelerini ise Birsen bugün yuvada yapıp çocuklara sunacak..Yanında da yapılan tuzlu kurabiye çeşitleride var fakat resimleri ne yazıkki çekemedim..Şunu geçde olsa anlamış oldukki bu tür pastaları yaparken sessiz ve sakin bir ortam olması gerekiyor..Zuhal'ciğim kulakların gece cın cın olmuştur.Eğer olduysa işte onlar biziz canım..)))

Pastamızı dün akşam yemeğinden sonra yaptık..Ben 2 adet kek yapıp hazırlamıştım..Kekimizi yapmaya başladığımızda her kafadan bir ses yükseliyordu evin içinde..Önce biz bu pastayı nasıl yapıp bitireceğiz diye düşünmeden de edemedim..
Pastanın kaplamasını Karyamın annesi Birsen'le birlikte yapmaya çalıştık..Arkadaşlar sanırım sizler evinizde kendi başınıza oturup pastanızı yaparsınız,fakat bizde öyle değil işte;biz ailecek yaptığımız için ancak bu kadar oldu..Her kafadan bir ses çıkmakla kalmayıp ailemin şeker hamuruna olan düşkünlüğünü de akşam öğrenmiş oldum.)))Demek biz ailecek pastacı ustaları olurmuşduk.))Önce sırayla hepsi yanımıza ucundan kenarından birşeyler yapmaya çalıştılar,biz isek durun yapmayın,etmeyin gidin yanımızdan derken zaman nasıl geçti,o kargaşada biz pastayı nasıl bu hale getirdiğimizi inanın halen anlamış değilim..Sonuçta ortaya sünger bob'a benzeyen bir pasta çıktı..Aslında akşamki maceramız hem eğlenceli,hem kızgın,hemde superdii herşeye rağmen...Aile fertlerimiz geçikmiş doğum günü için şimdiden sıraya girdiler bile pasta için..))Pastamızı bitirdikten sonrada çay kaşığının tersi ile pasta üzerine hafifçe bastırıp hareket kazandırdık,zira resimde öyle idi..

Bu resimi akşam yemekte masada çektim..Karyam okuldan gelmiş çok acıkmış olduğunu ifade edip yemeğimi yedikten sonra resim çekersin derken ben çoktan kareyi almıştım bile..Bu yüzden ağzı yağlı yağlı çıkmış,bende şimdi farkettim..

Sünger Bob bugün okula gitmek için evde sabırsızlanıyor,aynı zamanda Karya'cığımda okulda pastanın gelmesini sanırım büyük heyecanla bekleyecek..Zira akşam heyecandan uyuyamamış bile..

35 yorum:

Tuba dedi ki...

Gul'cugum, bu yazinin devami gelecek mi hemso? Pasta nefis gozukuyor emme, Karya'mizin guzelligini bastiramamis. Coook Sevgilerimle, Karya'ya mutluluklar diliyorum..

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Ellerine saglik Gülüm, harikalar yaratmissin yine. Karyacigim da hak etmis yani. Tuba hakli, Karya'mizin guzelligini bastiramamis. Karyamizi kutluyorum, sevgilerimle.
Sonia.

PS:Bende gece gezmesine ciktim.

Yeni adresimiz:
http://soniavarol.com

pecete dedi ki...

Karya'yı da öperim, pastayı da yarim. Tutmayın beni...

ufukmutfakta dedi ki...

Mutluuuu yıllaaaaaar Kaaaarya!

Gül'cüğüm, güzeller güzeli yeğenin Pardon yeğenimiz karya'cığın doğum günü kutlu olsun. Allah nice mutlu ve sağlıklı yaşlar versin.
Sünger Bob çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Sevgilerimle....

renkler dedi ki...

Canısı, Karyacıkın doğumgünü kutlu olsun, maşallah çok şeker. Pasta da çok güzel olmuş line sağlık. Ne zevklidir pasta süslemek değil mi?

Adsız dedi ki...

gül canım ; ellerine sağlık çok şirin olmuş pastan Karya'ya gelince maşallah çok güzel bir çocuk bütün ömrü güzelliklerle geçsin inşallah

Bocuruk dedi ki...

Güzel Karya'nın doğumgünü kutlu olsun, nice yaşlara hep beraber girin canım:) Pastan harika. Ben de hazirana kadar şu şeker hamuru olayını halletmeliyim ama bakalım kısmet. Ellerine sağlık. Anneye ve babaya hürmetler. Seni çok öptüm tatlım.
Sevgilerimle...

one ben bir sey dedi ki...

Karya kime benziyor bakimmm:))))Doğum gününü kutluyorum kıl payı öpemedim Karyayı tüüüü kör talih :) ah bu ayak burkuntusu :)

Safran dedi ki...

Bütün mamalar harika görünüyor canım, o sofrada olmak vardı :) Ellerine sağlık, kızım da pek güzel, maşallah :) Sevgilerimi gönderiyorum :)

Yemekbahane dedi ki...

Gül,

Ellerine sağlık..Karya'ya da mutlu seneler !!!

Sevgiler
Müge

sevdamavisi dedi ki...

Gül'üm,
Çok güzel bir pasta yapmışsınız hep beraber.Bu kadar kişiyle başarmışsınız tebrik ederim. Güzel Karya'nın da doğum günü kutlu olsun, herşey gönlünce olur umarım. Gül'üm yüreğindeki sevgiyi bol bol dağıtıyorsun ne güzel. Yüreğine sağlık...

munevver dedi ki...

Karya'cığın sevgili halası,Karyayı benim için öpüp kutlar mısın?Nice yaşlara,hep birlikte inşallah...
Seni de öpüyorum..
Nane Limon

Adsız dedi ki...

Sevgili Gülcüğüm, karyacığın geçmiş doğum günü kutlu olsun... Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllara ...

Pastaya gelince muhhhhteşem olmuş. keşke benim doğum günümdede biri spongebop pastası yapsa :))


Ellerine sağlık canım benim.. Şahaneeeee

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevgili Gul'cugum,
Karya'nin dogum gunu kutlu ve mutlu olsun. Nice senelere saglikla.
Ellerinize saglik pasta inanilmaz guzel olmus, cok begendim. Kimbilir cocuklar nasil afiyetle yemislerdir.
Iyi hafta sonlari diliyorum, sevgiler

Adsız dedi ki...

Gül Hanım Merhaba,
El birliği ile yaptığınız pastanız çok güzel olmuş. Tüm ev halkının ellerine sağlık diyorum :)))
Sevgiler,

http://bakinnepisirdim.blogcu.com/

Adsız dedi ki...

Merhabalar Gül Hanımcığım,
Sayfanızı diğer blogları gezerken keşfettim ve çok hoşuma gitti..
Hepsi birbirinden güzel ve lezzetli bir o kadarda zevkliler..
Ellerinize sağlık Gül hanım..

Sıkı takipçinizim bundan sonra,sevgilerimle.

Saniye

ev perisi;) dedi ki...

Sofranızdan bereket, gönlünüzden muhabbet, evinizden huzur eksik olmasın...
Muhabbetle...

Adsız dedi ki...

Merhaba Gül'cüm pasta harika olmuş herkesin ellerine sağlık.Bu arada linklerinden beni çıkartmana biraz üzüldüm :( yeni siteme geçtim beklerim sevgiler.
www.pastacikiz.com

Tijen dedi ki...

Tatlı kuşa mutlu mesut yıllar diliyoruz efendim. Sünger Bob'uyla eğlenceli bir doğumgünü geçirsin tatlıcık.
Ben de sana ve tüm ailene güzel bir haftasonu diliyorum canım...

NiNo dedi ki...

Ilk once sevgili miniginiz Karyanin dogum gunu kutlu olsun nice mutlu saglikli uzun omurler diliyorum canim hem guldum hem okudum yadiklarini cok hos seyler bunlar hep ani olarak kaliyor hayatimizda oyle degilmi pastay gelince cok kiskandimmmmmmmmmm :( bir kez daha burada neden seker hamuru yoooook dedirttiniz bana :) napalim yok iste yok diye diye teselli ettim kendimi :) ellerinizesaglik canim sevgiler opt

Adsız dedi ki...

Pasta çok güzel gözüküyor ama sahibi ondan kat kat güzel ve tatlı.Allah sizlere bağışlayıp tüm kötülüklerden korusun..

Sevgilerimle,
Zeliha

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

"Gül'cüm.:) ben aşağıdaki yorumu da görmüştüm. bende son yorumlar köşesi var.:) birazdan oraya cevap yazacaktım.:)
ama niye kısa yazdııın? ben senin o tatlı yorumlarını çok seviyorduuum.:("



Diye cevap yazdım sana.:) istemeden kırdım mı yoksa seni.:(
lütfen tatlı uzun yorumlar istiyoruuum.:)
(ama beni utandırma olurmu?)

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Ve Karya'cığımın doğum günü kutlu olsun :)
Ben hep oğlumun verdiği ara fırsatlarda girebildiğim için akşamları hep aceleyle yazıyorum. Sonra odaya gidince farkettim sana 2. kez "kırdım mı yoksa seni" sorusunu sormuşum. :(
Demek istediğim kendimi yanlış mı ifade ettim acaba? Sadece parmakların öpücem demenden utandım çok... Ama tatlı dilinden sözlerin su gibi aktığını düşündüğüm seni gerçekten tanımayı istiyorum. Ve seni öpüyorum...

Beyhan dedi ki...

Aman benim canımmmm:))
Ne tatlısın sen Karya'cığım yerim senin güzelliğini.Demek pasta yapılırken herkese küstün:))) Şımarığım benimmmmm:))
Karya'cığım seni öpüyorum ve doğum gününü kutluyorum.Halanı benim yerime öper misin lütfen?
Hoşça kal...

ArMeda dedi ki...

Gülcüm tatlı Karyacığın doğüm günü kutlu olsun umarım resimdeki gibi hep gülümser ve hep mutlu olu.Pasta maceranızda çok eğlenceli olmuş ayrıca süper gözüküyor canım hepinizin ellerine sağlık..Bu ayın sonunda da oğlum 1 yaşına girecek bende şimdiden nasıl bir pasta yapsam diye düşünüyorum ama şeker hamuru ile yapamayacağım kesin galiba,sizin kadar becerikli olamadın senden mi istesem acaba pastamızı :))Güzel bir hafta diliyorum canım sevgiler..

HULYA dedi ki...

Sevgili Gül'cüğüm,
İlk olarak dünyalar güzeli Karya'nın yeni yaşını kutluyorum.Eh ona da bu güzellikte bir pasta yakışırdı elbet.Kızım da pastayı görünce çok beğendi doğum gününe o da böyle bir pasta istiyormuş.Bakalım ben ne yapacağım?Daha hiç şeker hamurlu pasta denemedim ama sizleri gördükçe hevesleniyorum.Ellerine sağlık

Adsız dedi ki...

Gul'cugum,
Bende buradan Karya'nin dogum gununu kutluyorum. Yazdiklarindan anladigima gore cok eglenceli bir gun gecirmissiniz pastayi yaparken. Pastada cok guzel olmus. Eminim Karya buyuyunce o aksami hep hatirliyacaktir.
Oralara gelmeme tam iki ay kaldi.
keske Isanbul'a gelebilsem seninle tanismayi cok isterdim.
Sana iyi ve neseli bir haftasonu diliyorum canim.
Hatice

kuzine dedi ki...

Gül halasının canısı yeğeni Karya'nın doğum günü kutlu olsun. Nice nice yıllara...

Nukhet dedi ki...

Aaaa ne demek ki biraz benzedi, basbayagi sunger bob bu ayol. Hem de nese icin de sevgiyle yapildigi icin enerjisi cok yuksek gozukuyor.Ben cok hoslandim ve Kayranin dogungununu kutlamak istedim. Opuyorum

---OPTiO--- dedi ki...

harika olmus canim ellerine saglik..nefis görünüyo :) ilk kez sünger bobli pasta gördüm :D
hehehe..
kayranin dogumgünü kutlu olsun..dilerim hep cok mutlu olsun ömrünce...acayip tatliymis yaa...öp benim icin :)
cok cok öpüyorum senii...

NAZLICA dedi ki...

Sevgili şirin Karya'ya nice sağlıklı ve uzun yıllar diliyorum. Pasta çok hoş gözüküyor Gül. Gerçekten kalabalıkta iş yapmak güç olsa gerek. Ama alıştığın için doğal karşılıyorsun. Ellerinize sağlık. Sevgiyle

NiNo dedi ki...

Gul merhaba
canim seni bi konuda uyarmak icin yaziyorum bu satirlari :( selvadan banada mail gelmisti reklam icin ve bu yarisma olayi filanda hilal arkadasimizin projesiydi ondan proje isteyip onu pas gectiler bu projeyle bana geldiler bende eski reklamci olarak ucretlendirme nasil olacak deyince karsilikli reklam yapicaz dediler yani ben onlarin onlarda benim reklamimi yapicaklarmis iyide benim deim zaten reklama ihtiyacim yok blogcu sayfam icin gelmislerdi 1.5 ayda 30.000 ziyaretcim oldu dedim birde aylik un ve makarna gondericeklermis karsilik bu yani para odemiyorlar sen konustunmu ucretlendirme varmi anlasmanizda kusura bakma canim ben sormasam solemiyeceklerdide merak ettim sevgiler

Hesna dedi ki...

Gül'cüğüm merhaba nasılsın
Karya'nın doğum günü pastası harika olmuş. Şeker hamurlu pastalarda tam bir usta oldun acayip güzel şeyler yapıyorsun.
Karya'da çok tatlı bu arada doğum gününü kutluyorum.

Sevgiler
Hesna

Hesna dedi ki...

Gül'cüğüm merhaba nasılsın
Karya'nın doğum günü pastası harika olmuş. Şeker hamurlu pastalarda tam bir usta oldun acayip güzel şeyler yapıyorsun.
Karya'da çok tatlı bu arada doğum gününü kutluyorum.

Sevgiler
Hesna

Adsız dedi ki...

canim yorumun icin cok tesekkurler hilal ve ben bu konuda biraz uzulmustuk (reklam icin) ve hilal tel etmis bende mail attim sanirim bunlari dikkate aldilar senin adina cok sevindim :) canimm bole hatalar olabiliyor onemli olan hatadan donmek tabii sana selva ile mutlu bir yolculuk diliyorum sevgiyle kal gorusmek umidiyle sevgiler nihan