Salı, Haziran 20, 2006

İÇLİ BURMALININ YAKINDAN GÖRÜNÜŞÜ


İçli burmalı deyip geçmeyin,değişik bir tat mutlaka denemeye çalışın arkadaşlar. Karadeniz yöresi insanları özellikle içli burmalıyı ramazan ayında yaparlar.Çünkü tok tutucu özelliği vardır, sahurda özellikle tercih ederler komposto ile birlikte.Şimdilerde ise mevlüdlerin ve günlerin özel mönüsü haline geldi.İşte böyle arkadaşlar,benden söylemesi..)))

2 yorum:

Adsız dedi ki...

İyi günler diliyorum size,
Bu böreği ben bir kez yemiştim fakat bir daha bulamamıştım.Acaba
Karadeniz lokantalarında bu böreği
bulma şansım olabilir mi??Veya sizin bu tür şeyleri yapıp satan
tanıdığınız var mı? Bu konuda bana
yardımcı olabilirmisiniz?Yanıtınızı bekliyorum ve sizlere
iyi günler diliyorum.
Esenkalın.


NİLÜFER B.

damak tadı dedi ki...

Merhabalar Nilüfer Hn,
Sayfamı ziyaret edip yorum yazdığınız için teşekkür ederim. Bu tür şeyleri yapıp satan tanıdığımız var,üstelik çokda lüks yerlere yapıyor.
Belki inanmayacaksınız 2 dilim laz böreğinin tanesi 15 milyondan satılıyor.
Ben bizzat kendi tanık oldum.Dilerseniz mail adresime yazıp ordan ben size o kişinin telefon numaralarını veririm.
Selam ve sevgiler