Cumartesi, Mart 31, 2007

HAFTA SONUMUZ!!

TEŞEKKÜRLER SELVA MAKARNA TEŞEKKÜRLER!!
SELVA MAKARNA'nın talihli arkadaşlara göndermiş olduğu hediye paketinin resimleri..Hafta başı tekrardan 3 şanslı arkadaşımız tarafımdan belirlenip bu şık pakete sahip olacaktır.Şimdiden bol şanslar arkadaşlar..))









Dördüncü talihli arkadaşımız http://beyhan.blogspot.com/ Beyhan Hanım sepetini almış hemen resmini çekip bizlerle paylaşmış..Şimdiden sizlere afiyetler olsun Beyhan hanım'cığım ve sevgili ailesi..Teşekkürler bizlerle paylaştığınız için..)) SELVA (www.selva.com.tr) Makarna bu şık sepetlerini göndermeye devam edecek arkadaşlar.
Sevgili Arkadaşlarım;Güzel bir bahar sabahından sizlere sağlıklı,hayat dolu,sevecen,neşeli bir hafta diliyorum.Umarım yarınlarınız dünlerinizden çok çoooook güzel geçer..İçinizdeki çoşku yüzünüzdeki tebessüm hiç eksilmesin..))

Arkadaşlar,SELVALI ı günler demiştik geçtiğimiz hafta sonu hatırlarsanız.Sizlerle SELVA makarna'yı paylaşıp çekiliş olacağını belirtmiştim.Bu çekilişte beni yalnız bırakmayan tüm tanıdığım ve tanımadığım sevgili arkadaşlara gönülden teşekkürlerimi gönderiyorum..
Aslında 3 kişi talihli olarak belirlenecekti fakat yine benim şaşkınlığım yüzünden bu 4 kişi olarak belirlenmiştir.Bundan sonraki çekilişte ise 3 kişi olarak belirlenecektir,duyurulur!!
Sizlerde diğer çekilişe katılmak için lütfen daha önce belirttiğim gibi damak_tad@mynet.com adresine bir adet Selva makarna'nın resmini gönderip katılımlarınızı yapabilirsiniz.))
Şimdi haftanın 4 talihlisinin isimlerini aşağıda bilgilerinize sunuyorum..))

1-Bahardan Esintiler/Bahar Hn.
2-Bakın ne pişirdim/Burçin Hn.
3-Sayfası olmayan bir arkadaşımız Semra hanım.
4-Beyhan'ın hobi sitesi/Beyhan Hn.

Talihli arkadaşlarımızın paketleri bugün gün içersinde kargo'ya verileceklerdir.Şimdiden Selvalı günlerle sizlere afiyetler olsun sevgili arkadaşlarımız..
Arkadaşlar evdeki Laptop'um bozuldu ve diğer resimleri ekleyemedim..Resimlerimi makinem bozulmaz dediğimden hiç de yedeklememiştim.Hafta sonu için harika görüntülerim vardı sizlerle
paylaşmak istediğm fakat böylede bir aksilik yaşadım..Ne zaman yapılır edilir bilmiyorum,sadece evde beklemekte şimdilik..Artık ofisten hafta sonları eklemelerimi yapmaya çalışacağım arkadaşlar,veya bir an önce çaresine bakacağımLaptop'un..
Diğerlerini ise yarın akşam eklemeye çalışacağım..))

24 yorum:

Adsız dedi ki...

yahu o en üstteki bebe bisküvili bişi değil mi :))

Öldüm bittim ben ona :))

ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel

Adsız dedi ki...

yahu o en üstteki bebe bisküvili bişi değil mi :))

Öldüm bittim ben ona :))

ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel

NiNo dedi ki...

canim maasallah bu ne marifet daha neler ekliyeceksin :) cok merak ettim hepsi super hepsi birbirinden hariak gorunuyor ellerine saglik kandilin mubarek olsun sevgiler

Aybike Ceylan dedi ki...

Gul'cugum,
Hafta sonunuz pek lezzetli gecmise banziyor. Henuz tarifleri goremedik ama resimlere bayildim. Kimlerin emegi gectiyse ellerine saglik.
Sevgiler

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Sabah sabah gözümü bu muhtesem sofrada acmisim... Rüyami gördüm ne?

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Benim gibi bu saatte ayakta olanlar biliyorlarki senin masa zengin. Herkes buraya!!!!
Eh sofraya otursak mi artik?
Yani bu kadar laftan sonra buyur edersin artik degil mi?
Sevgiler...
Sonia

Adsız dedi ki...

gülcüğüm ;
haftasonları misafir olmak lazım size:) maşallah sizde bizim aile gibi toplu haldeki yemekleri seviyorsunuz ellerinize sağlık herşey çok güzel
sevgiler

Hülya dedi ki...

Şu hafta sonlarınız yok mu şu hafta sonlarınız...)İçim eriyor inan ki:)Hele irmik helvasının o asil duruşuna ne demeli....

Tijen dedi ki...

Gülşeker kadın,
Haftasonları sizin evin oralarda dolaşmak gerektiğini artık anlamış durumdayım. Geçiyordum uğradım demek lazım sanki? Ne dersin?
Sevgiyle kal canım. Güzellikler eksilmesin hayatından.
Tijen

aslı dedi ki...

ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel görünüyor...daha neler gelicek doğrusu merak ediyorum!!!!! yanlız çiçeklerinizinde hakkını yemek istemem imrendim vallahi maaşallah....

Adsız dedi ki...

Canım ablacım benim güzel bir haftaya başlangıç olsun senin için. Laptopuna üzüldüm inan. Ama birazcık Polyannacılık oynayalım mı ne dersin?
Bak şöyle düşün en azından bilgisayarın bozulmuş mekanik bi sebepten dolayı dosyaların yok olmuş peki o dosyaları kendin yanlışlıkla silmiş olsaydın. :( Ayyy ben yaptım bunu bütün yemek resimlerimin tariflerimin yazılı olduğu dosyaları tek bir tuşla sildim :) Ve bir daha geri gelemeyecek şekilde :) İşte o zaman ben nasıl böyle bişey yaptım diye kafanı duvarlara vuruyorsun böylesi çok sinir bozucu ve üzücü bir durum. :) :) İnşallah en kısa zamanda Laptopuna kavuşursun. Daha doğrusu kavuşuruz çünki senin bu güzel paylaşımlarından uzak kalmak bizi gerçekten üzer.
Allahım bu hafta sonlarından sonra insan herşeye pozitif başlıyordur heralde . Kimlerin emeği geçti ise ellerine sağlık ve afiyet olsun.
Canım ablacım bende seni çok çok seviyorum sende bana cansınnnn.
Kendine çok çok iyi bak.
Kocaman öpüyorummmmm

ArMeda dedi ki...

Gülcüm haftasonu yine ziyafet varmış hepsi harika görünüyor canım ellerine sağlık sevgiler..

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Gül; Geçmiş olsun, bu teknik arızalar bazen insanın canını yakıyor, tekrar kavuşursunu umarım.Hafta sonu herzamanki gibi bol mamalı geçmiş:) Hepsi pek güzel gülümsüyorlar.Mutlu bir hafta diliyor öpüyorum

Adsız dedi ki...

Merhabalar Gül'cüğüm,
Laptop'un için üzüldüm. Umarım bir an önce düzelir. Ayrıca yayınlamış olduğun resimlerde çok iç açıcı ve güzel diğerlerini yayınlayamadım diye hiç üzülme. Senin tatlı dilin, hayat dolu oluşun yeter bize. Sana da iyi haftalar. Çok teşekkürler.
Sevgilerimle,

Adsız dedi ki...

Canım benim, selva kolimi merakla bekliyorum.Çok sevindim bu habere.Ne güzel heyecanlar yaşıyoruz,iyi ki bloglarımızı açıp birbirimizden haberdar olduk.
Hafta sonu için hazırladıklarınız nefis görünüyor,afiyet olsun.
Laptopunun arızalanmasına üzüldüm.Ne kadar alışmışız değil mi? Bozulunca boşluğa düşüyoruz adeta.
Öpüyorum seni,ailene selamlar.

BEYHAN

Adsız dedi ki...

Gül'cüğüm,
O çiçek saksılarından birisi bende de var,yani evimde.Görünce içim bir tuhaf oldu:(

43 günümüz kaldı:)))
BEYHAN

Mihriye Sultan dedi ki...

OHH OHH CICEKLER VE YEMEKLER IKISINIDE COK SEVERIM.....

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

Gül bu lezzetlerin hepsi birbirinden harika olmuş ama benim gözüm her zamanki gibi bol çikolata soslu ve yanılmıyorsam kenarlarında bebe bisküvisi olana takıldı eeee nede olsa çikolatalı canım ellerine sağlık.
Sevgiler…

Bocuruk dedi ki...

Canım arkadaşım yine neler yapmışsınız böyle. Ellerinize sağlık:) Selva yı henüz marketlerde görmedim. Çekilişten de yeni haberim oldu. Bulursam alıp ben de katılacağım. Anneciğine ve babacığına hürmetler, seni çok öptüm canım:)
Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Canım maşaAllah diyorum sana...ne kadar hamaratsın böyle :)Ellerine sağlık

Selam ve sevgilerimi yolluyorum....

pecete dedi ki...

Senin ilk yazdığın yazıdan beri arıyorum ama bizim buralara gelmemiş. gelir gelmez haberdar edicem. 4.levent civarına bir gönderim yapsanız be Gülcüğüm iyi olur. Gene feci döktürmüşsün, ellerine sağlık...

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Canim günaydin,
biliyorsun tasindim. Eski linki silip yenisini eklersen sevinirim. Sevgiler Sonia...

http://sonja-varol.blogspot.com/

Nukhet dedi ki...

OOOO gene bir suru yemek resmi gelmis. Ellerinize saglik. Sevgiler