Pazar, Aralık 31, 2006

İYİ BAYRAMLAR VE İYİ YILLAR...

Gül'ün sevgili ve çok değer verdiği DOSTLARI...
Gül'ün aile yakınlarından biri olarak size O'nun adına bu dilekleri sunuyor ve sizi son durumlar hakkında bilgilendirmek istiyorum. Tabii ki kendisi gelince daha ayrıntılı yazacak ve siz kıymetli blog arkadaşları ile çok daha fazla şeyler paylaşacaktır.

Gül bildiğiniz gibi Almanya'daydı ve orada çok güzel 9 gün geçirdi,hasret giderdi ve özlediği yerleri görüp mutlu oldu. Ancak dönüşünde havalimanında bazı aksilikler yaşadı ve başka bir uçakla ve birgün rötarla yurda döndü. Tam bu üzüntüleri yurda dönüş sevinci ile unutacakken,sevgili babasının rahatsızlığını haber aldı. Bildiğiniz o güzel gönlü acıdı ve üzüntü ve merak içinde kardeşi ve ailesi ile birlikte geceyarısı Trabzon'a doğru yola çıktılar. Babası şu sıralarda daha iyi ve umuyoruz ki en yakın zamanda sağlığına tamamen kavuşacaktır. Sağ tarafında az da olsa hala bir yavaşlık var ama zamanla bunu da atlatacaktır. Hepinize gösterdiğiniz ilgi ve yakınlık için teşekkür ediyor. Perşembe günü (eğer bir değişiklik olmazsa) dönmeyi düşünüyorlar. Gül gelince mutlaka daha ayrıntılı haberler verecektir. Hepinizin bayramını ve beraberinde gelen yeniyılınızı kutluyor. İyi ki varsınız ve yazdıklarınızla O'nu yalnız bırakmadınız. Ben de O'nun bir aile dostu olarak sizlere sağlık ve mutluluklar diliyorum. Güzelliklerle dolu kalınız. Bu mesaja yorum yazarsanız Gül eminim çok çok sevinecektir.

Sizler gibi Gül'ü seven bir dostu...

26 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Gul,

Gecmis olsun, umarim 2007 ailen icin saglikli, huzurlu ve guzel gecer.

Sevgiyle

sarah

Tuhfe dedi ki...

Tekrar gecmis olsun. Yeni yil ve Bayram saglik ve huzur getirsin.

Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Sevgili Gul,
Babana saglik sihhat diliyorum,umarim sen bu yaziyi okudugunda baban coktan eski sagligina kavusmus olur.Bu arada kurban bayramini ve yeni yilini kutlar,saglik ve huzur dolu bir yili sevdiklerin ile bir arada gecirmeni dilerim.

Sevgilerimle,
Mine S.

Bocuruk dedi ki...

Gül'cüğüm,
Canım geçecek inşaallah babacığın iyi olacak. Tekrar geçmiş olsun canım arkadaşım

Adsız dedi ki...

Merhaba Sevgili Gül,
Az önce Zuhal Yalçın'ın blogundan babanın rahatsızlığını öğrendim,çok üzüldüm.
Rabbim bu mübarek günlerin hayrına babanı sıhhatine kavuştursun İnşaallah.Bu arada bayramını ve yeni yılını kutlar,ailenle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmeni dilerim.

Hanife dedi ki...

Sevgili Gul,
Bayramini kutluyor ve yeni yilin size mutluluk ve saglik getirmesini diliyorum..

Unknown dedi ki...

Cok gecmis olsun Gul...Baban umarim iyidir.Acil sifalar dilerim...

Canim iyi bayramlar ve guzel birsene gecirmeniz dilegi ile...

Gulenay

Adsız dedi ki...

Sevgili Gül,
Zor günler olmazsa güzel günlerimizin kıymetini bilemeyiz. Dilerim en kısa zamanda babacığın sağlığına kavuşur da biz de ağzından bal damlayan, sevgi küpü Gülümüze kavuşuruz.Yeni yılda her günün bir öncekinden daha güzel geçsin.Bayramın kutlu olsun.K.IŞIK

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Sevgili Gül,
Gecmis olsun umarim eski sagligina kavusmustur baban. Cok arzu etmemize ragmen Almanyada görüsemedik ama, haziran ayi gelecek olursan mutlaka bekliyorum seni. Bayramini ve yeni yilini en icten dileklerimle kutluyorum.
Sevgiler Sonia...

Schatz Insel dedi ki...

merhaba arkadasim babanin rahatsizligina cok üzüldüm insallah en kisa zamanda sagligina kavusur kendine dikkat et yeni gelen sene hepimize saglik mutluluk getirsin sevgiler

Adsız dedi ki...

Sevgili Gül babana cok gecmis olsun.Allah acil sifalar versin.Kurban bayraminiz ve yeni yilinizda kutlu olsun.En güzel bayramlar ve yillar sizinle olsun.Sevgiyle

Pia dedi ki...

sevgili gul, babana Allah tan acil sifalar diliyorum. yeni yilda her sey gonlunce olur insallah canim, kendine iyi bak

Hanife dedi ki...

Bayram mesajini hizlica yazdigimdan atlamisim..
Babana cok cok gecmis olsun Gul. Umarim kisa zamanda eski sagligina kavusur.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

sevgili gül, babana geçmiş olsun diyorum. Şu anda iyi olduğuna çok sevindim. Biraz üstüste gelmiş ama bir arkadaşın da dediği gibi böyle günler güzel günlerin kıymetini anlamamızı sağlıyor. ana sevdiklerinle berabr mutlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum.

Sevgiler

selin (www.selincaglayan.com)

renkler dedi ki...

Sevgili Gül, tekrar geçmiş olsun canım. Umarım kısa süre sonra aramıza dönersin...

Adsız dedi ki...

Gül'cüm geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum, umarım biran önce iyileşir.iyi seneler, iyi bayramlar, kendine iyi bak...

Adsız dedi ki...

umarım daha iyidir babacığın...İyi haberlerini bekliyor,Rabbimden acil şifalar diliyorum ..Selam ve sevgiler...

Adsız dedi ki...

Gul'cugum,
Babacigin insallah en kisa zamanda iyilesir. Sana ve ailene gecmis olsun diyor, merakla iyi haberlerini bekliyorum.

Hatice

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Gül: Dilerim herşey eskisi gibi olur, baban sağlığına kavuşur. Tanrı yardımcınız olsun. İnşallah yeni yıl hepinize sağlık ve mutluluk getirir canım. İyi haberlerini bekliyorum. Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

Acil şifalar diliyorum sevgili babacığına gülcüğüm...
Kendine iyi bak canım...

Adsız dedi ki...

geçmiş olsun
aynur biçer

Adsız dedi ki...

Umarım bütün üzüntü ve sıkıntılar 2006 da kalmıştır. Yeni yıl güzellik , sağlık ve huzur getirsin diyor ve babacığına acil şifalar diliyorum sevgili Gül..

Adsız dedi ki...

Öncelikle bu yaziyi yazan alie dostunuza tesekkür ediyorum bizlerin merakla bekledigimizi bildigi icin böyle bir incelik yapmis biz arkadaslarina,canim babanna sifalar diliyorum cok sükür düzeliyormus,senin icin cok zor,ama iyilesmesi güzel bir haber,gelince bol yazisiriz.
Kendine iyi bak

Adsız dedi ki...

Çok geçmiş olsun gülcüğüm, allah babana şifa versin, sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Umarım artık herşey yoluna girmiştir.Problemler,üzüntüler inşallah geçen yılla birlikte uzaklaşıp gitmişlerdir.En kısa zamanda güzel haberlerle görüşmek üzere sevgiler...

seda
tarifname.blogspot.com

sevdamavisi dedi ki...

Gülcüğüm,
öncelikle babana geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda düzelir ve senin de yüzün güler. Tabi ki her sıkıntımızı paylaşacağız arkadaşız biz. hep iyi günleri paylaşacak değiliz ya. kendine iyi bak.. sevgiler