Pazar, Haziran 07, 2015

Gülhan Kara ile Arby’s Lezzetlerinin Catering Hizmetini Keşfettik..

Merhabalar, Geçtiğimiz hafta sevgili Özlem Köymen'in davetlisi olarak Arby's lezzetlerinin Catering hizmetini keşfetmek için Soul Room Kuruçeşme'de idim.
Sıra dışı ve doyurucu lezzetlerin tek adresi Arby’s, şimdi de catering hizmeti sunmaya başladı. Arby’s’in enfes lezzetlerini davetlerinizde, evde, iş yerinde, partilerde, piknik organizasyonlarında yani kısacası dilediğiniz her yerde nasıl farklı sunumlara dönüştürebileceğini öğrenip, Arby's'in lezzet ipuçlarını hem de sevdiklerimize özel hazırlayabileceğimiz sunumlar için Gülhan Kara hanım efendiden güzel bir hamburger show izleyip tatbik ettik.
Buhar da pişirilip pastırma gibi incecik kesilen etler,tavuklar ve bunlara eklenen Beef Cheddar ile hamburgerlerimizi yemeye doyamadık.Bunun yanında sunulan salatası ve kıvırcık patatesi ile adeta şölen havasında bir etkinlik geçirdik.Arby's Catering bundan sonra hamburgerinizi sizin hazırlamanız için siparişlerinizi bekliyor..Üstelik her malzeme ayrı kaplarda gelmekle kalmayıp etleri de sıcak olarak servis paketine giriyor.Tek yapacağınız gelen malzemelerini muhteşem ekmeklerine dilediğiniz şekilde yerleştirip afiyetle yemenize kalıyor.Evinize gelecek arkadaşlarınıza hamburgerini sen hazırla sloganıyla evinizde şölen yaratabilirsiniz. Tatlıyı hamburger sonrası için mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
Mutfak koçu Gülhan Kara, TAB Gıda Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seçil Kurdoğlu ve TAB Gıda Pazarlama Müdürü Zekeriya Bilici’nin ev sahipliğinde gerçekleştirdikleri bu güzel buluşma için buradan kendilerine ve oorganizasyonda emeği geçen herkese ve de Özlem Köymen'e sonsuz teşekkür ederim.

Hiç yorum yok: