Salı, Mayıs 15, 2007

CUMARTESİ GÜNÜ ÇAYA DAVETLİYDİK..

Cumartesi günü annemin akrabasında çayda idik.Nefis yiyeceklerle hazırlanmış masadan küçük kareleri sizlerle paylaşmak istedim.







16 yorum:

one ben bir sey dedi ki...

YİNE MMMMMMMM LAR KOYMUSUN........
YOK BE BİDENEM UÇAKTAN TIRSAN YANINA ARKADAŞINI ÇAĞIRAN BİR ENTERESAN KARŞI CİNSİYET :)))) VARDI YANIMDA :)))))))))BAŞKA SEFERE SİZDEN KİM UÇUYORSA HABER AT BANA ARAYIP BULAYIM :)
HAVADAN CANDANDAN SEVGİLER

MUTFAK SAYFASI dedi ki...

sevgili Gül,
bu caya bende davetli olsam tam süper olurdu.
Ne kadar istah kabartici yemekler bunlar böyle. Yapanlarin ellerine saglik.
Ziyaretime gelmissin, beni sayfamda hic yanliz birakmiyorsun, nerdeyse yanliz oldugumu düsünmeye basliyordum. Ziyaretinle ne kadar mutlu oldum anlatamam. Sana kocaman kocaman selamlar gönderiyorum.
cok lezzetli günler dilerim
sevgiler
suna

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Sevgili Gülcüğüm,bu ne iştah kabartıcı resımler .Yapanların ellerine sağlık.Gülcuğum seni musaadenle lınklerime ekledim.Sende beni eklersen sevinirim.SEVGİLERİMLE...

aslı dedi ki...

Sevgili Gül yine şahane lezzetler koymuşsun sayfana emeği geçenlerin ellerine sağlık,diyorum....sevgilerimi gönderiyorum.....

Selcen Şenocak dedi ki...

Sevgili Gül yine çeşit çeşit lezzetler yayınlamışsın hepsi birbirinden güzel hazırlayanların ellerine sağlık sizlerede afiyet olsun canım sevgilerimle...

Aybike Ceylan dedi ki...

Gul'cugum,
Hersey gene cok guzel, kiskaniyorum buralardan sizin o guzel caylarinizi. Burada yaprak dokumu basladi, herkes sirayla Turkiye yolcusu, o yuzden tplanip boyle cay gunu yapamiyoruz. Ama yakinda bende geliyorum insallah, 15 gun kaldi:)
Sizi de gorebilsem sevinirim, sevgilerimi gonderiyorum.

---OPTiO--- dedi ki...

ben varya burda..ölüyirum bitiyorum...deliriyorum...bende istiyorum sieninle orda olmak yaa..canim gülcüm..keske bi gun öyle bisey gerceklestirebilsek....
keske...
kocaman öpüyorum seni bitanem..kocaman cok hemde

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Oofff aman bu ne güzel görüntüler böyle Gül. Tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık. En baştaki resmi merak ettim. Kek sanırım ama değişik duruyor baya.
Sevgiler,

hayat dedi ki...

Gül'cüğüm,
Yine herzaman ki gibi harika lezzetler sayfanda, yapanların ellerine sağlık.Afiyetler olsun.Böyle güzel günleriniz çok sohbetleriniz bol olsun.

Canım size ailenle beraber iyi haftasonları diliyorum.
Selam ve sevgilerimle.

munevver dedi ki...

Sevgili Gül, bu aralar pek günlüklere bakamıyorum.Bugün fırsat bulabildim.Dikkat ettim de benim ve Dilek'in yaptığı "Ağa Lokması"ndan sonra sayfana uğrayamamışım. Neler gördüm,neler kaçırmışım?
Önce doğum gününü kaçırmışım, nice sağlıklı mutlu yaşlara kardeşim. Geç de olsa kutlayayım dedim.
Sonra, o lezzetler de ne öyle..Afiyetler olsun,dualarınız kabul olsun. Gözüm, anneciğinin pek çok sipesiyalitesi gibi "laz böreği"nde kaldı.Her şey çok güzeldi.Ellerinize sağlık..
Sevgiyle, Nane Limon.

NuR dedi ki...

Sevgili Gül,
Gene yığınla lezzeti bir araya koymuşsun, emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Kuru fasulyeli kekei bir kez denedim, ama ev halkı sevmedi. İçli köftelere dayanamam...
Sevgiyle kal

ayseyaman dedi ki...

Gül canım, sayfana resimlere bak bak doyamıyorum. Akrabanızın ellerine sağlık, birbirinden nefis ikramlar hazırlamış. Çok marifetliymiş maşallah!
Sizin sofraları pek severim zaten... :)
sevgilerle

NAZLICA dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel gözüküyor canım. Çay'a gitmişsiniz ama bunlardan sonra akşam yemeği yememişsinizdir herhalde. Sofranızdan bereket eksilmesin, afiyet olsun. Akrabanız da çok marifetliymiş Sevgiyle

Bocuruk dedi ki...

Gül'cüğüm,
Canım o kadar güzel fotoğraflar yayınlıyorsun ki her baktığımda acıkıyorum ben. Kilolar aldı başını gidiyor:(
Canım güzel bir haftasonu geçirirsin inşallah. Anneye ve babaya hürmetler, seni çoookkk öpüyorum.
Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Damak Tadı dedi ki...

Sevgili arkadaşlar,
Yorumlarınıza teker teker yanıt yazamadığım için sizlerden özür diliyorum.Malum bu aralar çok yoğunluk yaşıyoruz iş yerinde ve bazen nefes bir bardak çay içecek halimiz kalmıyor.Sanırım beni bu konuda anlayışla karşılarsınız.
Bu güzel yorumlarınıza tekrar tekrar teşekkürler..

Sevginiz hiç eksilmesin.