Cuma, Şubat 23, 2007

SEVGİLİ ZUHAL YALÇIN'ın EVİNDE GEÇİRDİĞİM HARİKA BİR GECENİN ARDINDAN ORTAYA ÇIKAN SEVİMLİ ŞEYLER..)

Sevgili ZUHAL'ciğim gönülden teşekkürler canım benim..Akşam işten çıkıp eve geldiğimde pasta ve kurabiyelerin çok beğenildiklerini duyunca çok mutlu oldum canım..O güzel ellerine sağlık bana yardımcı olup bu güzellikleri yapıp ortaya çıkardığın için..Detaylı yazacağım fakat çok yoğun olduğum için kısa kesmek zorunda kalıyorum arkadaşlar özürler..ZUHAL'CİĞİM canım güzel gönüllü arkadaşım harika bir çalışma oldu ve vaktin çok çabuk geçtiğini bile anlayamadım.Büyük keyif aldım tekrar tekrar teşekkürler canıııııım güzel yüzlüm,tatlı dilli canlarcanı arkadaşım benim..Sağol..Sağol..
Zuhal'ciğim canım arkadaşım,Cuma günü pasta ve kurabiyeler çok beğeni toplamış..Ben çalıştığım için ortamı ve mutluluklarını gözlemleyemedim..Hatta gelen msiafirlerimizden birinin o gece evlilik yıldönümleri varmış ve o güzel kalpli kurabiye'yi eşine götürmüş..Eve gittiğimde annem çok mutlu idi (hemde çok yorgun)bana anlattığında bende çok mutlu oldum..Tekrar tekrar teşekkürlerimizi gönderiyoruz hem kendi adımıza hemde misafirlerimiz adına canım arkadaşım,tatlı kardeşim benim..
Herşey güzel gönlüne göre olsun..Allah herşeyin en güzelini sana versin,çünkü sen çok güzelliklere layık dünya iyisi bir meleksin..TEŞEKKÜRLER...!

Evet şimdi mutlu sona geldik ama bende hiç bir tabak olmadığı için çok üzüldüm..Zuhal'ciğim aaaa Gül neden üzülüyorsun tabaktan bol ne var deyip hemen servis tabaklarına pastamızı ve kurabiyelerimizi yerleştirdik.O sırada saat gecenin 01:40'nı gösteriyordu..Zuhal'ciğim hemen durak taksiyi çağırdı ve bana taksiye kadar yardım etti.Zira elimdeki paketler fazla idi..Yalnız pastanın ve kurabiyelerin üzerlerini kaplayamamıştık henüz kurumadıklarından ve başlarına bir hal gelmelerini önlemek açısından.O sırada taksi şöförü abla neden zahmet ettiniz bu kadar pastaya ne gerek vardı demesiyle Zuhal'ciğimdeki pasta serüvenim mutlulukla bitmişti..Eve giderken taksici bey çok dikkatli ve nazikçe arabasını kullandı ki pasta ve kurabiyelerin başına bir vukuat gelmesin diye..Eve geldiğimizde binamızın bekçileri hemen koşup bana yardıma geldiler ve abla hayırdır bizlere pastamı yaptın getirdin aaa hemen çay demleyelim demezlermi.)))Üzgün olduğumu ve onlara sonra yapacağıma söz vererek sağ salim pasta ve kurabiyelerimi eve çıkardım..))Annem beni karşıladığında gözlerine inanamadı ve rüya görmüyorum değilmi dediğini duydum..Bunu söylemesi normaldi gecenin o saatinde uykulu bir halde beni karşılaması çok normaldi..))Bende hemen rüya değil anne gerçek,emin olman için parmağını kenarına dokundurabilirsin ama çok dikkatli olman gerekiyor dedim.))

Zuhal'ciğim bana akşam yemeğinde kremalı makarna ve tavuk yapmıştı,bir de yayık ayranımız vardı tabiikide..Her üçüde tek kelime ile nefistiler ellerine sağlık canım beniiiiim..

Ben büyük bir heyecan yaşadığım için Zuhal'e giderken pastaları koymak için servis tabağı almayı çoktaaan unutmuş(aklıma bile gelmemiş)olarak gidip oturdum bile.((
(resimdeki tırtıllı kurabiyeleri Zuhal'ciğim yapmış eve giderkende bana onları paket yapıp vermişti.Ellerine sağlık canım benim,nefistiler tek kelime ile..Herkes hazır alındığını senin yaptığına inanamadılar açıkcası..TEŞEKKÜRLERİNİ AYRICA İLETTİLER KURABİYELER İÇİN ZUHAL'ciğim..)

Canım Zuhal'ciğim sayesinde hem kurabiyeleri hemde pastamızı yaptık..Sonrasında ise
pasta ve kurabiyelerimizin resimlerini çekmek için kollarımızı sıvadık..Nasıl mı??İşte arkadaşlar resimler delillerimiz..)))

Kurabiyeleri yanıma almayı unutmamışım fakat onları yaparken kullanmış olduğum kalıpcıkları ne yazıkki heyecandan unutmuşum..Nedenine gelince;biz Zuhal'le yaklaşık 1 hafta öncesinden plan yapmıştık..Fakat perşembe günü babamın rahatsızlığından dolayı kalabalık bir misafirlerimiz olduğunu annem söyleyince önce çok sevindim pastamı ikram edicem diye sonrada çok üzüldüm anneme yardım edemiyeceğim diye..))
(Yinede anneme elimden geldiğince çok güzel şeyler yaptığıma inanıyorum..Bu arada annemde laz böreği,su böreği,içli burmalı ve burmalı gibi açma işlemi olan börek ve tatlıları yapmıştı.Sanırım 15 çeşit olmuştu yapılanlar,hepsinin resmini ne yazıkki çekme şansım olamadı,üzgünüm..Sizlerle paylaşmak istediğim çok güzel tarifler vardı çünkü..İnşallah bir dahaki sefere arkadaşlar)

Gelelim kurabiyelere,kurabiyeleri bir gece önceden pişirdim.Tarifi soruyorsunuz yine sanırım,lütfen HANIMİŞ'in sayfasına gidip ordan bakabilir misiniz zahmet olmazsa sizlere..))

Zuhal'e akşam saatlerinde 19:15 gibi gitmiştim,dönüş saatimi ise yukarıda yazacağım..))Süslemesi çok şık olmuş dimi arkadaşlar..)))) hehehehehe ellerime sağlık dermişim ama olurmu demem tabiikide,Zuhal'ciğimin ellerine kollarına sağlık..Çok zevkli bir çalışma oldu sağolsun Zuhal bana bu konuda yardımcı oldu asla unutumam yaptıklarını..Sohbetimize gelince ise sormayın arkadaşlar diyorum ya harika bir gece geçirdik,boşuna demiyorum..)))

Kek'imizi 3 parçaya ayırıp katlarına krema sürüp muzlarla döşedik..Ayrıca her bir parçasınıda Zuhal'ciğimin hazırlamış olduğu şurupla ıslattık..Kremasını ise ben Zuhal'e gittiğimde o hazırlamıştı..Ellerine kollarına sağlık can arkadaşım benim..

Şeker hamurunu kendimiz hazırladık..Yani Zuhal yaptı,bende ona şeker ekleme konusunda yardım ettim.Aslında şeker hamuru anında oldu ve tuttu..Bu neden biliyor musunuz arkadaşlar??? Nerden bileceksiniz Zuhal'ciğimin maharetinden inanın.TEŞEKKÜRLER MAHARETLİ, TATLI DİLLİ, GÜZEL GÖNÜLLÜ MELEK ARKADAŞIM..TEŞEKKÜRLER,TEŞEKKÜRLER...

Zuhal'e gitmeden 2 gün önce kekimi pişirip masanın en güzel yerinde iyice dinlendirdim..Fazla dinlenen kek'im artık isyanlara başlayabilirdi ama ben ne yaptım ona fırsat vermeden hemen tatlı Zuhal'cime gittim..))

Kek'in tarifini sanırım merak ettiniz dimi..))O zaman sevgili ZUHAL YALÇIN'ın sayfasına gidip 25 AĞUSTOS'lu postunu gözden geçiriniz.Bu kekin tarifini orda bulacaksınız..Teşekkürler,sizler harikasınız inanın..


Kek'im çok güzel oldu arkadaşlar..

118 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba, ben o pastanın üstündeki çiçeklere bittim...

Ne kadar güzel olmuş. Ne güzel süslenmiş...

Ellerinize sağlık.

sımsıcak sevgilerimle..

---OPTiO--- dedi ki...

canim benim....nefis görünüyo nefoss....bizede gelsene :))
kocaman kocaman cok öpüyorum seniii....
döndüm ,döndügüm gibide sana ugradim...kocaman öpüyorumm...

---OPTiO--- dedi ki...

ellerinize saglik bu arada :)))

sevdamavisi dedi ki...

Gülcüğüm,
pastalar da kurabiyeler de öyle güzel olmuş ki gözlerimi alamadım. Sevgili Zuhal'in de senin de ellerine sağlık.
Canım bloğuma yazdığın mesajı okuyunca dayanamayıp ağladım çünkü çok duygulandım. Çok samimi ve güzel şeyler yazmışsın. Yanımda oluyorsun, beni anlıyorsun ve iyi dileklerini gönderiyorsun ya o bana yeter. daha ne isterim ki.. Güzel yüreğinle hüzünlerimi dindiriyorsun emin ol.
Sevgiyle kal

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevgili Gul,
Sayfani actigim zaman gozlerim yerinden firladi desem yeridir. Inanilmaz guzel olmusslar, ellerinize saglik.
SEvgiler

Hülya dedi ki...

Gül'cüğüm,ne güzel pasta bu böyle.Hele kurabiyelerin süper.Çiçekler,balıklar,kalpler,çaydanlık...Hepsi birbirinden şık.Tebrikler...Sana ve Zuhal'e...

hayat dedi ki...

Merhaba Gülcüğüm,iki arkadaş neler yapmışsınız böyle Pastanın da kurabiyelerinde süslemeleri ve renkleri harika olmuş.Zühal hanımın da seninde ellerinize emeğinize sağlık. Güzel gönüllü tatlı dilli arkadaşım.

Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

gülcüğüm zuhal akşam geleceğini söylemişti ama bu kadarını beklemiyordum harika şeyler yapmışsınız ikinizinde ellerine sağlık bir dahaki buluşmada seninle tanışmayı çok istiyorum zuhal çalıştığın için gelemiyeceğini söylemişti inşallah birgün ayarlar buluşuruz :)
sevgiler

Ayşe dedi ki...

SLMLAR GÜL..BU PASTAYA BENCE YAPILMASI GEREKEN TÜM YORUMLAR YAPILMIŞ..BANA DİYECEK BİRŞEY KALMAMIŞ..ELLERİNİZE EMEĞİNİZE SAĞLIK..

ELMALI KURABİYELERİNDE HARİKA GÖRÜNÜYOR.ELMALI ŞEYLERİ ÇOK SEVERİM..HEMEN DENEYECEĞİM..

HAYIRLI BİR HAFTA GEÇİRMENİ DİLİYORUM..

SEVGİLER..

MELEĞİN DÜNYASI dedi ki...

Merhabalar arkadaşım yine çok güzel resimler eklemişsin.Tablo gibi bunlar insan yemeye kıyamaz.Ben çocuklara yapmak istiyorum ama burada sade şeker hamuru bulamadım.Evde yapmak için gereken malzemeleride temin edemedim.Bilirsin buradaki fırınları.Denmezki bana bir bardak glikoz verir misiniz diye.Marzipan var onu da oğlu sevmiyor.Ne yapabilirim onun yerine kaç zamandır düşünüyorum :(

Tuba dedi ki...

Sevgili Gul, yeni blogun hayirli olsun. Cok cok begendim. Zuhal'in de, senin de ellerine saglik, ne guzel seyler yapmissiniz, Ama en onemlisi de o tadina doyulmaz sohbet degil mi? sevgilerle,

umran dedi ki...

sizlerin sempatikligi ve sirinligi pasta ve kurabiyeler yansimis sanki;)

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Gül, sıcak mesajların için çok teşekkür ederim, sen de çok özel bir insansın. İçi dışı bir insanları çok severim, sen de öylesin. Pastalara ve Sevgili Zühal Yalçın'a diyecek birşey yok, harikasınız. Çok güzel gözüküyor yaptıklarınız, açıklamalar arkadan gelecekmi? Çok öpüyorum, sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum. Sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Sevgili Gül,
Yurt dışında olduğum için sayfana bakma imkanım olamadı,çok üzülmüştüm aklımda hep sende idi..
Şimdi sayfandayım çok şükür olsun.))Öncelikle burda tekrar bizlerle olman büyük bir mutluluk bizler adına.))Teşekkürler,lütfen bir daha gidiyorum kelimesini duymak istemiyorum..
Zuhal hanımla ne kadar güzel bir gece geçirmişsin tatlı Gül..Ne kadar samimi ve içten anlatmışsın yaşadıklarınızı..Ne kadar mutlu oldum bilemezsin..Ayrıca pasta ve kurabiyelerin harika gözüküyorlar..Ellerinize sağlık..Zuhal hanımda ne tatlı ve sevecen bir kişilik.Kendisini ekranlardan tanıyorduk ama şimdi daha yakından tanımış olduk bu blog sayesinde.
Gül'cüğüm,çok teşekkürler tekrar tekrar..Ayrıca sayfan çok şık olmuş,iyi günlerde güzel tarfilerinle birlikte..Ne kadar güzel bir duygu bu kadar sevenin olduğunu görmek ve hissetmek..

Ben ve ailem sana ve ailene saygı ve sevgilerimizi gönderiyoruz..

Ayşenur..

Not:Babacığına tekrar geçmişler olsun..Acil şifalar diliyorum.

Adsız dedi ki...

yine döktürmüşsün gülcüm elelrine sağlık .. herşe süper görünüyor.. hele süslemeler harika..

Adsız dedi ki...

yine döktürmüşsün gülcüm elelrine sağlık .. herşe süper görünüyor.. hele süslemeler harika..

renkler dedi ki...

Canım, hangisinden başlasam ki! O pastanın çiçeklerinden mi, fosforlu renklerin güzelliğinden mi, kurabiyelerin şıklığından ve süsündedn mi... Bence Zuhal hanımla yapılan bu çalışma senin için çok iyi olmuş. Sıkıntılardan uzaklaşmak için çalışmaktan ve sevdiğin işi yapmaktan iyisi olamaz. Yakında usta olacaksın bu işet canım...

Bocuruk dedi ki...

O kadar tatlı anlatmışsın ki o akşamınızı, gecenizi ve geceyarınızı:)) Yüzümde kocaman bir tebessümle okudum inan. Ve çok da özendim sizlere. Allah dostluğunuzu daim etsin canım. Ne kadar harika bir şekilde süslemişsiniz pastayı. Hele renklerine bayıldım. Kurabiyeler de birbirinden güzel. Ellerinize sağlık ikinizin de. Zuhal hanıma da sevgiler, selamlar. Anne ve babacığının da ellerinden öperim Gül'cüğüm. İyi haftalar canım:)
Sevgilerimle...

*Ra dedi ki...

Gülcüğüm ama sen de harikasın. Bunu o kadar güzel yansıtıyorsun ki. Pozitif enerjini taaa buralardan alıyorum. Ellerinize sağlık. Harika şeyler yapmışsınız. Kekin de yerçekten çok güzel kabarmış.
Ama benim aklım anenizin yaptıklarında kaldı. Ay ne güzel şeyler hazırlamış öyle.
ellerinize, emeğinize sağlık.
Sevgilerimle...

*Ra dedi ki...

Bu arada yeni site görüntünüz çok hoş. Renkler çok şirin. Lakin banner çözünürlüğü çok düşük. Daha kaliteli bir resim istiyor bence. umarım işinize karışmak gibi bir ukalalık yapmamışımdır. anlayışınıza güveniyorum.
Sevgiler...

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

Canım Tatlı dilli güzel gönüllü arkadaşım;)
Yazını şimdi okudum da kendine ne kadar haksızlık yaptığını gördüm;(Ne demek sadece pudra şekeri serptim en az benim kadar sen de yoğurdun ve şekil verdin emeğine yüreğine sağlık;)
Yaptıklarımızın beğenilmiş olmasına çok çok sevindin evlilik yıldönümü kutlayan dostlarınıza da birlikte geçirecekleri çooook uzzuuuun sağlıklı nice yıllar;)
Anneciğinin ellerinden seninde tatlı yanaklarından öpüyorum birtanem;)
Bu arada anneciğinin yaptıkları da kimbilir nasıl lezzetli olmuşlardır;)
Ben de pazar sabah kahvaltımı enfes bir tereyağ ve yanına çok iyi eşilik eden mükellef bir gül reçeli ile yaptım sayende;))Tekrar teşekkür ederim can arkadaşım;)
SEVGİYLE VE DAİMA SAĞLIKLA KALIN...

Adsız dedi ki...

Gul'cugum,
Pastan cok guzel olmus, kurabiyelerde ne kadar hos neseli ve canli gorunuyorlar. Elimi atip yiyesim geldi. Zuhal hanimla sizi kiskandim dogrusu, ne guzel birlikte calisip muhtesem lezzetler yaratmissiniz. Ikinizinde ellerine saglik.
Guzel bir hafta gecirmen dilegimle,

Hatice

Adsız dedi ki...

yaa merakımı bağışla blogun eski yazılarına bakamadım ama sanırım senin bir pastanen var öylemi.. çok gzüel bri uğraş valla bende mutfakta zaman geçirmeye ve yeni tadlar denemeye bayılırım. Hatta şu zor günlerimi geçireyim bende bloguma bir mutfak bölümü açıp tariflerimiz iszlerle paylaşıcam

sana kolay gelsin çoook öpüyorum hemşerim

Safran dedi ki...

Hepsi çok güzel Gülcüm, ellerinize sağlık senin de Zuhalinde, sevgiler...

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Yaptığınız herşey çok güzel görünüyor. Zuhal Hanımın ve sizin elinize sağlık diyorum.

Adsız dedi ki...

Canım ablacım ne kadar güzel şeyler bunlar böyle . Zuhal hanımın ve senin ellerine sağlık . Çokta cici olmuşlar yaaa insan yemeğe kıyamaz bunları dimi :)
Canım ablacım geçen sana demiştim ya büroda mobilyalar değişiyor ve 2007 virüs programımız bağlanmadı daha bilgisayarcının keyfinin gelmesini bekliyoruz. O yüzden neti çok acil olmadığı sürece açmıyorlar. Merak etme olurmu .
Çok öpüyorum seni şekerrrrrrrr.....
Sevgiler.......

kuzine dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel görünüyor, eminim lezzetleri de öyledir.
Kurabiyele bayıldım.Ellerinize sağlık.

Sevgiler.

Tuhfe dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Tuhfe dedi ki...

Hersey harika gorunuyor, yorulmaniza degmis. Her ikinizinde ellerine saglik.

Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Gül'cüğüm,
Zuhal'in marifetli elleri ile senin sevgi dolu ellerin çalışırsa işte ortaya böyle çok güzel şeyler çıkar. Her ikinizin de ellerinize sağlık. Seni kocamaaan öpüyorum, sevgiyle kal komşu kızı.
Http://ufukmutfakta.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Sevgili Gül gercekten hersey mükemmel olmus. Ellerinize saglik Zuhal´in ve senin. Eh artik borcunuz olsun buraya gelince mi yaparsin yoksa ben gelincemi bilemem? Haziran icin verdigin sözü unutma olur mu? sevgilerimi yolluyorum. Yeni siteye katilim ve paylasimlarini bekliyorum.
Sonia...

www.soniavarol.com

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Zerrin'ciğim,
Çok teşekkür ediyorum güzel yorumuna ve aynen sana katılıyorum..Unutamayacağım gecelerden biri idi..

Sevgilerimle..

Damak Tadı dedi ki...

Canım Optiom,
Hoşgeldin sefalar getirdin canım benim..Seni buralarda görmek heyacanını duymak benim için büyük bir mutluluk inan..Çoook teşekkürler beğenmene çok sevindim bitanem..

Çoook öpüyorum ve sevgilerimi gönderiyorum..Herşey gönlünce olsun tatlım..

Adsız dedi ki...

Herşey çok güzel görünüyor...ellerinize sağlık ikinizinde...böyle dostlukların olması ne güzel...selam ve sevgilerimle....

Damak Tadı dedi ki...

Sevda'cığım biriciğim,
Canım öncelikle teşekkürler..Çalışmamızı beğenmene inan çok mutlu oldum..
Canım benim,inan aklım,gönlüm hep sende..İnan seni düşünmekten kendimi alamıyorum elimde değil..
Lütfen duygulanma bitanem,inşallah en kısa zamanda dileklerin kabul olur..Dualarım hep seninle biliyorsun bunu..Ben her zaman yanında olamasamda bil ki burdayım ve gönlüm yanımda bitanem..
Seni çook seviyorum canım..Sevgilerim seninle..

Damak Tadı dedi ki...

Aybike'ciğim,
Belki inanmayacaksın pastalar bitince bende tıpkı senin gibi olmuştum.Teşekkürler canım güzel yorumun için..

Sevgiyle kal daima..

Fatma dedi ki...

Gülcüm merhaba, bu sıralar internette çok fazla vakit geçiremiyordum. Sen iyice kendini aşmışsın.. Kek de kurabiyelerde muhteşem görünüyor..Ellerine sağlık..
Gülcüm, Işıl bu ara doktora tezini bitirmek üzere. Bu nedenle çok yoğun malesef. Ancak az kaldı..Sitemiz onun güzel yemeklerini 4 gözle bekliyor :)
Ankara dan kocaman sevgiler..

Hülya YILMAZ dedi ki...

Pasta maceran başarıyla sonuçlanmış Gül'cüm. Ellerinize sağlık, çok güzel olmuşlar...

---OPTiO--- dedi ki...

sen varya cidden cok cok baskasin....seni cookk seviyorum...yürekten diliyorum kii dilerim hep hep o harika yüregin mutlulukla dolsun..tüm güzellikler yaninda olsun...kocaman öpüyorum :))) yaa bben yine cok aciktim :)))

munevver dedi ki...

Gülcüğüm ve Zuhalciğim,esas ben sizi çalışırken seyretmek istiyorum.Kim bilir ne kadar eğlencelidir? Uzaktan sizi ööyle seyredeyim...
Ellerinize sağlık ikinizin de..
Sevgiyle,Nanelimon.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Hülya'cığım,
Çok teşekkürler canım güzel yorumun için..Sende harika şeylerle bizleri mutlu ediyorsun,sayfana girince hep şaşkın şaşkın bakıyorum yaptığın o güzelliklere..Yakın takipteyim canım..Öpüyorum yanaklarından..

Sevgiyle kal.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Hayat'cığım,
Unutamayacağım bir gece oldu benim için inan..Çok eğlenceli ve inanılmaz heyacanlı idi benim açımdan..Çok teşekkür ederim tatlım sende çok iyisin ve tatlısın..Sağol-sağol-çooook sağol..

Sevgilerimi gönderiyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Seda'cığıııım,
Olmuyoooor ama ben çok içerleniyorum bu buluşma işlerine.((
Canım benim latife yapıyorum..))İnan çok mutlu oluyorum Zuhal'den duydukça ve burdan resimlerinize bakarken..))Şunu da bilmeni çok isterim gönlüm sizlerle oluyor,sizlerin arasında olmak için can atıyorum,fakat ne oluyor yine ben iş yerinde olmakla kalıyorum ne yazıkki..
En kısa zamanda sizlerinde müsait olduğunuz bir hafta içi belli olur belkide bana ışınlanırsınız..))Şimdiden içim kıpır kıpır oldu inan yerimde duramıyorum..Piraz paniklil var bende bunu düşünüp hayal etmek bile çok güzel Seda'cım..
Öpüyorum o güzel yanaklarından tatlım benim..Bu arada ellerine sağlık muhteşem bir sofra hazırlamışsın..))

Sevgiyle kal daima..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Ayşe'ciğim,
Canım çok teşekkür ediyorum çok sağol..Herşey ve özellikle çalışmamız birlikte geçirdiğimiz zaman çok harika idi..
Tekrar teşekkürler..Sevgilerimle..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Melek'ciğim,
Tatlım bilmez olurmuyum oradaki durumları..((
İnan bende arayıp bulamadığım çok malzeme olmuştu..Hemen toptancısına gitmen gerekir,pastaneniz mi var diye de kaç kez sordular..İmkan olsa burdan sana seve seve gönderirim.
Veya yakınlarda gelecek olan arkadaşların varsa çekinmeden söyle alıp onlara gönderebilirim..
Ben Marzipan'lı pastalara aşığım resmen bu yüzden bende o tür pastaları çok seviyorum..Canım benim sakın üzülme umarım bir supriz olur da dilediğin malzemelere kavuşursun..Kocaman öpüyorum seni,sevgiyle kalın daima..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Tuba'cığım,
Canım çok teşekkürler sağol..Arkadaşımın ellerine sağlık,gönlüne sağlık o yaptı bu güzel sayfayı bana..Hoşuna gitmesine sevindim,çok zevkli olmuş dimi..))
O geceki sohbetimize doyum olmadı inan..Belki imkan olsaydı sabaha kadar pasta süslemsei ve sohbet yapabilirdik..Teşekkürler tatlım..

Sevgilerin en büyüğü seninle olsun..

Damak Tadı dedi ki...

Canım Ümran'cığım,
Bitanem o senin tatlılığın ve sevecenliğin,çok teşekkür ederim her ikimiz adına..

Sevgin eksik olmasın tatlım..

Damak Tadı dedi ki...

Nazlı'şım bidenem..
Canımsın benim, sende benim için özelsin tatlım lütfen aklından çıkarma bunu..
Çok güzel bir akşam ve gece geçirdim Zuhal'ciğimle..Benim için çok heyecanlı ve eğlenceli oldu inan..Açıklamalarımı yaptım sanırım okumuşundur..

Çook öpüyorum seni ve sevgilerimi gönderiyorum Nazlışım..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Ayşenur'cuğum..
Öncelikle hoşgeldin,sefalar getirdin..Umarım yurt dışı seyahatin başarılı geçmiştir..Seni tekrar buralarda görmek çok keyifli ve mutluluk verici inan.
Babamım sağlığı şimdilik çok iyi şükürler olsun..İlgin alakan için sonsuz teşekkürler..
Güzel yorumunu okuyunca çok mutlu olduğumu sanırım tahmin edebilmişindir..Kim okusa zaten çok mutlu olurdu inan,teşekkürler..

Sayfamı ve yaptıklarımızı beğenmenden de acaip keyif aldım..Teşekkürler..Sonsuz sevgilerimle..

Damak Tadı dedi ki...

Oflu Hülya'cığım,
Teşekkürler güzel yorumuna..En kısa zamanda yemek tarfilerinle seni beliyor olacağız..Şimdiden Allah hayırlı doğum yapmanı sağlasın ve sağlıkla bebeciğini kucağına alırsın..Sevgiyle,sağlıkla kal..

Damak Tadı dedi ki...

Renkler'im tatlı arkadaşım..
Sen resmen beni çözdün diyebilirim..Tıpkı belirttiğin gibi oldu desem inanırsın değilmi bana??
Acaip motive oldum ve keyif aldım bu çalışmadan..Bir yandan da üzüldüm Zuhal'ciğime mutfağını toparlamakta yardım edemeyip hemen eve geldiğim için..Halen mutluluğum devam desem inanır mısın..?
Canım bu iş beni acaip sarmaya başladı sorma gitsin..Sana süslü kurabiye yapıp motor kurye ile göndereyim ister misin??Hadi isterim de de beni mutlu et..Çok öpüyorum canım seni hemde çooooook..Sevgilerin en güzeli seninle ve ailenle olsun dünya güzelim..

Damak Tadı dedi ki...

Canım Bocuruğum,tatlı kardeşim benim..
Çok şirin olmuşlar dimi..Ayyy bende çok mutlu oldum bir görseydin halimizi..))Renkleri Zuhal'cim hemen buldu nede olsa profesyonel bu konuda..Bana kalsa o renkleri aylarca bulamazdım inan.)))
Maceram çok güzeldi görseydin halimi gülmekten kırılırdın..Çok şükür kazasız eve gelmiştim o gece.))Teşekkürler tekrardan beğendiğin için tatlım..
Seni ve prensesi çook öpüyorum..
Annemlerde sevgilerini gönderiyorlar sana.

Sevginiz çoooooooook olsun tatlı kardeşim benim..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Rabia'cığım,
Canım o senin iyiliğin ve hoşgörülüğün inan.Bende sendeki içtenliği inan hissediyorum bu güzel yorumlarından..Teşekkürler canım,teşekkürler!!
Annemin yaptıklarının ne yazıkki hepsini resimleyebilme şansım olmadı..İşe gitmeden bazı şeyleri tepside çekmiştim onları yayınlarım..

Sayfam için söylediklerine gönülden teşekkürler tatlım..Ayrıca rica ederim o nasıl söz öyle..Eğer bizler burda birbirimizi samimi görüyorsak bu tür şeyleride ifade etmekten kaçınmamalıyız..
Sadece aaa çok güzel olmuş ellerine sağlık demekle kalmamalıyız bence.Çok iyi söylemişsin tatlım..Bende bunun farkındayım inan..Sayfamı yapan arkadaşımın bu aralar çok yoğun işleri olduğundan söyleyemedim bu konuyu..Tekrar teşekkürler,açık sözlü olmana bayıldım tatlım keşke herkes senin gibi yalın olabilse..
Yanaklarından öpüyorum tatlım,sevgilerimi gönderiyorum..Herşey gönlünce olsun..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Zuhal'ciğim,
Canım benim,güzel gönüllü,melek ruhlu arkadaşım kardeşim..
Çoooook teşekkürler...Belki inanmayacaksın ama geçirmiş olduğum çok güzel ve eğlenceli gecelerden biriydi birlikte çalışma yaptığımız gece..))
Belki inanmayacaksın ama hatırladıkça yüzümdeki o tatlı gülümseme hiç eksik olmuyor..Çok zahmetler verdim sana tatlım,tekrar ellerine,kollarına ve yüreğine sağlık..
Pasta ve kurabiyelerin çok beğenilmesi ve özellikle de evlilik yıldönümüne ratlaması supriz oldu..Gerçi ben aralarında olmasamda onların o çoşkulu anlarına telefonda az da olsa eşlik etme şansına sahip oldum..
Canım benim tereyağını ve reçeli beğenmenede ayrıca memnun oldum..Ne zaman dilersen rahatlıkla isteyebilirsin canım..
Tekrar ellerine kollarına sağlık canım benim..Sen dünya tatlısı canlar canı bir dostsun..İyi ki seni tanımışım..2006 yılının en büyük hediyesi seni yakından tanımış olmakla birlikte dostluğunu kazanmış olmam..
Sevgilerin en güzeli seninle olsun daima..Öpüyorum güzel yanaklarından..Güzel yüzün hiç solmasın canım..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Hatice'ciğim canım arkadaşım benim..

Hay hay tabiiki buyurup alabilirsin teklifsiz ama nasıl canım??Ah birde böyle bir kolaylıklar çıkarsalar sadece yurtdışında yaşayanlar için ne iyi olurdu değilmi.))

Canım tekrar tekrar teşekkürler güzel yorumun için..Senin bu güzel yorumların adeta içimi ısıtıyor teşekkürler binlerce kez sana canım..

Sevgilerin en güzeli sizlerle olsun..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Hülya'cığım,
Canım benim pastanem yok ama belki sözlerin uğur getirir de olur ne dersin.))
Canım sen hayırlısı ile bebeğini kucağına al da ondan sonra senden de güzel yöre tarfilerini beklior olacağız.

Öpüyorum seni yanaklarından ve kolaylıklar diliyorum Hülya'cığım..

Sevgilerimi gönderiyorum burdan sana..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Safran'cığım,Her ikimiz adına da gönülden teşekkürler..

Sevgilerimle..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Zerrin,
Ben ve Zuhal adına teşekkürlerimizi gönderiyorum buradan..Sevgilerimizle..

Damak Tadı dedi ki...

Bahar'ım bahar çiceğim benim..Ne mailler gönderdim sana okuyunca sakın fazla gülüp krizlere girme..
Ohhhhh ohhhh, sen anladın dimi seni gidi seniiii..

Çiceğim çok teşekkürler..Dilersen sana da yapıp gönderebilirim burdan..Yeter ki bana 2-3 gün önceden haber ver bitanem..

Demek biraz daha beklememiz gerekiyor olsun canım..Ben beklerim hemde sorgusuz sualsiz merak etme sen.))

Maisizde olmuyor ama alıştım ya o güzel maillerine bakmadan okumadan edemiyorum,sanki boşluk hissediyorum pc başına geçince..

Çok öpüyorum seni ve Anıl'ı gurmemize de selamlar tatlım..Sevginiz eksik olmasın hiçbir zaman.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Kuzine'ciğim,
Teşekkürler canım,beğenmene sevindim..Tatları mükemmeldi sana da tavsiye ederim..Biliyorsun Hanımiş'den almıştım tariflerini.))

Sayfandaki güzellikleri görünce gözlerim ışıl ışıl oldu inan..Ne muhteşem şeyler onlar öyle ellerine ve yüreğine sağlık..Artık sende bu kervana katılmış ustalardan biri sayılırsın benim için..TEBRİKLER CANIM!!

Sevgin ve güzelliklerin bol olsun..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Tuhfe'ciğim,
Canım sorma harika bir gece idi benim için..Çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Komşumun tatlı kızı Ufuk'cuğum,
Canım benim teşekkürler..Çok isterdim Zuhal,sen,Burcu,Seda ve ben bir arada olup sabahlara kadar çalışmak..Sanırım hayatımın eeeeeeeennn çılgın gecesi olurdu..
Düşünsene maharetli ellerden çıkacak eserler ve bol bol gülecek olan ben.))İnşallah bir gün kısmet olur canım bizim evde çalışmak..

Çoooook öpüyorum seni hemde çoooook..En son yaptığın eserin(tuvaletli) çok başarılı idi tekrar TEBRİKLER,ellerine sağlık tatlı dillim,güzel huylu komşumun kızı.)))Seni çok seviyorum ve sevgilerimi gönderiyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Canım Sonia'cığım,
Tatlılar tatlısı can arkadaşım benim..Sana canlar feda sen yeterki iste..
Ne zaman istersen sana yapmaya hazırım ve geldiğinde de beklerim büyük bir heyecanla..

İnşallah kısmet olursa Haziran veya Temmuz başı gibi gelmeyi planlıyorum Sonia'cığım.İnşallah bu sefer bir aksilik olmazsa kısmetde olursa görüşeceğiz diyorum..Canımsın benim tatlı arkadaşım,can arkadaşım..

Bu arada yeni siten için seni tebrik ederim harikalar yapmışsın herzaman olduğu gibi..Ellerine ve o yüce gönlüne sağlık canım..

Sevgin ve yolun her zaman bol,açık olsun..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Serinmavi,
Canım teşekkürler..Umarım bir gün kısmet olurda hep birlikte bir arada hoşca vakit geçiririz.

Sevgilerimle..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Fatma'cığım,
Canım çok teşekkürler bu güzel yorumun için..HENÜZ YOLUN BAŞINDAYIM BEN TATLIM..))

Işıl'cımın iyi olmasına çok sevindim inan zira aklım hep ondaydı..Allah yardım ederde kolaylıkla işlerini bir çırpıda halleder..

Canım Fatma'cığım sende kendine çok iyi bak lütfen..Seni ve Işıl'ımı kocaman öpüp sevgilerimi gönderiyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Hülya'cığım,
Sorma ne macera oldu benim için..Keşke her macera da böyle güzel olsa.)))

Çok teşekkürler canım benim..Sevgilerimle..

Damak Tadı dedi ki...

Optiocum ballar balı,dünya tatlısı..
Ya sen nasılsın canım??? Sen var ya sen inan bir başkasın benim gözümde..Bunu sana kelimelerle ifade etmekte güçlük çekiyorum inan.
Tanrım seninde yüreğinden geçen o güzellikleri kısa bir süre içinde karşına çıkartır inşallah..Belki inanmayacaksın sende adeta kendimi görüyorum ben.))
İyi ki seni tanımışım tatlı dilli çılgınım benimm..Seni çok seviyorum..

Bak bende çok acıktım inan şimdi..))

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Münevver'ciğim,
Güzel bir tahminde bulundun inan..Uzaktan bizi seyretseydin inan için için gülerdin ve keyif alırdın..Umarım en kısa zamanda seninle de tanışıp hoş sohbetler ederiz canım..Çok teşekkürler canım..

Sevgiyle öpüyorum yanaklarından..

Mücverin harika olmuş ellerine sağlık canım..Haftaya deneyeceğim inşallah..Harikasın tek kelimeyle güzel arkadaşım benim..

MUTFAK SAYFASI dedi ki...

sevgili gül ve zuhal
bunlarin hepsinden bende isterim yoksa fena olur!!!!!!!!!!
sevgiler
suna

Damak Tadı dedi ki...

Suna'cığım,
Canım benim tamam tamam hemen yaparız sen hiç meraklanma bitanem..))
Senin istediğin kurabiye olsun tatlım benim..Çok öpüyorum seni sevgilerimi gönderiyorum tatlım..

---OPTiO--- dedi ki...

bende senii cok seviyorummmmmmmmmmm..hemde cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Tijen dedi ki...

Gül'cüğüm,
Hepsi iyi hoş da ya siz bir gün Zuhal'ciğimle tüm bir gün geçirebilirseniz neler çıkar ortaya? Vallahi koca bir lezzet tümenini doyurursunuz! Korktum ben sizden. Bir de yıldönümü mü varmış bilmediğimiz???? (Tüm sevgiler seninle olsun güzelciğim)

Damak Tadı dedi ki...

Optiom, bitaneeeeeem canıııım,bende seni inan çoooook hemde çoooook seviyoruuuuum canıııım.

Gülen yüzün hiç solmasın hep mutlu kal canım benim..

Damak Tadı dedi ki...

Tijen'ciğim,
Canım çok teşekkürler...Vallahi olur herhalde tüm gün olursa ortaya neler çıkacağını bende tahmin edemiyorum.))
Tümenin doyacağı kesindir.)))Ay çok tatlısın sen Tijen'ciğim,sen çok yaşa e miii..
Bize gelen misafirlerden birininde o gün evlilik yıldönümü imiş (ne yazıkki ben çalışıyordum)ve acaip keyif almışlar pasta ve kurabiyelerden.))

Teşekkürler tekrar canım güzel yorumun için..Sevgin hiç eksilmesin..

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Ay çıldıracam ne muhteşem şeyler bunlar.
Renklerciğimi bilmem de ben isterim motorlu kurye valla.
ama sadece kurabiyeyi değil,pastayı da :P
Allah'ım ne çiçekler öyle,insan yemeye kıyamaz da koyar seyreder.

Hani çok güldüğn Candancım da orada senden pastalar istemiş,haberin olsun.:P

Adsız dedi ki...

Yağmur Damlacık'ım,
Canım hoş gelmişsen sefalar getirmişsen,aman canım öyle durma şöyle buyur lütfen..))

Canım sen ve CANDAN İSTEYİN YETER Kİ..Allah razı olsun böyle samimi davranıp istediğin için..

Siz bana ne gün istediğinizi yazın ben hemen motorlu kuryeye verip göndereyim..En geç 2 saat içinde elinizde..(İstanbul içi ise tatşım sanırım öyle idi.)İnan çok da mutlu olurum bilesin Saliha'cığım..Benim için zevk olur inan..Mail adresim yazıyor oraya yaz tatlım bana bekliyorum ve yanaklarından öpüyorum..Candan'a da ne isterse gönderirim hiç merak etmesin..Öpüyorum ikinizi de..Sevgiyle daima..Gül

Adsız dedi ki...

merhaba ne güzel bir pasta ne güzel bir dostluk..ikisine de bayıldım..selamlar.

Ferhanca dedi ki...

Gül'cüm, ellerinize sağlık Zühalle döktürmüşsünüz sanat eserleri çıkmış ortaya nasıl kıyıp yediniz... afiyet olsun.. kek muhteşem kabarmış dolayısılle pastada şahane olmuş . İstanbullu blogcular toplanın da bizde özenelim ..yada yazın sizler istanbullu blogcular önderliğinde toplayın şu blogcuları ..sevgiler..

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

ah canım ya,bir tanesin.:)
Ciddi ciddi yollayacam diyor,ölürüm senin için.
ben şaka yapmıştım.Candan da öyle.yoksa hayatta öyle isteyemem birşey ben.
Allah'ım her şeyi geniş kalbin gibi bol versin sana.

Sorduğun soruya da gelip cevabı buraya vereyim,seni uğraştırmıyayım istedim.:))
Sayfamda böyle sarı,yeşil gözkırpan! bir kutucuk var. O anda kaç kişi aktif olrak bulunuyor sayfada diye gösteriyor.
İşte o
realist.gen.tr
diye bir linke üye olup konuyor sayfaya.
Ve ona tıklayarak ta, günlük raporlara ulaşıyorum.
Hangi ülkelerden kaç kişi geliyor, hangi işletim sistemlerini kullandıklarını bile istatikliyor efendim.
Bir de şimdi bu gece farkettim. ayın biri ya bugün.
Listeler aylık hazırlanıyormuş demek.hepsi değişmiş.Birinci sırada gamzelikuğu olmuş 18 kişi ile.

O mailler tanıdığın kişilerden mi otomatik geliyor sana. tanımadıklarından geleni açmadan imha et muhakkak.:(

pelin dedi ki...

gözlerime inanamıyorum çok muhteşem bir blog ve muhteşem tarifler...bunları nasıl beceriyorsunuz gerçekten tebrik ederim. hangisini denesem bir türlü karar vermiyorum.yalnızca şeker hamuru nasıl yapılıyor onu anlayamadım.

NuR dedi ki...

Sevgili Gül,
Muhteşem görüntüler, ellerinize sağlık valla, süslemeler harika. Arkadaşına mutluluklar dilerim
Sevgiyle kal

---OPTiO--- dedi ki...

sende hep cok ama cok gül olur mu :))
öptüm kocaman..dualarinda benide unutma ne olur :))
kocaman sevgilerimleee

Adsız dedi ki...

Gül'cüğümmm canım arkadaşım,
Nasıl özlemişim sana yorum yazmayı,anlatamam...Ben uzunca bir tatil yaptım,önce Ankara,sonra Antalya.Şimdi döndüm Ispartaya nihayet.Evde de tadilat vardı.Ancak fırsat buldum yazmaya.iki gündür kullanıcı adımda problem yaşıyorum nedense.Yazıp yazıp gönderemedim yorumlarımı.Şimdi isimsiz olarak deneyeceğim.
Gelelim Zuhal Hanımla yaptığınız mükemmel kurabiyelere ve pastalara.İçim eridi o renkli kurabiyelere.Dönünce hepsinden yemek istiyorum:)İkinizin de ellerine sağlık.Bu arada askerliğimizin yarısı bitti,geri sayım nbaşladı yani:))))Az kaldı İstanbul'a dönmeme.Öpüyorum seni canım arkadaşım...

BEYHAN

pecete dedi ki...

Gülcüm, tam ekip çalışması olmuş. Ellerinize sağlık... Darısı bizim başımıza. Sevgiler...

Unknown dedi ki...

Gul'cum
Yoksa sendemi pastaci olucaksin:)ellerine saglik.Nefisssler.

Beyhan dedi ki...

Canım benim sana da iyi haftalar,öpüyorum...

umran dedi ki...

Yeni tariflerini bekliyoruz gulcugum,iyi haftalar bendende.sevgiler

Hanife dedi ki...

Sevgili Gul,
Sizi gordukce icim gidiyor. Sanat eserleri gibi yaptiklariniz, ne guzeller. Pastanin suslerine ve kirmizi kurabiyelere bayildim. Senin ve Zuhal hanimin ellerine saglik..
Babana da cok gecmis olsun canim..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Süheyla,
Canım teşekkürler beğenmene çok memnun oldum..Asıl önemlisi ise dostluğumuz tabiiki..))

Sevgilerimle.

Damak Tadı dedi ki...

Ferhan'cığım canım benim..
Tablo gibi olmuştu pastamız ve kurabiyelerimiz gerçekten..Gelen misafirlerde tıpkı senin gibi düşünmüşler inan..))Gerçi ben evde olamadığımdan bana söylenenleri aktarıyorum sana..))
Aslında güzel fikir neden olmasın ki..Bu işi organize etmeliyiz tatlım hemen..))Hiç değilse bir arada olup yakından tanışıp kaynaşırız.))

Kocaman öpüyorum ve sevgilerimi gönderiyorum Ferhan'cığım..

Damak Tadı dedi ki...

Yağmur damlacıkım,canım beniiiim..
Sana can feda neden öyle düşünüyorsun ki..Arkadaşsak isteyeceksin en tabii hakkın bu senin..))Ben sana yapmazmıyım hemde seve seve hemde mutluluktan uça uça yapar gönderirim canım beniiiim..Candan'a da yaparım her zaman gönlüm,yüreğim açık sizlere bunu bilesiniz..

Dediklerini şimdi anladım canım,ben üstün körü gittiğim için araştırma yapamadığım için (zamanım yok)bilemiyordum sayende öğrendim sağol bitanem..

O gelen mailleri hemen açmadan yok ediyorum..Allahtan mynette böyle bir uyarı varda kazasız belasız atlatıyorum..

Buradan seni kucaklayıp sevgiyle öpüyorum cancazım..Sevginiz boooool booool olsun..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Pelin,
Hoşgeldin,ziyaretin ve üzel yorumun için teşekkürler ..

Şeker hamurunu şimdilik hazır alarak kullanıyorum,fakat sen yapmak istersen Zuhal YALÇIN'ın veya pastacı Burcu'nun sayfasından şeker hamuru tarfilerine ulaşabilirsin..

Sevgilerimle..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Şennur'cum,
Canım çok teşekkür ederim güzel ve içten yorumun için..

Kocaman öpüp sevgilerimi gönderiyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Optiom,bitanemsin sen benim..

Canım yaşadığın sürece sende hep gül ve mutlu ol daima,çünkü sen bunları hakediyorsun..

İnan aklımdan hiç çıkmıyorsun dualarıma senide çoktaaaaan eklemiştim ben canıııım..

Kocaman sımsıkı sarılıp öpüyorum seni..Sevgisiz kalma asla..

Damak Tadı dedi ki...

Beyhan'ım,
Canım hoşgeldin sefalar getirdin..
Yorumunu okurken ne kadar mutlu olduğumu sana anlatamam..Mutlaka benim mutluluğumu sen hissetmişindir tatlım..
Çok sevindim askerliğin yarısının bitişine,şimdi ise sayılı günler var diyelim de zaman su gibi akıp gitsin..
Seyahatinin güzel geçmesine ve sevdiklerinle buluşup hasretlik gidermene bende çok mutlu oldum..
İnşallah Işıl'cımı da görme şansını yakalamışsındır..))
Artık sen gelince mutfağa birlikte girip ne süslemeler yapacağız haberin olsun..)))
Sevgiyle seni ve Aslı'cımı kucaklayıp öpüyorum..Büyüklere sevgilerimi ve hürmetlerimi gönderiyorum..Sevginiz asla tükenmesin..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Peçete,
Aynen öyle oldu canım..))Umarım sizlerde böyle bir çalışmada bulunursunuz..Çok zevkli oluyor bunu belirtmeden geçemeyeceğim acilen sende dene canım..

Sevgilerimle..

Damak Tadı dedi ki...

Gülenay'cığım,
Olmayı inan çok arzuluyorum,bakalım sonu ne olacak..

Sevgiyle kal..

Damak Tadı dedi ki...

Ümran'cığım,
Tatlım bu hafta ekleme yapamadım çünkü çok yoğundum..Yeni yapmış olduğum pastamı ve kurabiyelerimi ekleyeceğim en kısa zamanda,çünkü bende sabırsızlanıyorum..)))

Sevgilerimi gönderip yanaklarından öpüyorum seni.)

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Hanife'ciğim,
Zarif ve güzel yorumun için gönülden teşekkürlerimi gönderiyorum sana canım..

Benimde çok hoşuma gitti Zuhal'ciğimle çalışmak bu eserleri ortaya çıkarmak..))Kendisi bu konuda profesyonel olmuş fakat çok mütevazi davranıyor.))

Tekrar teşekkürlerimi gönderip sevgiyle kucaklıyorum seni canım..

Damak Tadı dedi ki...

Beyhan'cığım,
Bitanem bende sana ve ailene harika bir hafta diliyorum ve sevgilerimi gönderiyorum..

one ben bir sey dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
one ben bir sey dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
one ben bir sey dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Sevgili gül, vay be.. Harikalar yaratmışsınız. Hepsi harika, özellikle kurabiyelere bayıldım. Ellerinize sağlık canım. Süpersin.

Sevgiler,

selin (www.selincaglayan.com)

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Selin'ciğim,
Benimde aklım senin yaptığın pastada kaldı desem.))En kısa zamanda onu denemek istiyorum tatlım..

Çok teşekkürler güzel yorumun için..Sevgiyle kal daima..

Gül/d.tadı

one ben bir sey dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
one ben bir sey dedi ki...

hanfendü artık başka bir şey pişirseniz in baba in yorumlarınızın sonuna gelmek mümkün değil yoruldum valla acele cevap beklerim öpücük çok severimde çok

Damak Tadı dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
one ben bir sey dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
one ben bir sey dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Damak Tadı dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Canımmm,nasılsın? Akşam akşam senin cinemonlar geldi yine aklıma,girdim ocak ayına baktım tarife ve resimlere.Yarın inşallah yapacağım,bana acayip uygun bir lezzet çünkü.Senin bütün tariflerini beğeniyorum,ustam benim,tatlı dillim...
Öpüyorum seni...

BEYHAN

Unknown dedi ki...

Gül nefis şeyler yapmışsınız. Her ikinizin de ellerine sağlık. Pınar

one ben bir sey dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
one ben bir sey dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
NiNo dedi ki...

harika seyler yapmissiniz ellerinize saglik turikiyeye geldigimde ilk isim pastacilik malzemeleri almak olacak sanirim :) sevgiler

seyabb dedi ki...

Zuhal Yalçın ın yemekleri harika.Enerjisi ise insancıl ve pozitif.Ne güzel şanslısınız.Yemeklerinizi çok beğeniyorum.