Cumartesi, Kasım 25, 2006

ATIŞTIRMALIKLAR.))) / KAYISILI KEK VE CHEESECAKE / KAYISI REÇELLİ KREP


SEVGİLİ ARKADAŞLARIM, HEPİNİZİ AYRI AYRI DOLAŞIP İYİ HAFTALAR DİLEKLERİMİ
YAZAMADIĞIM İÇİN SİZLERDEN ÖZÜR DİLİYORUM.HALEN GRİBİMİ ATLAMADIM BİRAZ HALSİZ HİSSEDİYORUM BU YÜZDEN BENİ AFFEDİN..((
SEVGİLİ ARKADAŞLARIM (BANA YORUM YAZAN VE YAZMAYAN) HEPİNİZE
SAĞLIKLI,BAŞARILI,MUTLU,NEŞELİ VE BOL KAZANÇLI BİR HAFTA DİLİYORUM.AĞIZ TADINIZ DAİMA YERİNDE,IŞIĞINIZ AYDINLIK,GÜLÜMSEMENİZ İSE HİÇ EKSİLMESİN..SEVGİNİZ BOL OLSUNNNN.))
Krepleri tavada 2 dk da pişirdikten sonra içine kayısı veya farklı alternatifli marmelatlar koyup rulo biçimi sarıp tabağa yerleştirin.İşlem bittikten sonrada üzerlerine çikolata rendesi serpin.
Afiyetler olsun..
Fırından çıktıktan sonra bir fırça yardımı ile sıcakken üzerine kayısı reçeli sürün.AFİYETLER OLSUN ÇAYINIZ VEYA KAHVENİZ YANINDA...)))

Kayısılı kek için gerekenler
2 adet yumurta
150 gr tereyağı
125 gr şeker
2 çay bardağı kayısı suyu
1 bardak minik minik kesilmiş kuru kayısı
1 paket vanilya şekeri
1 paket kabartma tozu
minicik tuz
yarım limon suyu
5-6 damla Mandel aroma (badem aroması burda olup olamdığını bilemiyorum ben Almanya'dan
almıştım arkadaşlar.)
2 su bardağından fazla un
Üzeri için kayısı reçeli

Kayısıları minicik karelere böldüğünüzde üzerlerine 1 avuç nişasta ekip tel süzgeçten geçirin ki
birbirlerine yapışmasınlar..
Arkadaşlar,Cheesecake tarifini daha önce sizlerle paylaşmıştım.Merak edenler lütfen geçmiş aylara bakıp ordan tarifini tedarik edebilirler..Teşekkürler!!
Bu aralar misafirlerimiz var ve istek üzerine aceleden yapılan aşure.)) Güllaç'da yapılmış fakat resimlemeye yetişemeden tüketilmiş.Anneciğimin o güzel ellerine sağlık,bu aralar çok yorğun düştü.))
Mikro'dan çıkmış halleri acaip güzel ve lezzetli.Şarap yanına da çok güzel yakışıyor duyurulur.Sıcakken tüketilmesi gerekiyor aksi takdirde peynirler sertleşiyor.Super oluyor hemen herkese tavsiye ederim.Afiyetler olsun şimdiden..Bana oldu bile.)))
Diyet yapanlar için ideal bir öğün ayrıca belirtilir.
2 adet dolmalık kabağın kabuklarını soyup yıkayıp dilimleyip düz bir tabağa dizin.Üzerlerine de
abaza peyniri veya tost kaşarı kullanabilirsiniz.Peynirleri küçük parçalar halinde kesip kabakların üzerlerine koyun ve pul biber serpip hemen mikro'ya verip peynirler eriyinceye kadar tutun.Dilerseniz üzerlerine hafifçe zeytinyağı gezdirebilirsiniz,ben yağsız yapıyorum biberlerin ve peynirin yağı yeterli geliyor.(bilgi amaçlı)
Bazı akşamlar işden eve geldiğimde bana uygun emek olmayınca kurtarıcım olarak hemen sevimli kabaklara başvururum..

Vişneli damla çikolatalı kek yapmıştım geçen hafta, fakat resmini çekmeyi unutmuşum şaşkınlıktan.Annemde kalan kekleri dondurucuya atmıştı,bugün gelen misafirler için hemen dondurucudan çıkarıp dilimleyip fırına verdim.Peksimet gibi oldular ve anında afiyetle yenildiler.
Sizlerde bu yöntemi deneyebilirsiniz artan kekleriniz için.))

65 yorum:

Adsız dedi ki...

Ne kadar güzel şeyler yapıyorsunuz Gül hanım,size hayranım..Kabağı bile ne kadar güzel yapıp bizlere anlatmışsın.Acaba kabaklar çiğ kalıyormu?? Şimdi evde kabağım be peynirim de var hemen microdalga fırında deneyip yorum yazarım birazdan.Çok teşekkürler.
Ayşenur..

Adsız dedi ki...

Sevgili gul,
Basit bir tarif ama cok lezzetli gorunuyor erimis peynirle.ellerine saglik.Annecigine de uzuldum biraz dinlensin artik.Senin gibi maharetli caliskan bir kizi var cunku.sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

Dışarda iyi bir aşure yemek isterseniz Bolu'lu hasan Usta'yı tavsiye ederim.

Önceki post larınızda Kabak tatlısı gördüm. Eğer Antakya usulü kirece yatırılmış kabak tatlısı denemediyseniz Kadıköy'deki Çiya'yı tavsiye ederim.

Ferhanca dedi ki...

Gül, anladım ben sen ya annenle oturuyorsun yada karşı evlerde oturuyorsunuz..imece süper maşallah .nazar değmesin.. annene selamlarmı ilet çok becerikli hanım belli sen deiyi yetişmişsin tebrikler.. hepsi yeniyormu?? yapılanlar çok guzel miktar olarak da fazlaca onun için sordum..senin tereyağlı açmayı yapmıştım nefis odu yedıkte arttıda ..tariflerinde çokguzel hangisini yapacagımızı şaşırıcaz.. afıyet olsun sevgiler.FERHAN

Ferhanca dedi ki...

Gül kabak etkınliğine tarıfın var ellerıne saglık..ferhan

Adsız dedi ki...

Gül Hn,ne kadar üretkensiniz öyle.Tipik Karadeniz kadını çalışkanlığı.Kayısıya bir meyva olarak bayıldığım gibi keki kimbilir nasıl olur.Denemeliyim ama bir lokmadan fazla yememeliyim.)
Ben blogumu değiştirmek zorunda kaldım.Çünkü blogcu da arızalar bitmiyor.Ben de bundan sonra KIRINTI değil GÜNEBAKAN TARLALARI yım.Her zaman beklerim...

Ferhanca dedi ki...

cheesecake nın tarıfini beklıyoruz..

kalimeero dedi ki...

Ne cok sey eklemissin gormeyeli. masallah. afiyetler olsun. hepsi de birbirinden guzel tarifler.

bujene dedi ki...

hepsi çok güzel ellerine sağlık, ama aşureyi görünce "aaa aşuree" demişim :)) çok severim de kendilerini. olsa her gün yerim :)

Adsız dedi ki...

Aşureyi sıcak severim kabak ta çok cazip geldi denenecek çok öpüyom bidenemi

munevver dedi ki...

Gülcüğüm,bunlar atıştırmalık değil doyumluk olmuş,hepsi birbirinden güzel.Aşureyi de özlemişim.Eline sağlık.
Sevgiyle,nanelimon.

renkler dedi ki...

Canım sen bunlara atıştırmalık mı diyorsun, her biri yemeklik bunların. Kabağa bayıldım, çok hafif bir tarif. Şarabın yanında demiştin değil mi? Hımmm bir şarap gecesi mi organize etsem:-)

NuR dedi ki...

Sevgili Gülcüm,
Gene çok güzel lezzetlerle gelmişsin, anneciğinin ellerine sağlık, afiyet olsun. Aşure çok sık yaparım, eşimin favorisidir, oğluş ağzına sürmez:(( Dondurucumda her zaman haşlanmış fasulye ve nohutum vardır. Ben de kabaklara dere otu serpip üzerine peynir ve pul biberle fırınlıyorum.
Sevgiyle kal

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Gül; Mikrodalgada yapılacaklar çok sınırlı, hiç aklıma gelmedi aparatif kabak yapmak. Sağol deneyeceğim. Ayrıca Mikrodalgada yaptığın farklı şeyleri paylaşırsan sevinirim. Kısa sürede birşeyler yapmak çok iyi oluyor. İyi bir hafta diliyorum canım, hepsi çok güzeller, ellerinize sağlık

begüm dedi ki...

Gülcüm,

Yine harikalar yapmışsın mutfakta. Kabakları mutlaka deneyeceğim...

Ellerine sağlık arkadaşım,

Sevgiler

Begüm

Adsız dedi ki...

Gül ne kadar güzel şeyler yapmışsınız yine ellerinize sağlık hepsi nefis görünüyor ,
sevgiler

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

Merhaba canım öncelikle gripmişsin çok geçmiş olsun. Her zamanki gibi bütün tariflerin çok güzel ama benim görüm krepte kaldı nede olsa üzerinde çikolata rendesi var:)) ellerine sağlık.
Kendine çok iyi bak canım hoşça kal.

Adsız dedi ki...

SEVGİLİ GÜL MERHABA YAZAMADIM KAÇ ZAMANDIR KUSURUMA BAKMA AMA İNANKİ HERGÜN TAKİP EDİYORUM SENİ. YİNE ÇOK ZEVKLİ ÇOH GÜZEL ŞEYLER YAPMIŞSINIZ. ELLERİNİZE SAĞLIK. HELE EN SEVDİĞİM AŞUREYİ GÖRÜNCE AMMAN DEDİM O NEDİR. ANNECİĞİNİN ELLERİNDEN ÖPERİM. ELLERİNİZE KOLLARINIZA SAĞLIK. KENDİNİZİ FAZLA YORMAYIN SAĞLIĞINIZA DİKKAT EDİN LÜTFEN. YÜZÜNÜZDEN GÜLÜCÜK SOFRANIZDAN BEREKET HİÇ EKSİK OLMASIN. SEVGİLER ARZU...

Adsız dedi ki...

Canım yaaa hala düzelememişsin çok üzüldüm :((( Bu arada bu ne maharet ellerine sağlık yani ne desem ki hepsi de çok güzel görünüyor.Denenecekler listem yine birdenbire kabardı :))) Sevgiyle,maviyle,afiyetle kal canım...

Adsız dedi ki...

ya gulcum hızına yetısemıyorum yıne dokturmussun kac tarıf yayınlamıssın bolee, hepsı fevkalade ellerıne saglıkk opuyorumm canımm allaha emenet ol
gunlerın FARKLI , GUZEL yemek tarıflERIYLE gecsın byyyyyyy
RİZEDEN SEVGİLERR

Beyhan dedi ki...

Gül'cüğüm çok yoğun geçiyor günlerim,sizleri hiç ziyaret edemiyorum.Neler yapmışsınız yine.Hepsi de birbirinden güzel görünüyor.Şuanda kayısılı kek çok yakışırdı çayımın yanına.Ellerinize sağlık.Bunları yaparken gripten kurtulamaman çok normal,yorulma fazla bence.Kendine iyi bak arkadaşım,öpüyorum seni.

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

Canımın içiiiii sen yine mi hasta oldun hay allah ya nazar mı değiyor sana ne dersin;(Canım tüm tarifler birbirindn lezziz görünüyor ellerine sağlık ilk planda krepler yapılacak bayılırım;))
SAĞLIKLA KAL...

Adsız dedi ki...

Gul'cugum,

Cok gecmis olsun, kendine iyi bakmiyorsun herhalde,yine bir suru guzel seyler dokturmussun anneciginle beraber. Bende sana ne zamandir yazamadim. O kadar yemekten sonra benimde sirtim tutuldu kac gundur dogrulamiyordum ama simdi iyiyim. Bu gun ise basladim.
Sende insallah cabuk iyilesirsin.Bende Zuhal hanimin fikrine katiliyorum. Bu kadar guzel seylerden sana nazar degdi herhalde. Bir an once saglina kavusman dileklerimle...
Cok opuyorum.

Hatice

Berceste dedi ki...

Cok gecmis olsun, elinize saglik gene epey ugrasmissiniz, su kabakli tarif pek kolay gorunuyor, pek mikrodalga taraftari olmadigimdan firin versiyonunu denemeye karar verdim ;-) Sevgiler.

ArMeda dedi ki...

Glcüm canımbenim geçmiş olsun umarım iyleşmişsindir,anneciğin bir tarhana çorbası yapsın san hiçbirşeyin kalmaz..Marifetli arkadaşım yine döktürmüşsün bakmalara doyamadım ellernne sağlık canım sevgiyle kal...

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Sevgili Gül, gecmis olsun canim. Hastalik geldimi kolay gitmiyor, bizde de öyle. Umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun. Sevgilerimle Sonia...

Adsız dedi ki...

Gecmis olsun Gul,acil sifalar dilerim

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Bu ne hamaratlık böyle hemde hasta hasta,
Allah şifa versin. Haftasonu bende böyle hamaratlık yapayım dedim,çok geldi bana bir süre ara vermeye karar verdim ama size maşallah sürekli yeni şeyler üretmeye devam ediyorsunuz
güzel bir hafta diliyorum
afiyetle kalın hep:)
sevgiler

Adsız dedi ki...

ellerine saglk gul,gecmis olsun bu arada,en kisa zamanda toparlarsin kendini ins,

Adsız dedi ki...

Gülüm yinemi hastasin yoksa benmi yanlis anladim,sen cik 2 hafta izin al isyerinden iyice dinlen,bir semi annende,ya kadincagiza cok aciyorum her gün ziyafet verir gibi yemekler pastalar,anneli kizli iyi bir dinlenin .Canim amil adresim sayfamda var,eposta yazan yere tikla görürsün,olmassa bende yazarim.Canim gecmis olsun hadi kov artik su hastaligida gitsin,bak gül kokulu öpücük yolluyorum sana,annenede selam söyle ellerinden öpüyorum

NuR dedi ki...

Sevgili Gülcüm,
Canım ben sana kıyamam, hastamı oldun:((( Geçmiş olsun, kendine dikkat et emi...
Sağlık ve sevgiyle kal

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Ayşenur,
Öncelikle sana ve ailene çok çok teşekkürlerimi gönderiyorum.
Senin ve çocukların kabağı beğenmesine çok sevindim.Benim imdat yemeklerimdendir kabağın bu şekli,sık sık da yaparım ve afiyetle yerim..
Sizlerede afiyetler olsun.Tekrar teşekkürler..Sevgiyle kalın.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Ümran'cığım,
Teşekkürler canım,seninde söylediğin gibi basit ve bir o kadarda nefis oluyor kabak.Denemeni tavsiye ederim.
Annem için yazdıklarına da ayrıca teşekkürler..Kocaman öpüyorum,sevgiyle kal canım..

Damak Tadı dedi ki...

Selamlar Hakkı dayı,
Öncelikle teşekkürler yorumunuz ve vermiş olduğunuz bilgiler için.
Kabak tatlısını rahmetli ananem bu türünü de sık sık yapardı.Şimdilerde ise ne yazıkki işin kolayına kaçmayı tercih ediyoruz.))Kadıköy'de ki Çıya'yı iyi bilirim,müdavimlerindendim bir ara.Tekar teşekkürler,selamlar..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili ferhan'cığım,
Canım canım sana yeterli biligleri yazdığım için burdan artık değinme gereğini duymadım.
Katmer poğaçadansanırım bahsediyorsun,ellerine sağlık afiyetler olsun.Çok memnun oldum canım..

Sevgiyle öpüyorum seni,hoşçakal..
Sevgin bol olsun.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Hülya,
Öncelikle yeni bloğun hayırlı olsun,çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Bende senin gibi kayısılı kekleri çok severim.Meyveye çok düşkün olduğum halde kayısıyı çiğ olarak yiyemem.Sadece kurutulmuşunu ve pastalarda olursa tüketirim.))
Karadeniz kadını her zaman çalışkan olur bilirsin..Bu sadece mutfakta geçerli değil biliyorsundur canım..Tekrar teşekkürlerimi gönderip,yanaklarından öpüyorum..


Sevgilerimle

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Ferhan,
Cheesecake'in tarifini arshivden bulabilirsin tatlım.Çok mersi,selamlar..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Kalimeero,
Epeydir gözükmüyordun,gerçi ara ara gelip sayfana bakıyordum.Neyse önemli olan tekrar burada olman.Çok mutlu oldum..Teşekkürler canım..Sevgin bol olsun.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Bujene,
Teşekkürler yorumun için..
Aşureyi tattırma imkanım olsaydı inan hemen ilk sana uzatırdım kaseyi.))Keşke böyle bir imkanımız olsaydı.))
Bende çok severim aşureyi özellikle arada yapılan kaçamaklarda.Teşekkürler tekrar..

Sevgilerimi gönderiyorum.

Damak Tadı dedi ki...

Oyyyyy oyyyyyy,aşureyi sıcakda severmiş benim bideneciğim..Ne tesadüftür ki bende sıcak severim özellikle tencerenin son kaşıklarını..Her seferinde de annem kızar yeter metal kaşık değdirme kaseye boşaltalım ordan ye diye..Ooooo arkasını dönene kadar biter ve sonrasında da yanmış bir ağız kalır geriye..Hadi başla gülmeye..))))
Çok öperim canım,ellerine sağlık..Çok zahmetler veriyorum sana..Hakkını helal et lütfen..

Sevginiz bol olsun daima..Anneciğinde ellerinden ve yanaklarından öperim.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Münevver'ciğim,
Çok teşekkürler...Beğenmene çok sevindim canım..Aşure sevenler çoğalıyor,bir gün aşure günü yapsak nasıl olur acaba??

Sevgilerimi gönderiyorum.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Renkler'ciğim,
Canım inan kabak tarifini eklerken aklımdan seni geçirdim.Zira tam senlik bu tarif..Ben diyette iken çok sık yapardım bu kabaklıyı.Bence dene pişman olmazsın.))

Şarap gecesini de artık hafta sonuna eklersin dimi.))
Teşekkürlerimi gönderip,sevgiyle kucaklıyorum seni.Anneciğinin de ellerinden öperim..Gül

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Şennur'cum,
Canım benim,bende çok severim aşureyi fakat yerken inanılmaz güçlükler çekerim..Çünkü içinden seçmece yaparım yemediğim şeyler olunca yerken zorluklar çekiyorum böyle.))Oğlunun sevmemesi normal bazı çocuklar nedense bu tür tatlıları sevmiyorlar,belki ilerde alışır canım yaa..
Senin yaptığın kabak da çok nefis olur bir daha ki sefere onu da denerim..Tekrar teşekkürler..

Sevginiz hiç eksilmesin,daima mutlu kalın.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Nazlışım benim..
Demek çok beğendin kabak tarifini canım..Aslında mikroda yaptığım bazı şeyler oluyordu,fakat şimdi düşününce aklıma gelmiyor.İlk etapta ben sana hatırladıkç yazarım tatlım..

Kocaman öpüyorum kendine çok iyi bak.Güzel dileklerin için teşekkürler..Sevgin eksilmesin..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Begüm'cüm,
Kabaklar çok nefis ve üstelikde çok hafif oluyor..Denemeni tavsiye ederim canım.Şimdiden ellerine sağlık,afiyetler olsun..

Sevgilerimi gönderiyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Ebru'cuğum,
Canım çok teşekkürler,ellerine sağlık..

Sevgiyle kal..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Perihan'cığım,
Canım çok teşekkürler,bugün daha iyiyim demek istiyorum fakat değilim ne yazıkki.)
Krep'i dene muhteşem oluyo rtam senlik anlayacağın.))Afiyetler olsun..

Sevgiyle kal canım benim..

Damak Tadı dedi ki...

Arzum Arzum,canlar canım..
Çok teşekkürler tatlım güzel dileklerin için..Bir taraftan benim hastalığım bir taraftan annemin eli bakalım ne olacak böyle bu işin sonu.Allah iyi eder inşallah.))
Aşure ne zaman istersen yaparız sana..Artık annem değilde ben yaparım bundan sonra.

Çok teşekkürler tekrardan,sevgiyle yanaklarından öpüyorum.Kendine çok iyi bak canım benim.Bekliyoruz unutma.))

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Ayda'cığım,
Canım benim çok mersi güzel ve içten dileklerine.))

Listeler kabarınca hafta sonu mutfaktan çıkılmıyor değilmi?.))
Şimdiden ellerine sağlık,kendine iyi bak canım..

Sevgilerimi gönderiyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Mihriye Sultan..

Çok teşekkürler canım ellerine sağlık..

Sizin yemeklerinizde çok güzel oluyor tatlım,seninde ellerine ve gönlüne sağlık..Yakın takipcin oldum..Sevgiyle kal..

Damak Tadı dedi ki...

Bahar'cığım,
Canım çok merak ettim seni ve mail yazdım sana sanırım ulaşmıştır.

Aaaa konuştuk seninle ve iyi olduğunu biliyorum,bu yüzden çok memnun oldum ve sevindim inan.

Söylediklerimi lütfen dikkate al ve sende çok dikkatli ol canım..Üzülmeni istemem..Seni seviyorum,sevgilerimi gönderiyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Beyhan'ım tatlım benim..
İnan aklım hep sende..Sana yardım etmenin tam sırası ve zamanı iken ben gripten sürünüyorum resmen.Bu yüzden senden özür dilerim canım..

Sende hiç arayıp bana yardıma gel demedin ki bana bu yüzden de biraz kırgınım sana.))Telefonun bende olsa arayacaktım hemen seni ama yok ne yazıkki.)

Tekrar söylüyorum yapılacak bir şey varsa lütfen bildir canım,yorma kendini inan çok üzülüyorum..

O güzel yanaklarından öperim,eşine de selamlar..Sevginiz bol olsun canım benim..Sakın fazla üzülme...

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Zuhal'cim,
Canım gripten bir türlü kurtulamıyorum ki..Bitti tamam oh derken hemen yoooo ben burdayım ne bitmesi der gibi ensemde..Neyse buna da şükür artık..Zavallı minicik küçücük burnum şimdi ne kadar büyüdü yine.))
Canım beğenmene çok sevindim,umarım hoşuna giderler..
Şimdiden ellerine ve gönlüne sağlık tatlım.Çok öpüyorum o güzel yanaklarından..

Güzel yüzün hiç solmasın,sevgin eksilmesin canım benimmm.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Hatice'ciğim,
Tatlım insan ayakta kalıp hele de mutfak uğraşınca sırt ağrısı çok oluyor..Sende dikkatli ol..

Güzel dileklerin çok teşekkürler..
Canım nazarlık bir şeyde yapmıyorum ki sıradan şeyler..
Tekrar teşekkürler Haticeciğim..Sevginiz hiç eksilmesin,günleriniz mutlu ve sağlıklı geçsin..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Berceste,
Teşekkür ederim güzel youmun için seninde ellerine sağlık..
Kabağı fırında da deneyebilirsin hem pratik hemde nefis oluyor.
Şimdiden afiyetler olsun..

Sevgilerimle..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Armeda'cığım,
Tatlım çok sağol canım arkadaşım benim..Bana artık hiçbir şeyler hayır etmiyor canım ya..
Yinede buna şükür tatlım,tekrar teşekkürler..O güzel ellerine parmaklarına sağlık..

Sevgimle kal.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Sonia'cığım,
Canım teşekkürler güzel dileklerin için..Sizlerde kendinize dikkat edin tam grip ayları bu zamanlar..

Sevginiz bol olsun tatlı Sonia'cım..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Lama,
Güzel dileklerin için gönülden teşekkürlerimi gönderiyorum..

Mutlu olun,sevgiyle kalın..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Pınar'cığım,
Teşekkürler bu güzel yorumun için latife etmişsin..Canım sende fazla yorma kendini yapmanın bence sonu yok.))
Ssenin yaptıklarında mıuhteşem şeyler ellerine sağlık canım.

Sanada mutlu bir hafta diliyorum,sevgin bol olsun..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Hülya'cığım,
İnşallah canım,hiç keyfimde yok bu aralar..Bir karamsarlıktır dolaşıyor üzerimde sonu hayır olur inşallah..Kocaman öpüyorum..

Sevgilerimi gönderiyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Öznur'cum tatlım benim..
Dün sayfanı inceledikten sonra buldum ve mail gönderdim sana,şimdilerde ise okumuşsundur bilem.)))

Canım bizim yemek işimiz ancak biz evden çıkıp başka bir yere gidersek biter,aksi takdirde aynen devam.))Allah sağlık versinde bizde yapalım,severek yapıyoruz..Küçük bir gülümseme yorgunluğumuzu alıp uçuruyor desem.)) Ahh canım gönüller hoş olsun bizim için bu önemli inan..Sağol güzel gönüllü düşünceli arkadaşım benim..Çok öperim seni çookkk..

Sevgilerimi gönderiyorum tatlım.

Damak Tadı dedi ki...

Canım Şennur'cum,
Tatlım çok teşekkürler,çok zarif ve incesin..Çok çok sağol..

Sevgiyle kalın,mutlu olun tatlı arkadaşım ve ailesi..

Damak Tadı dedi ki...

Bahar'cığım,
Canım benim öncelikle ben senden özür dilerim,diledim de zaten sende kabul ettin çok teşekkürler..

Seni sevdiğimden merak etmem ve endişelenmem de yerinde bir davranıştır bana göre.Bu yüzden merak içinde kalıp kendimle savaşmaktansa senin sesini duyabilmek için şansımı denedim ve de başarılı oldum..Oleyyyyyy

Sesimin yine iyi halini duydun sen.Birkaç gün öncesine kadar sesi olmayan biri idim ben.Telefonda alo desem karşımdaki ses gelmiyor diyip telefonu kapatacak türden di..Moralimiz de iyi olacak zamanla,önemli olan burdaki arkadaşlarımın iyi olmaları ve üzülmemeleri hele hele benim için asla..

Canım ben herşeyi hoş karşılayan yanlış anlamayan biriyim.Önemli olan niyetlerin iyi olması..Seni tanıyorum artık sana kırılmam mümkün değil tatlım benimmmmm.

Baharcımm canım söylediklerimi lütfen bir taraf not et,çünkü çok önemli şeyler bunlar.Sen çok akıllı ve zekisin bunu biliyorum sadece dikkat..Bak halen muzurlukta aklın..
KURTLAR VADİSİ de cuk oturmuş tatlım..Canım seni çok öpüyorum hemde çoookkkkk..Kendine ve ailene dikkat et..Mutlu kalın,ağız tadınız eksilmesin,neşeniz bol olsun..

Adsız dedi ki...

Gülcüm mail gelmemis,sevincle heyecanla maillerime baktim yok yok... nekadarda sevinmistim acaba neler yazmistin mail adresim dogruydu ama birde ben vereyim.
oeznurdag@aol.com birdaha denermisin sana zahmet olacak ama inanki cok üzüldüm yazdiklarini okuyamadimya gel sen birde benden sor insallah bu sefer olur bekliyorum tamammi öpüyorum kocaman

Adsız dedi ki...

Merhaba

Damak tadina ilk kez konuk oluyorum ama son olmayacagini biliyorum. Ozellkile kabagi cok seven ustelikte diyet yapmaya calisan biri olarak bu tarife bayildim. Aksam ilk isim deneme olacak. Kayisili kekide en kisa surede deneyecegim. Ellerinize saglik. Sevgiler
Nukhet