Çarşamba, Ekim 18, 2006

FINDIKLI TATLI

Bu mübarek KADİR Gecesinde Allah hepimizin edeceği duaları kabul edip,bizi sevgisiz bırakmasın bu geceyle birlikte tüm dertlerimiz bitip tükensin ARKADAŞALARIM..


YE#15 TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞINDAN BAYRAM TATLILARI
ETKİNLİK İÇİN TATLILARIN DEVAMI GELECEK ARKADAŞLAR..








Malzemeler
1 paket oda sıcaklığında tereyağı
1 yumurta sarısı içine,akı üzerlerine sürülecek
minicik sirke
2 kaşık yoğurt
alabildiği kadar un

ŞERBETİ
3 su bardağı şeker
2 su bardağı su
yarım limon (şerbet kaynarken yıkanmış tarın limon içine atılacak)

Yapılışı
Bütün malzemeleri birbirine karıştırıp yumuşak bir hamur elde edin.Hamurdan büyük parçalar koparıp merdane ile açıp bir bardak ile yuvarlak daireler elde edip tepsiye dizin.Tekrar aynı şekilde büyük bir parça alıp yine merdane ile açıp bardakla yuvarlaklar kesip bu sefer o yuvarlakların ortasına pet şişe kapağını bastırıp küçük parçayı çıkarıp o yuvarlak parçayı da tapsiye dizdiğiniz parçaların üzerine kapayınız.İşlemler bittikten sonra yumurta akını fırça yardımı ile üzerlerine sürüp ortalarına iri çekilmiş fındıktan koyup 175 c de pişirin.Sıcakken ılık balı üzerine döküp balı çekmesini bekleyin.Resimlere dikkat ederseniz zorluk çekmeyeceğinizi düşünüyorum..Afiyet olsun..

Benim gibi çok ballı tatlıları sevmeyenler için mükemmel bir tatlı çeşididir.Mutlaka bir çoğunuz bu tatlıyı severek yapıp afiyetle yiyorsunuzdur.Eğer ki çok yumuşak ve ballı isterseniz içine irmik katıp da yapabilirsiniz.Minicik bir öneri benden sizlere..Bu tatlıyı ramazanın başında yapıp dondurucuya koymuştum,aniden gelen misafirler için cankurtaran oluyor adeta..Her zamanda bir kavanoz balımız buzdolabında cankurtarana eşlik etmek için hazır ol vaziyette sakin sakin beklemektedir.Ben çalıştığım için anneciği de bu konularda çok düşünürüm,Allah eksikliğini göstermesin misafirimiz çok sık olur.))Hepinizin şimdiden ellerine sağlık sevgili arkadaşlarım..SEVGİYLE KALIN,AĞZINIZ HEP TATLI OLSUN..

80 yorum:

Adsız dedi ki...

very nice recipts.look delicious.
¿would you post any in english so we could try? thanks from Bcn

Adsız dedi ki...

Sevgili Gul,
Cevaplarin icin cok tesekkur ederim. Hafta sonu denenecek tatlilar ikiye cikti. Yeni tarifin ve de yapdigin oneri icin cok tesekkurler. Bende calistigim icin cok isime yarayacak. Ayrica yaptiklarini asama asama resimlende cok guzel insanin aklinda hic soru isareti kalmiyor. Benim islerim hic bitmez ama ara ara cok cogalir. Hafta sonunu sabirsizlikla bekliyorum. Sana da kolay gelsin.

Hatice

Beyhan dedi ki...

Gül'cüğüm yine harika bir tarif.Bu tam benlik bir tatlı.çok şerbetli değilmiş ya o yüzden kendime uygun buldum.Ellerine sağlık arkadaşım.Çok açıklayıcı oluyor tariflerin.Kendin gibi tatlıların da harika.
Gül biraz önce sana cevap yazdım,küçük bir sürpriz de ekte.Gördün mü acaba?
Öpüyorum seni,iyi geceler canımmm...

Adsız dedi ki...

Gülcüm Ramazan boyunca sayfanda güzel nefis tatlilar ekledin gözümüz bayram etti valla,bu tatlida harika olmus,görüntüsü cok tatli,simdiden mubarek kadir gecenizi kutler allah yaptiginiz dualari kabul etsin.
öznur

---OPTiO--- dedi ki...

ellerine saglik canim..nefis görünüyoo..insallah yapicamda..ve buzluk , acil misafir icin diyosun..tam benlik demektir bu :)) görüntüde nefis..oy oy oyyy..öperim seni cokca..sevgiyle kal..

Adsız dedi ki...

Kesilmez bir enerjin var gul, yap yap bitmyor yemekler:) Gerci annenin enerjisi demem lazim belki de hiim?
Afiyet olsun,Ramazanin son gunleri berektli olsun...

Adsız dedi ki...

gülcüğüm,
muheteşem üstü muhteşem bende fazla şerbetli yiyemiyorum bu tatlı tam benlikte acele hamur açan aranıyorrr
sevgilerimle çok öpüyorumm bidenemi

umran dedi ki...

Size hayran kalmamak elde degil.En guzel tatlilari pisirdiniz bu ramazan.Isinlama falan olsada biraz amerikayada gonderseniz ne iyi olurdu.Elleriniz dert gormesin.Anneciginize selamlar.Sevgiyle mutlu kalin.

munevver dedi ki...

Gülcüğüm,ellerinize sağlık.Şekeri az hafif bir tatlı olmuş.Senin ve ailenin bayramını kutluyor,sevgiyle öpüyorum..

sevdamavisi dedi ki...

ELLERİNE SAĞLIK, BAYILDIM TATLINA. GÖRÜNTÜ DE HARİKA. Yine tüm detayları bize göstermişsin, teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Anneciğinin ellerine sağlık ablacım hayırlı kandiller dilerim

renkler dedi ki...

Canım, bu tatlı etkinliğine senin kadar yakışır bir başka kişi düşünemiyorum.

Bu tatlıyı annem ben çocukken sık sık yapardı. Bülbül yuvası derdi. Ona hatırlatayım bir belki bu bayramda onu kandırırım da yapar:-) Malum sağlıklı yaşayalım diye eskilerde döktürdüğü güzel mamaları yapmaz oldu annem:-) Bir de çok basit sirke tatlısı yapardı. Bilmem bilir misin? Hamuru baklava biçiminde keser, kızartır ve şerbet dökerdi. Ama içinde sirke mi vardı bi sorayım... Çok çok basitti, misafir bastıracaksa kısa sürede onu veya yoğurt tatlısını yapardı.

NAZLICA dedi ki...

Gül; Kandil mesajı yazayım diye girdim bir bomba ile karşılaştımmm. Harikasın çok güzel bir tatlı ellerine sağlık canım.Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin. Sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Fındıklı tatlın harika olmuş canım ayrıca Kadir gecen mubarek olsun Allah dualarinı kabul etsin. Sevdiklerinle beraber daha nice Ramazanlara kavuştursun. Nesrin

Adsız dedi ki...

Merhaba Gül cevizli tatlın çok güzel gözküyor ellerine sağlık kadir geceni kutlar bu gecinin geyzi senin ailenin ve tüm sevdiklerinin üzerine olsun şeker tadında da bir bayram geçirmen dileğiyle

ufukmutfakta dedi ki...

Gül'cüğüm ellerine sağlık, buzdolabına koyma fikri süper. Hiç düşünmemiştim. Misafirin kalabalıklığına göre az veya çok çıkarılıp şerbetleyebilir insan. Teşekkürler fikir için. Ayrıca senin ve başta anneciğin olmak üzere tüm ailenin Kadir Gecesi haırlara vesile olsun inşallah. Hoşçakal............

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

Gül merhaba canım her zamanki gibi tarifin harika görünüyor ellerine sağlık.Kadir gecen mübarek olsun. Dilerim bu mübarek gecede hepimizin duaları kabul olsun.

Adsız dedi ki...

Beş şeyden önce beş şeyi ganimet biliniz
İhtiyarlık gelmeden gençliği
Hastalık gelmeden sağlığı
Fakirlik gelmeden zenginliği
Meşguliyet gelmeden zamanı
Ölüm gelmeden ömrü
Hz.Muhammed (s.a.v)

MÜBAREK KADİR GECENİZ KUTLU OLSUN..


CANIM; İNSANIN İÇİNDE HİSSETTİREN O GÜLEN YÜZÜN HİÇ SOLMASIN..SEVGİLER..

Beyhan dedi ki...

Gül'cüğüm,
Sana ve ailene hayırlı kandiller dilerim.Bu mübarek gecede hepimizin duaları kabul olur inşaallah arkadaşım.Öpüyorum o güzel yanaklarından:)

tatli-tuzlu dedi ki...

Gülüm ellerine saglik tatlilar yine harika.Canim benim sizinde kandiliniz mübarek olsun,ALLAH gönlünüze göre versin.Insallah dualarimiz kabul, günahlarimiz af olur.Anneyinde ellerinden,seninde gül yanaklarindan öpüyorum.(mektup yazar gibi oldu:).Kendine cok ama cok iyi bak,sevgiler Behiye.

Gül resim demissin,merak ettim vallaha.Komsum sana arada bi yorum birakiyormus(bahcemdeki papatyalar Yildiz).

Adsız dedi ki...

gülcüm hayırlı kandiller dilerim sana ve ailene.kusura bakma adresi gönderemedim.en kısa zamanda yazarım.önce biz gönderelim istedik.Allah bütün dualarını kabul etsin.
sevgi ve selamlarımızla
nunubella

---OPTiO--- dedi ki...

canim kandilin mübarek olsunumarim tüm dileklerin kabul olur :) sevgiyle kal...

Adsız dedi ki...

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun tatlı harika görünüyor Gül'cüm elleriniz dert görmesin Ebru

Ferhanca dedi ki...

Benim dayımın kızıda bunu muhteşem yapar.adına kuş yuvası der:D çok lezzetlidir ellerine saglık.kandilin mübarek olsun.FERHAN

Mihriye Sultan dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Mihriye Sultan dedi ki...

gulcum merhaba
ben bu blok ısını cok sevdım ya yenı arkadaslar tanıyosun acaba bendemı sızın kervana katılsamda yemek blogu acsam ama bu ıs zor ıs laklakaya gelmez...gul blogun harıka nerden buluyosunuz bu nefıs seylerı bende severım pasta boregı emme ..kendınden bahset gul tanısalım okey byyyyyy (kandılın mubarek olsun senınde allah razı olsun)

Mihriye Sultan dedi ki...

hira : rizelı mıhrıye byyyyyy

ArMeda dedi ki...

Gülcü tatlın harika görünüyor canım ballı hiç denememiştim ellerine sağlık canım.Kadir gecen mübarek olsun öpüyorum canım sevgiler..Anneciğininde kandilini kutluyorum selamlar...

Adsız dedi ki...

kadir geceniz mübarek olsun Allah dualarinı kabul etsin. Sevdiklerinle beraber daha nice Ramazanlara kavuştursun.hayırlı kandiller.

kalimeero dedi ki...

Yine harika bir sey yapmissin. Hemi de findikli:) Gecen hayirli olsun.

Adsız dedi ki...

sevgili arkadaşım tatlım harika gözüküyor ellerine sağlık.
kadir gecemiz hayırlı olsun, bütün duaların kabul olur inşallah.
herşeyin gönlünce olması dileği ile...
sevgiler.

Hulya dedi ki...

ne guzelllll,hemde findikli.ellerine saglik

Adsız dedi ki...

Gülcüm,pastayi yerken inan hep sen aklimdaydin,yakin olsada hemencik getirsem,biliyorsun bu tür pastalar firinlarda satiliyor,ama kremasi cok agir yagli oluyor,ben kendi yaptigimi daha lezzetli hafif buluyorum,önceden kisada olsa firinda pasta bölümünde calistim,bir günde 30 meyveli pasta hazirlardik,üstünün meyvelerini ben dizerdim,ama hic yemezdim nedense,insanin gözü hep pasta görünce yemek istemiyor,simdi olsa yerim belki,sen almanyada okumak icinmi kaldin,kac sene kaldin burada?
canim kadir gecen mubarek olsun,ailenle huzur icinde sagliklar dilerim,annenede selamlarimi iletirsen sevinirim,öpüyorum gülüm

Adsız dedi ki...

Ellerine saglik canim.
Seninde kadir gecen kutlu olsun...insallah tüm dualarimiz kabul olur.
Sevgilerimle Özlem :)

Adsız dedi ki...

Gülcüğüm,
hayırlı kandiller ve iyi bayramlar dileklerimle ,anneciğinde ellerinden öpüyorum
sevgilerimle

Damak Tadı dedi ki...

Hi,
Thank you for your nice comments.
Just tell me which recipe you are interested so,I can post you english translation.
Have nice day..Bye

Bocuruk dedi ki...

Gül'cüğüm,
Tatlını yayınladığından beri yorumlara girip tekrar çıkıyorum neden mi? Bu da annemin yaptığı sevdiğimiz bir tatlı. Ayy bu kadın da hep annesinin yaptıklarını mı yiyor diye düşünürsünüz diye utandım...Ama doğrusu da çok zahmetli şeyleri genelde annemden yeriz. Ama canım anneciğim bu sene babamla ilgilenmekten zar zor yaptı yada yapamadı bu tür şeyleri. Neyse canım ellerinize sağlık inan çok güzel gözüküyor. Anneciğinin ve senin geçmiş kandiliniz kutlu olsun...

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Hatice,
Canım bende sana çok teşekkür ediyorum..Umarım sende işlerini hafifletirsin ve bu tariflere zaman ayırma olasılığın olur.Pazar günü kısmet olursa diğer tatlıyı ayrıntıları ile anlatırım.Tekrar teşekkürler sana da kolaylar gelsin canım..Şeker bayramını kutlar yanaklarından öperim..Sevgiyle kal..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Beyhan'cığım,
Seninle ortak yönlerimiz çıkıyor yavaş yavaş yeme konusunda.))Çok teşekkürler canım beğenmene çok mutlu oldum..Yazdıklarını gördüm ve inan çokkkkk mutlu oldum..Allah seni de çokkk mutlu etsin bitanem benim..Çok öpüyorum..Şeker bayramını şimdiden kutlayıp mutluluklar diliyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Optio'cuğum,
Canım sana burdan gönderme imkanım olsa ne iyi olurdu.Her akşam masanda bir tabak süpriz seni bekliyor olması ne heyecanlı olurdu dimi.))Ayy ben çok heyecanlanır çocuklar gibi de mutluluktan hiç uyuyamaz uykusuzluktan mefta olurdum herhalde..))Bana çok heyecan gelmez.)Seni çok öpüp,Şeker bayramını kutlarım..Günlerin bayram sevincin de geçsin daima..

Zeynep M. TÖRE dedi ki...

Gulcum seninde mubarek kadir gecen kutlu olsun, sevdiklerinle birlikte.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Öznur'cuğum,
Canım benim çok teşekkürler senin yaptıklarında harika oluyor kendini es geçme lütfen..Bende güzel dileklerini senin için diliyorum tatlım..Allah hepimizin dualarını kabul etmiştir inşallah..Sevgiler..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Lama'cığım,
Bu tatlı bana ait,diğer açma tatlılar anneme ait..Teşekkürler canım,umarım bir gün sende bu tatlılardan yeme fırsatını bulursan çok memnun oluruz..

Senin ve ailenin Şeker bayramını şimdiden kutluyorum..Sevgiyle kalın.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Candan'cım,
Bu tatlıyı ben yaptım üstelik öyle uzun uzadıya açmak gerekmiyor.İki merdane geçiriyorsun üzerinden oluyor..Hatta ağır lastikli küçük arabalardan bile geçirsen oluyor..Hatta tırtıklı tırtıklı güzel görüntülü..Anılar çok şimdi yazarsam herkescikler güler bana..İstersen ben sana göndereyim diyorum yok diyorsun.((Çok öperim cancanım bidenem..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Ümran'cığım,
Bende, o imkan olsa burdan oraya neler ışınlardım neler tatlım..
Sevgilerimle,hep tatlı kalın..

Damak Tadı dedi ki...

..Sevgili Münevver'ciğim,
Çok teşekkürler nazik yorumun için..Seninde Bayramını kutluyorum burdan..Sevgilerimle.

..Sevgili Sevdamavisi,
Canım benim çok teşekkürler,seninde ellerine sağlık..Kolay ve hafif bir tatlı denemeni tavsiye ederim..Sevgiyle kal..

..Sevgili Dilek'ciğim,Canım çok teşekkürler güzel dileklerin için..Çok öpüyorum bende seni,sevgiler..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Renkler,
İnan çok güldüm yorumunun ilk pragrafını okurken çok teşekkürler..)))

Bahsetmiş olduğun tatlıyı eskiden bizde yapardık,üzerinden çok seneler geçtiğinden zaman aşımına ugramış oluyor unuttum gitti.Şimdi sayende hatırladım ama tarifini ne yazıkki bulamadım.Zahmet olmaz anneciğinde hatırlıyorsa bana yazarsan çok memnun olurum.Ellerine sağlık canım..Sevgiyle kal..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Nazlı'cığım,
Canım çok mersi.))Ne kadar gğüzel bir yorum yazmışın ellerine sağlık tatlım..Allah hepimizin etmiş olduğu duaları kabul eder inşallah.

Daima sevgiler seninle olsun..

Damak Tadı dedi ki...

...Sevgili Nesrin'ciğim,
Canım çok mersi..
Seninde Kadir gecen kutlu olsun ve tüm dualarını Allah kabul etisn..Sevgilerimle..



...Sevgili Şebnem'ciğim,
Öncelikle çok çok teşekkürler..Allah senin de tüm dualarını kabul etsin canım.Bende bayramını kutlar,bayram tadında yaşayacağın güzel günler dilerim..


...Sevgili UFUK'CUĞUM,
Canım çok çok teşekkürler..Dondurucu ile çok şeyler artık günümüzde kolay ve pratik hale girdi bile.En çokda aniden gelen misafirler için harika oluyor.))Güzel dileklerin için çok sağol,bende aynı dilekleri senin için diliyorum..Sana da hayırlı Bayramlar olsun..SEVGİLERİMLE..

Damak Tadı dedi ki...

...Sevgili Perihan'cığım,
Tatlım çok teşekkürler..Bende bu güzel dileklerinin hepsini senin ve güzel ailan için diliyorum.Daima mutlu ve huzurlu kal..Sevgilerimle..



...Sevgili Benar'cığım,
Canımmmm benim, ne kadar güzel mısralar yazmışın çok etkilendim inan..Bende senin bu güzel dileklerini senin ve o tatlı ailen için diliyorum..O güzel yüzün hiç solmasın,hep mutlu kal güzel gönüllü arkadaşım..Sevgilerimle..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Behiye,
Tatlı şekerim benim,canımmm..

Güzel yorumun ve güzel dileklerin için çok mersi..Kalp kalbe karşı inan şekerim..Bu güzel dileklerini bende senin için diliyorum..Ayrıca komşundan bana hiç yorum gelmedi duyurulur.Çok öpüyorum ve sevgilerimi gönderiyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Ebru'cuğum,
Tatlım çok teşekkürler bu güzel yorumun için,bende sana aynı güzel dilekleri dileyip çok öpüyorum..Teşekkürler,sevgiler..


Sevgili Beyhan'cığım,
CANIMMM bende aynı dilekleri senni için dileyip çokkk öpüyorum.Sevgiler...


Sevgili Optio'cuğum,
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerine..Allah hepimizin dileklerini kabul etsin tatlım..


Sevgili Ferhan'cığım,
Canım benim inan adını bilmem bu tatlının yaparım sık sık ama öylesine fındıklı tatlı diye yazdım.Şimdi sayende bende adını öğrenmiş oldum çok çok teşekkürler..Sevgiler

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Nunucum,
Canımmm,bende hergün bakar oldum mynet'e senden bir haber bir adres varmıdır diye.))Şimdi burda belirtmen iyi oldu ama en kısa zamanda bekliyorum.Kalplerimiz nasılda birbirine yakınmış ben bir kez daha şoke oldum..Allah'ın büyüklüğü ve takdiri işte,çok şükür çooookkkk defaaa. Allahım hepimizin dualarını en kısa sürede kabul eder inşallah güzel gönüllü arkadaşım..Güzel dilekleri senin ve güzel gönüllü ailen içinde diliyorum..Minnoşumu çookkk öpüyorum,Allah nazarlardan saklasın korusun..Sevgiyle kalın,ağzınızın tadı bol olsun..Sevgiler..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Hira'cığım,
Canım çok teşekkürler..Sanırım Rize'de o güzellikler dolu olan yerde yaşıyorsun ve belli ki yüreğinde onlarla dolu..Bende tabiiki isterim seninle tanışmayı ve yazışmayı..Bellimi olur belkide çok ortak tanıdıklarımız çıkar.))
Sevgiyle kal daima..Gül.

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Armeda'cığım,
Canım teşekkürler bu güzel yorumun için..Bende sana aynı güzel dilekleri diliyorum..Allah seninde dualarını kabul etsin canım..Sevgilerimle..


Sevgili Özge'ciğim,
Hep beraber inşallah nice ramazanlara diyorum..Allah seninde dualarını kabul etsin canım benim..Sevgilerimle..


Sevgili Kalimeero'cuğum,
Tatlım seninde gecen hayırlı ve duaların kabul olsun.Teşekkürler,sevgiler..


Sevgili Evkedisi,
Canım seninde duaların kabul olsun,güzel dileklerin için çok teşekkürler..Öpüyorum seni,sevgiyle kal..


Sevgili Hülya'cığım,çok teşekkürler..sevgiler..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Öznur'cuğum,
Canım,benim için yazdıklarına çok teşekkür ederim şimdi bende yemiş kadar oldum sayende..Güzel dileklerin için teşekkürler,seninde dualarını Allah kabul etsin.Gerekli açıklamayı sayfana yazdım sanırım okumuşundur.Sevgiyle kal..


Sevgili Zeynep'ciğim,
Canım hepimizin kiler inşallah kabul olur..Sevgilerimle..


Sevgili Özlem,
Amin canım,inşallah tez zamanda hepimizin duaları kabul görür.Sevgiler..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Candan'cığım,
Canım bende aynı dilekleri senin ve anneciğin için diliyorum..

Şeker Bayramınızı gönülden kutlayıp,annenin ellerinden senin de yanaklarından öperim..Öpücükkkk,sevgilerimi gönderiyorum..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Bocuruk'cuğum,
Canım bu tatlıyı ben yaptım annem bu tür tatlılardan anlamaz,onun anladığı sadece açma işi olanlardan.))

Lütfen üzülme canım,önce Allah babacığının sağlıgını versin de sonra annen sizlere bol bol yapıp yedirir inşallah.Durumunu çok iyi anlıyorum,şu güzel günlerin hayrına Allah acil şifalar versin babacığına canım..Aminnnn..

Burdan senin ve ailenin Şeker Bayramlarını kutlayıp,hep berar güzel günleri yaşarsınız dileklerimi gönderiyorum..Sevgiyle kalın..Öpüyorum.

isil dedi ki...

Gulcugum,
Sana iki tane e-mail attim, gsavaser'e. Eline ulasmadi mi acaba merak ediyorum, beni bu konusa bilgilendirir misin canim?
Cok operim,
Isil

tatli-tuzlu dedi ki...

Gülüm sana yorum biraktigini kendisi söyledi,sanada selami var.Bak unutmadim bu sefer.Ya su resim isini acikla yoksa meraktan ölecegim,lütfen yorumunu bana birak,öpüyorum

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Işıl'cığım,
Canım şimdi birini gördüm ve hemen yanıtını yazdım..Email adresine bakarsan görürsün..ÇOK ÖPÜYOUM SEVGİYLE KAL CANIM..

Damak Tadı dedi ki...

Şekerim sayfana yazdım okursan sevinirim..

Adsız dedi ki...

Gül'cüm,
Biraz geçiktim yazmakta kusuruma bakma ne olur.Geçmiş Kadir geceni kutluyorum,inşallah bu mukaddes günde yapılan tüm duaların kabul edilmiştir.
Sayfana son 2 gündür giremedim neler eklemişsiniz böyle,ne kadar güzel ve nefis şeyler ellerinize sağlık.Bakalım bayramda neler yapacaksınız çok merak ediyorum dört gözle bekliyorum Gül'cüm.Sevgi ve selamlarımla,kendinize çok iyi bakın.Size nazar değmesin hiç bir zaman...Hale

Adsız dedi ki...

Sevgili Gül,
Damak tadının en sadık okuyucusu olarak senin ve sevgili ailenin bayramını kutlar,allahın seni hep güzel ,iyi insanlarla karşılaştırmasını dilerim.Bu sevgi dolu çoşkun hep sürsün. K.IŞIK

Unknown dedi ki...

GUL CNMM NASILSIN,

YAZAMDIM GELEMDIM...AMA NEDEN OGLUM HASTA DIS CIKARIYOR.SIMDI UYUDU BENDE KIZLARA BAYRAM MSJI YAZIYOUM KISACA..CANIM TATLI BIR BAYRAM GECIRIN GURBETTE BIZLERIDE ANIN...

GULENAY:))

elcinin_mutfagi dedi ki...

Sevgili Gül herzaman gönderdigin sevgi dolu mesajlarin icin cok tesekkür ederim Allah tüm dualarini kabul etsin insallah.Simdiden ailecek bayraminizi kutlar ve saglik huzur dolu bir bayram gecirmenizi diliyorum..Sevgiler

Gamzeli dedi ki...

RAMAZAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR , NİCE NİCE BAYRALAR DİLERİM...

SEVGİLERİMLE
İZMİR'Lİ KUĞU

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Sevgili Gül,
Ramazan Bayramini kutlar esenlikler dilerim.
Sonia...

tatli-tuzlu dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
tatli-tuzlu dedi ki...

Gülüm EVET benim adresim bekliyorum.Behiye

tatli-tuzlu dedi ki...

Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda... Ramazan Bayramın mübarek olsun! Öpüyorum Gülüm,sevgiler Behiye

Adsız dedi ki...

Gülcüm,ailenle ve sevdiklerinle neseli huzurlu bayram gecirmenizi dilerim,iyi bayramlar,ayrica yorumlarini büyük bir heyecanla okuyorum,uzun falanda degil sen yaz ben severek okurum,öptüm

Adsız dedi ki...

Damağını ruhunu ve çevreni tadlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram diliyorum iyi bayramlar Ebru

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Hale,
Benim için hiç sorun değil lütfen sende üzülme..Bayram için çok tatlılar olacaktaartık ayıp olmaya başladı bu yüzden sadece 1 tatlı yayınlarım diye düşünüyorum..Çok teşekkürler canım benim..Bende burdan senin ve ailenin Bayramını kutlayıp,sağlıklı güzel günler diliyorum..Sevgilerimle..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili K.IŞIK HANFENDİ,
Öncelikle bu güzel yorumunuz için gönülden teşekkürlerimi iletiyorum size..Ben ve ailem de sizin ve ailenizin Ş.Bayramını kutlayıp,sağlıklı mutlu güzellikler yaşayacağınız güzel günler diliyoruz..Sevgilerimle..Gül

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Gülenay'cığım,
Canım çok geçmişler olsun,umarım bugün daha iyidir..Bende senin ve ailenin bayramını gönülden kutluyorum canım..Sevgilerimle..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Elçin,
Rica ederim tatlım zevkle yazıyorum ve de yazmaya devam edeceğim.Bende sana bu güzel yorumun için teşekkür ediyorum ve senin ailenin Bayramını içten kular,hepinize sağlık ve mutluluklar diliyorum..Sevgilerimle..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Gamzeli,
Bende senin ve ailenin Bayramını kuytlayıp ailenle birlikte güzel günlere ve nice bayramlara diyorum..Sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

çok teşekkür ederim.annem sayenizde istediğim tatlıyı yapıyo.

Adsız dedi ki...

çok teşekkürler nefis bir tatlı oldu:))))