Salı, Ağustos 22, 2006

SOSİSLİ EKMEKLER




Malzemeler
4 adet küçük ekmek
1 paket sosis
ketçap
hardal
Abaza peyniri

Yapılışı

Sosisleri minik minik doğrayıp tencereye koyup biraz su ve ketçap,hardalı ekleyip pişirin.

Ekmekleri ikiye ayırıp ortalarını çıkarıp pişirdiğiniz sosisleri içlerine yerleştirip üzerine de

peynir dilimlerini carpı şeklinde koyup pul biberi serpip fırında peynirler eriyinceye kadar


kızartın.Pazar kahvaltılarında güzel bir sunum deneyin,tadın görün.

Hepinize afiyetler olsun..

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Ekmekleri ne kadar güzel değerlendirmişsiniz,ellerinize sağlık.

sevdamavisi dedi ki...

ellerinize sağlık böyle tariflere ihtiyaç oluyor.
siteme yazdığınız iyi dilekler için de teşekkürler, gönlümdekileri dile getirmişsiniz..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili sevdamavisi,
Teşekkürler bu güzel yorumun için.
Çok memnun oldum,benim yazdığım yorumu beğenmenize.

Sevgilerimi gönderiyorum..

NAZLICA dedi ki...

Bu ekmekler harika olmuş canım.Kahvaltı için süper alternatif.Sunum harika,senin gibi. Sevgiler

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Nazlı,
Teşekkürler güzel yorumun için canım,ellerine sağlık.
Ekmekler harika oluyor denemeni tavsiye ederim.
Şimiden ellerine sağlık,arkadaşım.


Sevgiler

Adsız dedi ki...

Pazar günlerinin bence vazgeçilmezi olabilir bu ekmekçikler.Çok da pratik ellerinize sağlık..

Nilgün