Çarşamba, Nisan 18, 2007

MİNİKLERİMİZ İÇİN LÜTFEN DUA EDELİM..

Sevgili arkadaşlar,
Geçen hafta Konya-Aksaray yolu üzerindeki trafik canavarına kaptırmış olduğumuz İzmir'li çocuklarımız için Konya'lılar duymuş oldukları üzüntülerini böyle ilan etmişler.Bu resimler bir dost tarafından şimdi bana ulaştırıldı ve hemen sayfamda yayımlayıp hep birlikte aramızdan ayrılan çocuklarımız için birer Fatiha okuyalım istedim.Lütfen Allah rızası için okur musunuz?
Yazmak istediğim çok şey var aslında arkadaşlar,fakat biraz rahatsız olduğum için bilgisayara fazla bakamadığımdan yazamıyorum.Benim yerime sizler yazar mısınız?



Bana bu resimleri gönderen değerli,duyarlı dostuma gönülden teşekkürlerimi gönderiyorum.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Türkiye'nin başı sağolsun.Çocuklarımız bizim ve yarınların gelecekleri,onları titizlikle büyütmeliyiz.Ancak aynı duyarlılığı trafik canavarı göstermiyor.
Aramızdan ayrılan çocuklarımıza burdan bende sizin sayenizde dua okuyup gönderdim Gül hanım.:((
Duyarlılığınız için teşekkürler.
Geçmiş olsun dileklerimle.
Figen

Adsız dedi ki...

Böyle durumlarda ne denirki çok üzücü bir durum bende dualarımı yolluyorum

Beyhan dedi ki...

Günlerdir kaybettiğimiz meleklerimiz için ağlıyoruz.Bütün Türkiye'yi sarstı bu kaza haberi.
Canım arkadaşım,tabii ki dualarımızı edelim.Allah geride kalanlara sabır versin.Bir daha böyle acılar yaşamayız inşallah.

Ferhanca dedi ki...

Melekler onlar ,yanlarında çoğunun anneside vardı .off çok acı ..Allah bir daha göstermesin..Daha çok dikkat!!

Adsız dedi ki...

Sevgili Damak Tadı.Böyle üzücü olayların yaşanmaması için dua edelim.Duyarlılığınız için de sizi kutlarım.Dünyamız bizi sevgiyle kucaklamışken bizim bu kadar başıboş olmamıza ne yazık.Allah ölenlere rahmet ve kalanlara sabırlar versin.Sevgiler.

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevgili Gul'cugum,
Bizde buradan ne kadar uzulduk anlatamam. Allah mekanlarini cennet etsin. Ailelelrine sabirlar versin.

Her konuda oldugu gibi bu konuda da gostermis oldugunuz duyarliliktan dolayi sizi tebrik ediyor ve saglicakla kalin diyorum.
Sevgilerimi gonderiyorum.

Selcen Şenocak dedi ki...

Sevgili Gül her konuda çok duyarlısın seni tebrik ederim evet bu olayda çok üzdü hepimizi dualarımız onlarla allah geride kalanlara sabır versin bir daha olmaması dileğiyle sevgiler canım...

Selcen Şenocak dedi ki...

Birde unuttum konya da bu konuda çok duyarlı kaybettiklerimiz izmirde yaşıyordu ama ben izmirde hiç bir şey görmedim...

Nasıl geçti habersiz... dedi ki...

Konya'ya teşekkürler. Ağlamayan var mıydı zaten, bu hafta sonu?

Bocuruk dedi ki...

Konyalılara bu duygu dolu duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum. Çok ağladım ve inanın detaylı düşünmemeye çalışıyorum. İçim parça parça oluyor inanın. Onlar şimdi melek oldu. Allah rahmet etsin hepsine.

HULYA dedi ki...

Canım resimleri görünce kötü oldum yine.Hepimizin çocukları var ama ne yazık ki Türkiye'de insan hayatı bu kadar ucuz.Gözlerim dola dola okumuştum onlara haberi izlerken ve yeniden gazetelerde okurken şimdi bir kez daha okuyacağım.Allah rahmet eylesin hepsine (çoğu çocuktu zaten günahsız meleklerdi)Ruhları şad olsun inşallah.