Perşembe, Nisan 19, 2007

KAÇ KİŞİYİZ??

Başbakanımız mitingdeki sayının abartıldığını düşünüyor.

Günümüzün sorusu: Kaç kişiyiz ?

Kaç Atatürk'çü var?






Cevap verebilmek için aşağıdaki linke girmeniz yeterli arkadaşlar...
Her bir bilgisayardan,ilk giriş için sayaç artıyor.
Böylece kaç kişi olduğumuzu merak edenler bu sayaça baktıklarında öğrenecekler ...

Duyarsız kalmamak için aşağıdaki linke 1 sefer tık yaparmısınız sevgili arkadaşlar??

www.kackisiyiz.com

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Biz şuan bu kadar özgür ve rahat yaşayabiliyor. Ve düzen içerisinde rahat uyuyabiliyorsak bu Atatürk ve askerleri sayesinde olmuştur bunu hiçbir zaman unutmamak lazım. Akan kanlara riyakarlık etmeyelim lütfen. Kendi içimizde kendimizi parçalamayalım. Bu ancak bizlere karşıdan bakıp böyle bi anı bekleyenlerin işine yarayacaktır. Sahip olduğumuz toprakları parçalamak istemek bi dönemi tekrar gerilere götürmek isteği niye :( Bundan sonra bizim tek yapmamız gereken ileriye bakmak olmalıdır.
Güzel paylaşımın için teşekkürler ablacım.
Saygılar sevgiler.....

Bocuruk dedi ki...

Tabii ki canım. Kaç kişi olunduğunun önemi olduğunu bile düşünmüyorum. Bir tepki geliyorsa ne olursa olsun dikkate alınmalı alay konusu yapılıp hafife alınmamalı. Ayrıca da orada olamayıp destek verenler olduğunu bilmiyorlar mı sanki. Ama işlerine böyle demek geliyor.

one ben bir sey dedi ki...

Eğer bu mitinge katılım az olsaydı ,bir düş kırıklığı yaşayacaklardı.Zira Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı ve Emekli Jandarma Komutanı Şener Eruygur Paşa hakkındaki darbe iddialarının ,mitinge katılımı azalttığı konuşulacaktı.Ancak Cumhuriyet tarihinin en büyük mitinglerinden biri gerçekleşti.Dahası ,hiç bir siyasi partinin mitinge damgasını vurması söz konusu olmadı.Yani mitingin siyasi etkisi ve nüfuzu hanesinde Atatürkçü düşünce rakipsiz kaldı.

Adsız dedi ki...

ne kadar saçma buluyorum cumhuriyete karşı olmalarını hem kim neye karşı bu milleti düşmanlardan hep birlikte kurtardık. o fotoğraftaki iki çanakkale askerinin zor yılların nasıl yaşandığına dair görüntüleri ürpertir içimi yoklukta endeğerli olan varlıklarını hiç sorgusuzca en büyük deger olan canları ile ödeyen atalarımız bizim bu gün bu memleketimizi degersizmişçesine gözden çıkarmamız onların kemiklerini her karış vatan topragında şehit olmuş dedelerimizin ninelerimizin kalleşçe öldürülen bebelerimizin sızlatmazmı ayaklarına çaput bağlayıp düşmana mermisi olmadan göğsünü siper eden türk askeri bizim ülkesiz kalmasın diye vatan topragını torunları için baş komandan atatürkün önderliginde onun yönetiminde vede ilkelerinde büyük deha atatürk sağlamıştır şu an rahat bir şekilde konuşuyorsak ibadetimizi yapıyorsak uyuyorsak vatansız degil isek lütfen sadece kendini kurtarmak için inananların inaçlarını çıkarlarınız için halkımızın saf vede temiz inaçlarınızla kirletmeyiniz.bu bana herzaman saçma olan şu soruyu hatırlatır annenimi seviyorsun babanımı ? ben her ikisinide seviyorum vede atatürkü,laik türk cumhuriyetinide benim bu olaylar karşısın da içim acıyor lütfen şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayın .istikbal göklerde.

Selcen Şenocak dedi ki...

Kesinlikle duyarsız kalınmamalı sana çok teşekkürler canım...
İşlerine geldikleri gibi sayının az olduğunu düşünmek isteselerde aslında onlarda gerçeği biliyorlar kendilerini kandırıyorlar.

Mihriye Sultan dedi ki...

gulcum epeydir ugrayamadım sana canım ,unuttum falan sanma senı cok opuyorum

Adsız dedi ki...

Merhaba
Bu konudaki duyarlılığınızı kutluyorum. Tv' den seyredince çok kızmıştım. Tabiki mitingde hepimiz olamadık ama gönülden destekledik onları. İşlerine gelir şekilde çeviyorlar işte.

Not: Blogumu ziyaret ettiğiniz ve yorumlarınız için teşekkürler.

HULYA dedi ki...

Sevgili Gülüm,
ben de bu sayfanın linkini diyet sayfama koydum.Arada girip kaç kişi olmuşuz diye bakıyorum.Sayı arttıkça seviniyorum çocuk gibi.Kendine iyi bak canım.İyi bir hafta sonu diliyorum.Sevgiler

Adsız dedi ki...

Herhalde bizim kadar geçmişteki bazı kişilerle övünen ve hala geçmişte takılıp kalan bir millet daha yoktur.Mitinge kaç kişi katılmış çokmuş azmış bunun ne önemi var şu anda arkadaşlar..bakınız ırak afganistan kan ağlıyor bizim topraklarımız yabancılara satılıyor ve petrol kaynaklarımız sömürülüyor hatta bazı bölgelerimiz alınmış bile gösteriliyor o yüzden şimdi biraz geleceğe bakma zamanı gelmedi mi? sayı arttıkça sevinin siz

ev perisi;) dedi ki...

Dostluklara mesken bu yürek; aşka değil,sevgilinin gözlerine değil dostun sözlerine merhabasına muhtaç bu yürek! merhaba ey dost yürektesin!

Adsız dedi ki...

Gul merhaba, senin yaziyi ve linki kopyalayaip arkadasalrima gonderdim e-maille. Doner dolasir sana da gelirse sasirma diye soyluyorum, haber evrmek istedim.
Aysel

Adsız dedi ki...

Yazıyı okuduğum gün,Aysel Hanım gibi e-mail ile arkadaşlarıma gönderdim.
En üstteki fotoğraf beni çok etkiledi.Kopyaladım ve kaydettim.

BEYHAN

Adsız dedi ki...

konya-aksaray yolundaki kaza bu miting yüzünden olmuştur.sebebi ortada! oraya otobüs kaldırmak için asıl otobüs ankaraya yollanmıştır. uzun yol belgesi olmayan başka otobüs bu geziye yollanmıştır.

eğer bu ülkede demokrasi var diyorsanız Erdoğanın köşke çıkmasından rahatsız olmamanız gerekiyor.

ortada tehlikeli bi durum göremiyorum.sanki erdoğan terörist gibi davranlıyor.yazık!!!!!

DREAMER Elif GÜNEŞ dedi ki...

Ankara'daki miting bu ülkenin sahiplerinin Atatürkçü,laik ve cumhuriyetçi olduğunu göstermiştir.Ama eylem yarım kalmıştır.Çünkü şizofren zihinlere gerçekleri göstermek için daha fazlasına ihtiyaç vardır.
Mitingin ertesi gün Turgut Özal'ı anma mevlütündeki görüntüler ve konuşmalar, sonra yollara astıkları hukuka aykırı afişler bu bilinç yarılmasının açık bir göstergesidir.Eğer biz o afişleri görüyor ve onları indirmek için hiçbirşey yapamıyorsak bu iş bitmiş sayılmaz.
Eroğan'a demokrasi mücadelesinde başarılar dileriz diye anayola afiş asmışlar.Hayrola miting alanı mı anayollar bu yasadışıdır ama adli sistem öylece bakıp seyrediyor?Demokrasi demek bir seçimde kazanınca halk seni ilelebet seçti demek değildir hem zaten halkın % kaçı seni seçti ki sen %100 ünü temsil etme hakkını savunmayı demokratik mücadelen olarak görüyorsun.Halk şimdi de seni istemiyor Tayyip Bey.Uyan!