Cumartesi, Ekim 28, 2006

KATMERLİ POĞAÇA ve NOHUT SALATASI




renkli biberler,kornişon turşu
biberleri doğrayıp yağda biraz çevirin,diğer malzemeleri
ekleyip ağız tadınıza uygun yağını ve baharatlarını
ilave edip,soya sosunu,nar ekşisini ve limonu ekleyip
servise hazır edin..Üzerlerine yağda çevirdiğiniz yerfıstıklarını
serpmeyi unutmayın lütfen.Afiyetler olsun..

1,5 kase haşlanmış nohut küp küp doğranmış taze kaşar(miktarı isteğe bağlı)








Malzemeler
1 pekat yaş maya
yarım çay bardağı ılık su
1 su bardağı süt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta akı ve sarısı
1 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı şeker
alabildiği kadar un
3 yemek kaşığı erimiş tereyağı

İçi
peynirli veya kıymalı yapabilirsiniz sizlere kalmış.

Yapılışı

Ilık su ile mayayı eritip arkasından yumurta sarısı ve tereyağı hariç tüm malzemeleri karıştırıp

hamuru hazırlayıp bir tarafta iyice kabarmasını bekleyin.Kabarmış olan hamurunuzu 5 parçaya ayırıp tabak büyüklüğünde açıp aralarına erimiş tereyağı sürüp 5 parçayı üst üste koyun.Daha sonra bu hamurları tek parça olarak açabildiğiniz kadar açıp tekrar tereyağı sürüp resimdeki gibi parçalara ayırın.Her parçaya peyniri eşit olarak paylaştırıp sigara böreği gibi sarıp yağlı kağıda dizin.Daha sonrada üzerlerine yumurta sarısını sürüp 175 c de pişirin.Çok hafif ve yumuşak bir poğaça oluyor,pazar kahvaltılarının vazgeçilmezi bence..Hepinize iyi pazarlar ve mutlu,neşeli kahvaltılar..Afiyetler olsun.))

43 yorum:

Hulya dedi ki...

hic bak boylesini dusunmemistim cok ama cok lezizi gorunuyor,ellerine saglik

ufukmutfakta dedi ki...

Canım benim, ne kadar pratik ne kadar da şık olmuşlar. Bende yapacağım böyle bir tarif bende yoktu. Ellerine sağlık. Bu arada Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Hoşçakal.......

umran dedi ki...

ellerine saglik hamarat arkadasim.

Adsız dedi ki...

Ben de Cumhuriyet bayramini kutluyorum senin ve de ailenin. Bir paket yasmaya kac gram acaba?Buradakiler 17gr. Burada her markette yas maya olmuyor. Olan bir yer var o da bayagi uzak. Artik haftaya gider alirim. Insallah benimkiler de senin ki gibi olur.

Hatice

Adsız dedi ki...

Bir erkeğin yapabileceği kadar basit görünüyor, ellerinize sağlık :)

sevdamavisi dedi ki...

Gül'cüğüm,
ellerine sağlık ne güzel görünüyorlar öyle. buna benzer bir poğaça da ben yapmıştım da çok nefis oluyor. sabah sabah da canım çekti.
sevgiler

Adsız dedi ki...

Gülcüğüm,
super poğaçanın her türüne bayılırım ellerine sağlık.
Bu arada arşive baktım;o ilk postumu getirmek istiyoruz geri o zaman tarih ayarlarını yapmak yeterli ,yinede konuşuruz Ok:)
çok öpüyorum bidenem kardeşimi
sesini duymak çokkk güzeldi biraz heyecan yaptımmı ne neyse artık alıştık herhalde:)

Adsız dedi ki...

ellerine saglik cok güzel görünüyor..

bu pogaca önceden saziyenin sitesinde (mutfakgüncesi) de de yayinlanmisti.. yaptigimda herkes tarafindan cok begenilmisti. oradaki tarifde aralarina sürülmek üzere margarin vardi. bence birde o sekliyle deneyin.

sevgiler, selda

Adsız dedi ki...

Gülüm benim,cumhuriyet bayramin kutlu olsun,katmer pogaca pamuk gibi olmus,cayla yemek icin aldim,tadina bakacagim,güzel pazarlar

Ferhanca dedi ki...

CUMHURIYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN....kaç kilosun gul? afedersın ama bu kadar guzel yemeklerın sonucunda bunuda sordum..pogaçalar benı benden aldı yanii...sevgıler..FERHAN

Adsız dedi ki...

SEVGİLİ GÜL,YİNE BENİ VE BİZLERİ ŞAŞIRTTIN.BU POĞAÇAYI DENEMİŞ OLABİLİRİM,FAKAT SALATAYI İLK KEZ GÖRÜYORUM.BİBERLERİN İTHAL BİBER OLDUKLARINI TAHMİN EDİP ACABA SERT OLAMAZLAR MI DİYE DÜŞÜNÜRKEN YAZINDA YAĞDA ÇEVİRDİĞİNİ İFADE ETMİŞSİN.ALLAH RAZI OLSUN SENDEN BİZLER İÇİN İDEAL BİR SALATA OLDU.ELLERİNE SAĞLIK,ALLAH İYİLERLE KARŞILAŞTIRSIN SENİ.ÇOK MERHAMETLİ OLDUĞUNU YORUMLARDAN ANLIYORUM.BU YÜZDEN SENİ ÇOK TAKDİR EDİYORUZ,TIPKI RAHİBE TERASA GİBİSİN.SADECE SIFATIN YOK.HEM GÜL İSMİN GİBİ,GÜL GİBİ DE ASİL KAL.ZEYNEP

ZUHAL YALÇIN'IN KARNAVALI dedi ki...

MERHABA GÜL'CÜĞÜM
Ellerinize sağlık yine harikalar yaratmayı başarmışsınız anneciğinle en kısa zaman da her iki tarif hatta kaçırdıklarım da dahil olmak üzere denenecekler;)Öncelikle geçen şeker bayramını ve cumhuriyet bayramını kutluyorum şeker bayramında kutlamamızı tel.da yapmıştık ama ben truffları yapıp yapmadığını merak ettim sormayı da unuttum aklıma gelmişken yazayım istedim ne oldu trufflar yapabildin mi cevabı yazarsan sevinirim.Anneciğinin ellerinden seninde gül yanaklarından öpüyorum arkadaşım;)
SEVGİYLE KALIN...

Adsız dedi ki...

Tek tek resimleri cekmen cok guzel .. bazen ben ne yapacagimi sasiriyorum, bu sekilde sirasi ile insanin kafasi karismiyor.. Ellerine saglik cok hos gorunuyor salata..

Bocuruk dedi ki...

Canım Arkadaşım,
Hepsi çok güzel. Ellerine sağlık. Katmerli poğaça mutlaka deneyeceğim tariflerden. Sana ve ailene çok güzel bir hafta diliyorum.

Sevgilerimle :)

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

Gül merhaba canım arkadaşım katmerli poğaçada nohut salatası da çok güzel görünüyorlar. Nohut salatası bana enteresan bir lezzet olmuş gibi görünüyor bulduğum ilk fırsatta denemek istiyorum. Ellerine sağlık. Hoşça kal.

Beyhan dedi ki...

Canım,katmerli poğaçayı biliyordum,sende de görünce yapmak farz oldu artık.Çünkü mayalı poğaçalara bayılıyorum.Özellikle pişerken eve yayılan koku bambaşka oluyor.Belki bugün yaparım.
Nohut salatası çok ilginç,daha önce görmedim hiç.Görüntü güzel olduğunu hissettiriyor.Ellerine sağlık canım,öpüyorum seni.

begüm dedi ki...

Gülcüm,

Katmerli poğaçalar harika görünüyorlar ellerine sağlık... Haftasonunda yapılmak üzere not alındı...

Sevgiler
Begüm

renkler dedi ki...

Canım, çok pratik ve lezzetli görülüyorlar. Mayalı hamur yapmaktan korkuyorum. Bir iki kere hüsrana uğradım çünkü. Bir de mayasız bildiğimiz katmer tarifin varsa bir ara tarifini verir misin? Taşınma sırasında iyi tariflerimin olduğu defter kayboldu. Çok güzel bir katmer tarifim vardı ama tam hatırlayamıyorum. Başka bir tarif denedim, sert oldu. Sende mutlaka vardır:-)

Öptüm canım...

Adsız dedi ki...

Gül'cüm salatada poğaçada nefis görünüyor ellerinize sağlık geçmiş bayramın kutlu olsun sevgiler Ebru

ArMeda dedi ki...

Gülcüm canım arkadaşım bende bayılıyorum bu katmer poğaçaya gerçekten sonuç mükemmel oluyor nohut salatasıda baya ilgimi çekti deneyeceğim ellerine sağlık canım sevgiler..

tatli-tuzlu dedi ki...

Gülüm güzel dileklerin icin cok tesekkür edderim,sizinde Cumhuriyet bayraminiz kutlu olsun.Bende dün sayfama cumhuriyetle ilgili güzel birseyler eklemek isterdim ama hic tadim yok bugünlerde,kusuruma bakmayin.Canim benim arkadasin sayfasinin adi "Bahcemdeki Papatyalar" ama arkadasin bilgisayarinda problem var,ve bundan dolayida sayfasindada problemler cikiyormus.Gülüm sana ve sevdiklerine güzel bir hafta diliyorum.Gül yanaklarindan öpüyorum.

Adsız dedi ki...

Nohutlu salatayi ne zamandir yapmak istedim ama firsatim olmadi,senin nohut salatasini görünce ne kadar tembelim diye kendime söylendim,gülcüm kalp kalbe karsiymis derlerya valla dogru,bana yazdiklarini bende düsünüyordum,uygun bir firin bulursam resimlerim senin icin,canim bana istedigin sekilde yorum yaz ,sanki varya türkiyeden sevdigim arkadasimdan mektup okur gibi büyük bir nese icinde okuyorum,sana tavsiye edecegim öyle bir site inanki bilmiyorum,ama aklimda bulursam tavsiye ederim, güzel neseli bir hafta gecirmen dilegiyle,öptüm canim

---OPTiO--- dedi ki...

nohut salatasi kesin denicem :)) annemlerde yapiyolar ama onlarin baya bi farkli...katmerli pogacayida bu hafta yapicam..is yerinde cok acikiyorum bu ara :) durmadan yerim artik , tabii becerebilirsem..ellerine saglik canim...

Nalan Kaplan dedi ki...

Sevgili Gül iki tarifte çok güzel,katmerli poğaçayı ne zamandır denemek istiyordum bir türlü yapamadım hatırlattığın için sağol
sevgiler

akçahan dedi ki...

Çok şık ve lezzetli görünüyor, ellerinize sağlık gül. Anneciğine selamlar.

NAZLICA dedi ki...

Gül herikisine de bayıldım. Nohut salatasını ilk defa görüyorum, çok hoş yemek niyetine yenebilir. Poğaça çok harika, ben bir türlü başaramıyorum mayalama işini. Püf noktaları var mutlaka. Ellerinize sağlık canım harikasınız. Sevgiler

isil dedi ki...

Gulcugum,
Ellerine saglik canim, nohut salatasina peynir koymak harika bir fikir. Tadi cok guzeldir eminim. Umarim islerin yolundadir, yogun oldugundan bahsetmissin. Cok kolay gelsin.
Cok opuyorum canim.

NuR dedi ki...

Sevgili Gülcüm,
Nohut salatası çok güzel, nohutu çok severim, birazdan da arkadaşım istedi, misafiri için ona humus yapıcam. Ellerine sağlık vede afiyet olsun, salatanın bi ucundan azıcık aldım, hıııımmmmm
Sevgiyle kal

MUTFAK SAYFASI dedi ki...

sevgili Gül yine cok lezzetli seyler yapmissin. Nohutla ilgili olan tarifleri cok severim. Bende humus denemek istiyorum ama hala cesaret edemedim. Ellerine saglik canim ...selamlar suna

Adsız dedi ki...

MERHABA SEVGİLİ GÜL NOHUT SALATASINI GÖRÜNCE EVDE NE KADAR NOHUT VARSA AKŞAM SUYA KONDU VE ERTESİ GÜN TAMAMI HAŞLANIP POŞETLENDİ VE BUZLUĞA KONDU TABİİ BİR SALATALIK AYIRDIM İÇİNDEN. AYNI ŞEYİ YEŞİL MERCİMEKLE DE YAPABİLİRMİYİM ACABA DİYE DÜŞÜNÜYOYUM SENİN YORUMUNU ALABİLİRMİYİM BU KONUDA BEN BİRAZ YEŞİL MERCİMEK HASTASIYIM DA. VARSA BİLDİĞİN TARİFLER PAYLAŞABİLİRMİSİN BİZİMLE. SAYFADAKİ TARİFLERE VE SUNUMLARA GERÇEKTEN HAYRANIM. HELE HELE ANNECİĞİNE OLAN SEVGİM HAYRANLIĞI AŞIYOR. SENİN ENERJİN VE MARİFETLERİN İSE BENİ NASIL YARAMAZLIK YAPMAYA SEVK EDİYOR ANLATAMAM. SENİ VE AİLENİ SEVGİYLE KUCAKLAR HERŞEYİN GÖNLÜNCE OLMASINI DİLERİM. KENDİNE ÇOK İYİ BAK...ARZU..

Adsız dedi ki...

Ağzından bal damlayan bir insanın elinin maharetsiz olması mümkün mü? tabii ki hayır :-))

Nasılsın canım, tatlı dillim :-)

Ben epeydir uğrayamadım dostlara bir keyifsizliktir hakim hayır olsun bakalım..!!

Kucak dolusu sevgi ve selamlar getirdim..

Tijen dedi ki...

ben bu ara çok hamur isi yedim. nohut salatasini görünce bir canim istedi ki!
ellerine saglik gül'cügüm!
tijen

Damak Tadı dedi ki...

...Teşekkürler Hülya'cığım..

...Ufuk'cuğum,tavsiye ederim harika oluyor özellikle kahvaltılarda..Seninde Bayramın kutlu olsun tatlım..Güle güle..

...Teşekkürler Ümran'cığım..

...Sevgili Hatice'ciğim,Canım seninde Bayramın kutlu olsun mersi.
Burdaki yaşmayalar 42 gr,artık sen ona göre ayarlamanı yaparsın.Seninkilerde çok güzel olurlar tatlım sıkma o güzel canını.Şimdiden ellerine sağlık,afiyetler olsun..Sevgiler..


...Hakkı Bey,teşekkürler güzel yorumunuz için..Selamlar.

...Sevgili Sevda'cığım,Senin yaptıklarında muhteşemdiler biliyorum..Şimdilik ben bendekileri yapıyorum sonra sırası ile sizlerinkinden deneyeceğim.Sevgilerimle..

...Cancanım,artık o kadarını ben bilemiyorum fakat bilgileri yerine ulaştırdım sağol tatlı kardeşim benim.Heyecan yaptın tabiikine de burdaki gibi soğukkanlı değildin şaka şaka.))Çok öpüyorum canım benim..Sevgilerimle..

...Sevgili Selda,Vermiş olduğun siteye baktım çok güzel olmuş ordakilerde,sanki pek farkı yok gibi geldi bana.Çok teşekkürler güzel yorumun için..Sevgiyle kal.

...Öznur'cuğum,Tatlım seninde Bayramın kutlu olsun..Sen yeter ki iste ben sana yaparım bu kurabiyelerden ormanda dolaşırken soluklanmak için oturduğun tahta banklarda yersiniz canım..))Sevgiler

Damak Tadı dedi ki...

...Sevgili Ferhan,
Senin de bBayramın kutlu olsun canım..Kiloları sorma be güzelim başım dertte sanırım anlamışındır.))SEVGİYLE KAL.


...Sevgili Zeynep,Teşekkürler güzel ve içten yorumun için.O senin içinin güzelliği inan.Nohut salatası ve içine eklenenlerle doyumsuz oluyor denemeni isterim.evgiyle kalın daima..

...Sevgili Zuhal'ciğim,
Canım canım senin de her iki Bayramın kutlu olsun..Vefalı arkadaşım benim Bayramın ilk günü senden telefon almak beni ve ailemi inan çok mutlu etti burdan bir kez daha hepimiz adına teşekkürlerimi gönderiyorum.Truffları ne yazıkki yapamadım inan çok yoğun 5 gün geçirdim geceli gündüzlü..İnşallah Kurban bayramında Trabzon da deneyeceğim kuzenlerle birlikte.))Çok teşekkürler güzel yorumun için,yanaklarından öpüyorum.Anneciğin de ellerinden öperim.Sevgiyle kal..Kadroyu toparlamaya çalışıyorum belki eksikler olabilir şimdiden belli değil henüz.

...Sevgili Hale,Teşekkürler beğenmene memnun oldum..Görüşmek üzere..Sevgiler

...Sevgili Bocuruk,Canım benim sağol..Bende sana ve ailene mutlu bir hafta dileyip yanaklarından öperim..Sevgiler

...Sevgili Perihan'cığım,Teşekkürler canım,nohut salatasını acilen tavsiye ederim kış aylarında doyumsuz oluyor yemeğini sevmeyenler için de değişik bir tat.Sevgiyle kal..

...Canım Beyhan'cığım,
Bende senin gibi mayalı hamur işlerini çok seviyorum..Hele bükme böreğim var harika oluyor,en kısa zamanda yaparsam yayınlarım.Pişerken mutfağa yayılan o muhteşem kokular benide acaip cezbediyor.Nohut salatası muhteşem oluyor minicik dene istersen.Şimdiden afiyetler olsun,çok öpüyorum..Sevgiyle kal tatlımmmmm

Damak Tadı dedi ki...

...Begüm'cüğüm,Canım hoşuna gitmesine çok memnun oldum.Umarım sende deneyip afiyetle yersiniz.Sevgiyle kalın tatlı arkadaşım..

...Sevgili Renklerciğim,
Öncelikle burdan evlilik yıldönümünü kutlayıp nice mutlu yıllar diliyorum.Senin için araştırma yapıyorum fakat mayasız bir katmer hamuruna halen rastlamış değilim.Sadece kekunla yaptığım bir tarif var o da bilinen ve kesin senin de bilidiğin lezzetli bir tariftir.Defterimi karıştırmam gerekiyor benimde..Çok öpüyorum canım benim..SEVGİYLE KAL..

...Ebru'cuğum,canım senin de geçmiş Bayramların kuytlu olsun canım..Çok teşekkür ediyorum..Sevgiler

...Sevgili Armeda'cığım,
Bende tıpkı senin gibi bayılıyorum bu tür pogaçalara.))Keşke yakın olsakda devamlı yapıp yapıup yesek senle..Sevgiler.

...Sevgili Behiye'ciğim..
Şeker umarım önemli birşeyin yoktur,geçmişler olsun..Ben sana kıyamam neden neler oldu sana nazara mı geldin tatlım..Sen biraz dinlen kafanı da takma herşeye sonra iyi hissetiğinde eklemeler yaparsın canım..Biz seni biliyoruz ve tanıyoruz artık.Arkadaşının sitesi halen sorunlu sanırım bir türlü şeklini şemasını göremediK utangaç biri sanırım.Sevgiyle öpüyorum seni kendine iyi bak..Seninde bayramın kutlu olsun şekerrr

...Tatlı Öznür'cuğum,
Canım seni sıkmadığımı bilmek acaip keyif verdi bana yazarım fırsat buldukça bundan sonra..Kalp kalbe karşı tabiiki hep aklımdasın ve pastaların bu işi bilmen beni senden daha çok heyecanlandırıyor inan.Umarım en kısa zamanda resimleri çekip yayınlarsın tatlım benim.Çok öpüyorum seni kendine iyi bak..Sevgiyle kalın..

...Optio'cuğum,
Ahh canım benim,tatlımmm..Yakın olsak,yakın Ülkeler olsa inan sana yapar ellerimle gönderirdim canım ama şuan öyle bir şansım yok henüz.Umarım yapabilirsin canım,nohut salatası çok güzel oluyor denemeni isterim..Poğaça ile de mükemmel eşlik ediyorlar..Fazla acıkman hayırlara alamettir inşallah..Çok öperim seni,kendine iyi bak..Sevgilerimle

...Sevgili Nalan,
Çok hoş olmuş burda görüp hatırlaman,umarım en kısa zamanda tekrar sende yaparsın..Bizler özellikle ben acaip keyif alıyorum yerken..Teşekkürler güzel yorumun için..Sevgilerimle..

...Akçahan'cığım,
Canım seninde ellerine sağlık..Annecik de sana çok selamlarını gönderiyor..Sevgilerimle

Damak Tadı dedi ki...

Amanda aman kimler gelmiş kimler..)) Senin o bilg. bende çok içerledim inan,ne çok kızdırdın onu ki böyle uzadı gitti..Neyse mıymıy da olsa yine geldin ya ohhhh be dünya varmışş.Seni burda görüpde çok sevinenlerden biride ben olsam gerek.Aklım hep sende idi birdew gönderdiğim mailler bile geri geliyordu..Sanırım bana da içerlemişki beni içeri almıyordu.Tekrar HOŞGELDİN TATLIM BENİMMMM..Bende aynı güzel dilekleri geçmiş Bayrmalarınız için diliyorum.Kendine çok çok iyi bak canım..Daima sevgiyle kal,iyi ki varsın..

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Nazlı'şım,
İnan haragüre bende yapıyorum bir görsen şaşarsın..Ben evde olunca ev boş kalmıyor bende neyi nasıl yaptığımı inan anlayamıyorum.Ben ki yapıyorum sen çok daha iyisini yaparsın haksızlık yapma kendine tatlım..Nohut salatasını acilen denemeni isterim muhteşem oluyor..Çok öpüyorum,sevgilerimle

...Işıl'cığım,meleğim benim,tatlı canım..
Umarım Bayram tatilkin dilediğin gibi ailenle geçmiştir canım..Salata da peynir güzel oluyor ve yakışıyor senin içinde kolay olur bu salata çok da lezzetli ve besleyici tavsiye ederim tatlım..Çooookkkkk öpüyorum,annene ve babana da selamlarımı iletiyorum.Kendine iyi bak,tatlı polileri de öperim..Sevgilerimle

...Sevgili Şennur'cuğum,
Ne kadar güzel paylaşmak,seninde o güzel ellerine sağlık tatlım benim..Ne de güzel yapmışındır humusu şimdi..Sevgilerimi gönderip,yanaklarından öpüyorum..

...Suna'cığım,canım benim..Bence çekinme humusu sen rahatlıkla yapabilirsin marifewtli arkadaşım benim..Sen yap yayınla bakalım o zamana biz söyleriz olup olmadığını..Sevgiyle kal,kendine çok iyi bak,fazla üzülüp derinlere dalma tatlım..Öpüyorum yanaklarından..

...Dünya tatlısı,dünya güzeli merhametli Arzum benim..
Senin her yaptığın harika olur o güzel ellerinden çıkınca..Nohuta biraz haşlanmış mercimek eklemek hiç fena olmaz güzel bir fikir bence..Ufacık değişikliklerle ve eklemelerle harikalar yaratabilirsin canım benim..Senin elinden sade su bile içmek ne tatlı olur ahhh ahhhh..Seni seviyorum canımsın benim..O güzel yüzün devamlı gülsün..Öpüyorum seni.

...Sevgili Benar'cığım,
Canım benim hayırdır neyin var??Lütfen hasta olma bak bana bile yansıdı keyifsizliğin..Sayfanda ki karnıbaharı denedim bu akşam harika oldu ama ne yazıkki makinemi kardeşimde unuttuğum için çekemedim fakat anında bitti bunu söyleyebilirim.O güzel ellerine sağlık,umarım şimdi yüzün gülmeye başlamıştır tatlım çok öpüyorum..Sevgimle kal.

...Sevgili Tijen'ciğim,
Tatlım inan tam senlik bu salata,umarım deneyip beğenirsin..Sevilerimle,mayayı benim için öp lütfen..

Adsız dedi ki...

valla cok güzel yaptin resimli anlatimi heryerde pogacanin seklini nasil yapicam diye ariyordum sayende buldum.cok cok tesekkürler ve devamini bekliyorum.

Adsız dedi ki...

Blogunuzdan dolayı şahsınızı tebrik ederim. Yemek ve lezzet düşkünlerinin buluştuğu (http://yemeksaati.net/forum ) üyesi olarak. Çok beğendiğim tarifleriniz den birkaçını izniniz olur ise. Sitemizde size ulaşılabilecek şekilde kaynak adresini belirtilerek, yayınlamak istiyorum. Konu ile alakalı buradan veya foruma buyurun (sadece üyeler yorum yazabiliyor ve imza bölümüne blog linkini ekleye biliyor) düşüncelerinizi bildirirseniz sevinirim. Teşekkürler, Aleyna-Dilara

Adsız dedi ki...

Gül hanım, üyemiz olmanıza inanılmaz sevindim. Sitemiz ve şahsım çok değerli bir arkadaş kazandı teşekkürler. Seçmek aşırı zor bütün bloğun tek kelime ile süper, tekrar tebrikler. NOHUT SALATASINIZI http://yemeksaati.net/forum/index.php
?topic=79.0 (Salatalar)bölümünde yayınlıyorum teşekkürler... Aleyna-Dilara

Adsız dedi ki...

Çok teşekkür ederim..Benim tariflerimi sizin sayfanızda yayımlamak benim için büyük bir mutluluk olacağını belirtmek isterim..İnce düşünceniz için tekrar tekrar teşekkürler..

Sevgiler

Gül/damak tadı

http://belguzar anne.blogspot.com dedi ki...

gunaydın canım elıne sağlık bızde çok sevıyoruz nefıs görunuyor

sohbet dedi ki...

hic bak boylesini dusunmemistim cok ama cok lezizi gorunuyor,ellerine saglik