Pazar, Şubat 08, 2009

İçli Burmalı ve Zeytinyağlı Dolma

PAZAR GÜNÜNÜZ GÜZEL VE NEŞELİ GEÇSİN ARKADAŞLAR..!
İçli burmalının tarifini merak eden arkadaşlar buradan bakabilirler..
9
İçli Burmalı bu sefer değişikliğe uğradı..Nasıl mı??Aynen şöyle efendim..!
Malzemelerinde ve içine konulan pilavda değişiklik yok.Sadece burma buruluyordu, bu sefer açıln hamur dörde bölünüp,içine pilav konulup siğara böreği gibi sarıldı..Üzerlerine erimiş tereyağ gezdirilip fırında pişirildi..Hem görsellik açısından hemde lezzet açısından çok güzeldi..Trabzon'dakiler sizlerde böyle yapın..
12
Dolmaların tarifini yazmama gerek yok sanırım..Sizler elbette tarifini biliyorsunuzdur..)
11

8

10

13 yorum:

  1. Merhaba, fotograflar cok guzel. Resmen istah kabartiyor. Ellerine saglik. Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. AHHH GÜLÜMMMM... YAPRAK SARMASINA BAYILIRIMMM AMA SARMASI ÇOK ZOR GELİYOR ANAMMMM...O GÜN BELİMİN AĞRISINDAN DOĞRULAMIYORUM:(((
    AMA BURMALAR NEFİS OLMUŞ,ELLERİNE SAĞLIKM CANIM BENİM.ALDIM BİR KAÇ TANE YARIN KAHVALTIDA YERİZ....

    YanıtlaSil
  3. eline sağlık canım ama bende istiyorum bunlardan:)çoşmuşsun yine:)

    YanıtlaSil
  4. mutlaka deneyeceğim bu böreği,zaten dolmaların çoğunu sen uyurken yedim:)

    YanıtlaSil
  5. Canım Gülcüğüm günaydın mutlu pazarlar her zamanki gibi harikasın ellerine ve emeğine sağlık kocaman sevgiler öptüm...

    YanıtlaSil
  6. gülcüm ne güzel olmuş bunlar böyle.eline yüreğine sağlık.sizlere afiyetler olsun.ama börekte gözüm kaldı...1 tane aldım ve seni öptüm...sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Offf, agzim sulandi bu harika lezzetleri görünce. Ellerine saglik canim. Sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  8. Gül ne kadar güzel görünüyorlar.
    Dolmada harika.
    Ama bu içli burmalı trabzonlu olarak tam anneme göre.
    Ellerinize sağlık.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. sayfa dediğin , blog dediğin böyle olacak işte..
    bulduğunu değil, umduğunu göreceksin :))
    gerçek lezzetler yani.
    sevgiler pembe gülüm.

    YanıtlaSil
  10. İçli burmalıyı annem çok güzel yapar,ama fırında hiç yapmamıştı tavada pişirir genelde,fırında da çok iyi fikir ,çok güzel olmuş ,eline sağlık

    YanıtlaSil
  11. ohhh süperler elelrine sağlık canım

    YanıtlaSil
  12. içli burmada zeytinyağlı sarmada harika görünüyor.. akşama sendeyim gülüm ...

    ellerine sağlık canım sevgiler

    YanıtlaSil
  13. İçi burmalı harika görünüyor yaprak sarmalarda nefis. Ellerine sağlık

    YanıtlaSil