Merhabalar,
İftar'da kahvaltı sevenlerdenseniz, bu börek tam sizlere göre..))İster kızartma,ister fırında ama illaki bu börek olmalı ramazan da..))İçine bol kaşar-pastırma eklenip, tavaya atılıp, kısık ateşte çevire çevire yakmadan pişirilecek ki yerken çıtır çıtır olsun..))
Şöyle ısırınca peynir akmalı..peynirin akması için de böreği soğutmamalı..))Bu böreğe olan aşkım böyle uzar gider bende..))
Ağzınız fazla sulanmadan evde kalan pastırmaları sizde böyle değerlendirebilirsiniz iftara..
Afiyetler olsun hepinize..)
çıtır çıtır ...
YanıtlaSil"Akşam nasıl olacak" dedirtiyor,ben de yapacam.Sevgiyle kalın.
YanıtlaSilüfff çok nefis görünüyor paçanga gibi,enfes ellerine sağlık.
YanıtlaSilenfes görünüyor ablacım:)ellerin dert görmesin...
YanıtlaSilresimleriniz her zaman ki gibi mükemmel ötesi...
anlatım ve sunumlarınız beni benden alıııp götürdü iftar saatine ddoğru:)
hayırlı iftarlar şimdiden...
sevgilerimle...
Daha çok var iftara yaaa:((
YanıtlaSilAşkını öyle güzel anlatmışsın ki Gülüm. Sigara böreğini bende çok severim. Zaten kim sevmez ki? Ellerine sağlık..
YanıtlaSilellerine sağlık canım harika görünüyor
YanıtlaSiliftara ve sahura harika ellerine sağlık sevgiler
YanıtlaSilSevgili Gül,
YanıtlaSilÇok güzel bir börek yapmışsın. İnsanın ağzı sulanıyor doğrusu. Eline sağlık.
Ellerine sağlık ağzım sulandı vallahi sevgiler...
YanıtlaSilpastırma ve kaşar peynirinin uyumu bu kızarmış böreklerin içinde daha bi şahlanıo vallahi.. canım istedi şimdi gül ablam gecenin bu vaktinde :)
YanıtlaSil