Pazartesi, Temmuz 17, 2006

YAPRAK SARMASI


Malzemeler
kıyma
soğan
domates
tuz,karabiber
asma yaprağı

YAPILIŞI
Yaprak hariç diğer malzemeleri iyice yoğurup biribirleri ile özleşssinler.sonrada yaprakları
ikiye bölüp minik minik sarınız.Arkadaşlar pişirirken üzerine bir parça tereyeğı atınız.Biz
her yemeğe tereyağı kullanırız.(zeytinyağlıların dışında) Bence deneyin tadına bakın sonra
alışkanlık yapmasın sizde tereyağı..AMAN DİKKAT!!

3 yorum:

  1. Great site loved it alot, will come back and visit again.
    »

    YanıtlaSil
  2. Very best site. Keep working. Will return in the near future.
    »

    YanıtlaSil
  3. Tesekkurler bu guzle tarif icin, benimd ebir yemek tarifi sitem avr daha acemiyim cok yolum var ama gormek isterseniz http://yemektarifleriizle.blogspot.com/ adresim bu.

    Tesekkurler

    YanıtlaSil