tag:blogger.com,1999:blog-27644663.post9069572033021569830..comments2023-12-12T08:44:22.645+03:00Comments on Damak Tadı: Kokosflockenkuchen vom Blech / Kabak TatlısıDamak Tadıhttp://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comBlogger37125tag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-81903018673658127092010-07-02T15:27:07.671+03:002010-07-02T15:27:07.671+03:00Adsız arkadaş hangi yoruma yazdığınızı hemen görme...Adsız arkadaş hangi yoruma yazdığınızı hemen görmem mümkün olmuyor..Bu yüzden geç yazdım özür!<br /><br /><br />Puding toz olarak kullanılıyor..Kolay gelsin size..Damak Tadıhttps://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-80284228187846676762010-07-02T13:56:20.466+03:002010-07-02T13:56:20.466+03:00meraba tarifiniz cok guzel acaba pudingi hazirlay...meraba tarifiniz cok guzel acaba pudingi hazirlayipmi kullaniyorsunuz yoksa toz seklindemi bunu bu aksam hazirlmak istiyorum...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-63243733303568155792010-06-18T15:31:17.400+03:002010-06-18T15:31:17.400+03:00ellerinize sağlık. özellikle bu tatlıyı denemek is...ellerinize sağlık. özellikle bu tatlıyı denemek isterim çok enfes bişeye benziyor.<br />sevgiler...Atike Momini Ziyahttps://www.blogger.com/profile/00067414011161727559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-59745151951292170742010-03-29T23:33:38.793+03:002010-03-29T23:33:38.793+03:00Biraz dağılıyor ama dediğin kadar değil..Acaba üze...Biraz dağılıyor ama dediğin kadar değil..Acaba üzerini çok mu fazla hazırladın..Ben orijinal tarifi denediğimde Tefal'in büyük tepsisinde pişirmiştim..Mesela kelepçeli kalıp kullanacaksan belirttiğin gibi yarım ölçek olmalı..Ellerine sağlık..Beğendiğinize sevindim..Sevgiler..Damak Tadıhttps://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-40263010073167738522010-03-29T16:51:00.870+03:002010-03-29T16:51:00.870+03:00bu kadar çabuk cevap verdigin için çok teşekkürler...bu kadar çabuk cevap verdigin için çok teşekkürler...cevabını okur okumaz hemen ananasıda aldm,ve o akşam pişirdim bu keki...gerçekten çok lezzetli oldu,birdahahki sefer yarım ölçü yapacağım,bayagı bir bereketli oldu :)<br />tek birsey danışacağım,üzerindeki en son yağ-kokos-şekerli kısm yerken çok dağıldı,acaba normali bu mudur yoksa ben mi bir hata yaptım...tekrar çooooooook teşekkürler...<br />sevgiler aysel c.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-47765372102013666392010-03-26T11:41:23.462+02:002010-03-26T11:41:23.462+02:00Aysel hanım çok teşekkürler..
Ananas ayrı bir hoş...Aysel hanım çok teşekkürler..<br /><br />Ananas ayrı bir hoşluk veriyordu sadece,fakat pasta zaten muhteşem..Ananassız da olur neden olmasın ki..Şimdiden ellerinize sağlık..Sevgilerimi gönderiyorum..Damak Tadıhttps://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-66966659808941157102010-03-26T10:13:35.357+02:002010-03-26T10:13:35.357+02:00sevgili gül,
senin sessiz takipçilerindenim...çocu...sevgili gül,<br />senin sessiz takipçilerindenim...çocukluğunu almanyada geçirmiş biri olarak senin tariflerin benim için süppppper,tahmin edebiliyorsundur :))) bugün bu karşıkonulmaz tarifi deneyeceğim ama bir tek ananasım yok,hiç meyve koymasakta olur mu acaba...umarım bu yorumumu en kısa zamanda cevaplaabilirsin...<br />emeğine ve ellerine sağlık...<br />tüm paylaşımların için ayrıca çooooook teşekkürler..<br />sevgiler aysel c.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-58016933903470999932009-10-27T17:22:37.413+02:002009-10-27T17:22:37.413+02:00Hindistan cevizli pudingi pişirmeden toz olarak ek...Hindistan cevizli pudingi pişirmeden toz olarak ekliyoruz..Çok teşekkürler..<br /><br /><br />Sevgiler..Damak Tadıhttps://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-19725130547132102732009-10-27T16:00:28.532+02:002009-10-27T16:00:28.532+02:00Görüntü çok cezbedici, gel beni ye diyor :)
En kıs...Görüntü çok cezbedici, gel beni ye diyor :)<br />En kısa zamanda deneyeceğim, hindistancevizli pudingi kuru olarak pişirmeden karışıma ekliyoruz değil mi?<br />Ellerinize sağlık.<br />sevgilergulsevhttps://www.blogger.com/profile/16142094386804201257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-56721965061710762152009-09-12T13:20:45.836+03:002009-09-12T13:20:45.836+03:00Teşekkür ederim..Evet quark..Teşekkür ederim..Evet quark..Damak Tadıhttps://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-29584064740874635252009-09-12T11:29:41.963+03:002009-09-12T11:29:41.963+03:00iyi gunler tarif hosuma giiti cok guzel olmus ama ...iyi gunler tarif hosuma giiti cok guzel olmus ama suzme yogurt quark mi?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-22211959356886905982008-11-22T13:54:00.000+02:002008-11-22T13:54:00.000+02:00Gülcüğüm sayende çok değişik lezzetlerle tanışıyor...Gülcüğüm sayende çok değişik lezzetlerle tanışıyoruz. Bu tarif dde çok lezzetli görünüyor. İçinde hep sevdiğim şeyler var. Ellerine sağlık ve tarif için de teşekkürler.<BR/>SevgilerPelinhttps://www.blogger.com/profile/07128775031803577928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-14964091816734974702008-11-22T08:25:00.000+02:002008-11-22T08:25:00.000+02:00Gül'cüm ellerine sağlık, kabak tatlısına bayılırım...Gül'cüm ellerine sağlık, kabak tatlısına bayılırım.. Annem yılbaşlarında mutlaka yapar.. Diğer tatlı da değişik görünüyor, tadını merak ettim.. Kestiğin dilimden bana da ayırır mısın?:)aslı'nın mutfağıhttps://www.blogger.com/profile/11967092061757607688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-27545032946697547502008-11-22T01:30:00.000+02:002008-11-22T01:30:00.000+02:00ablam yine hariaksin yaher sayfana gelisimde kalbi...ablam yine hariaksin ya<BR/>her sayfana gelisimde kalbim kut kut atiyor:))<BR/>acaba hangi yeni tarif var yine diye<BR/>emegine saglik<BR/>öpüy kocamanindan...<BR/><BR/>guzel bir hafta sonu tatili dilerim<BR/><BR/>sevgiler....<BR/><BR/>www.yenitadlar.blogcu.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-85974314651780114842008-11-21T23:43:00.000+02:002008-11-21T23:43:00.000+02:00ikisi de nefis görünüyor canım.ellerine sağlık..ikisi de nefis görünüyor canım.ellerine sağlık..made in fundahttps://www.blogger.com/profile/14909243099948737875noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-19557775648660437532008-11-21T22:39:00.000+02:002008-11-21T22:39:00.000+02:00Gül'cüm ellerine saglik her iki tarifte nefis olmu...Gül'cüm ellerine saglik her iki tarifte nefis olmus canim ama kokoslu tarif daha bir kalori bombasi gibi görünüyor ve haliyle kat kat lezzetli denemek gerek kesinlikle canim ,sevgiler...<BR/><BR/>SevalLeziz Sofralarhttps://www.blogger.com/profile/18062908224520910936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-26384876363994943512008-11-21T22:06:00.000+02:002008-11-21T22:06:00.000+02:00gülcüğüm tekrar geçmiş olsun tatlım..iyi haberler...gülcüğüm <BR/>tekrar geçmiş olsun tatlım..<BR/>iyi haberlerini bekliyorum.<BR/>bu tarif içeriğini çok farklı buldum.<BR/>hindiztan cevizi aşığı biri olarak denemek gerekli bencede..<BR/>iyiki varsın..<BR/>olağanüstü bulduğum tariflerini bizimle paylaştığın için teşekkürler canım benim.<BR/>iyi tatillerr<BR/>sevgiler tatlımmmBir Dut Masalı - nUnUhttps://www.blogger.com/profile/16306887121176811610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-72946744154020398862008-11-21T21:06:00.000+02:002008-11-21T21:06:00.000+02:00gulcugum hindistan cevizini cok severim bayildim e...gulcugum hindistan cevizini cok severim bayildim ellerine saglik tarifini aldim nefis gorunuyor ,sevgilerMUTFAKISTANhttps://www.blogger.com/profile/14524208556401694494noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-47197083661054913332008-11-21T18:54:00.000+02:002008-11-21T18:54:00.000+02:00Yine harika şeyler yapmışsın, ellerine sağlık canı...Yine harika şeyler yapmışsın, ellerine sağlık canım. Kabak tatlısına bayılırım, bizim kışlık tatlımızdır.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-62353325635790862712008-11-21T17:37:00.000+02:002008-11-21T17:37:00.000+02:00Bu ne güzellik yahu,kabak ayrı diğeri ayrı güzel o...Bu ne güzellik yahu,kabak ayrı diğeri ayrı güzel olmuş.eline sağlık canım.sevgilerimle...neslihan erzincan özgürhttps://www.blogger.com/profile/12345009787810598675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-27193443236996751492008-11-21T16:51:00.000+02:002008-11-21T16:51:00.000+02:00Hoşgeldiniz Demet hanım,H.cevizli puding yerine va...Hoşgeldiniz Demet hanım,<BR/>H.cevizli puding yerine vanilyalısını kullanabilirsiniz..Hatta ananas yerine farklı meyvelerde kullanabilirsiniz vişne dışında..<BR/><BR/><BR/>Sevgiler..Damak Tadıhttps://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-50628334591925406392008-11-21T16:30:00.000+02:002008-11-21T16:30:00.000+02:00Gül Hanım,Ellerinize sağlık yine döktürmüşsünüz.Ya...Gül Hanım,<BR/><BR/>Ellerinize sağlık yine döktürmüşsünüz.<BR/>Yanlız tarifteki hindistan cevizli puding yerine ne kullanabiliriz ?<BR/><BR/>Sevgiler<BR/><BR/>DemetAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-51358181724185711992008-11-21T16:23:00.000+02:002008-11-21T16:23:00.000+02:00Gül'cüğüm iyi ki paylaşıyorsun bizimle Alman tarif...Gül'cüğüm iyi ki paylaşıyorsun bizimle Alman tariflerini. Gözümüz gönlümüz açılıyor valla. Hepsi birbirinden değişik ve güzel. Ellerine sağlık, pastanın görüntüsüne bayıldım.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16828878662360244658noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-30041137009211760502008-11-21T16:19:00.000+02:002008-11-21T16:19:00.000+02:00Sevgili Gülşah,Öncelikle sizi masrafa soktuğum içi...Sevgili Gülşah,<BR/>Öncelikle sizi masrafa soktuğum için özür dilerim..Bende yıllardır süre gelen bir hastalık kalıp işi..İnşallah sizede fazla bulaşmaz..<BR/><BR/>Kalıpları ben sıvıyağla hiç yağlamam..Bu işinde ufak tefek tüyoları var tabiiki..Çok nadirdir keklerimin kalıba yapışması ve çıkmaması..<BR/><BR/>Öncelikle kalıbınız kuru olacak.Ben tereyağ kullandığım için tereyağ ile yağlıyorum her tarafını..Bol bol sürüyorum..Fırça ile sürmüş gibi olmayacak dikkat ediniz..Ayrıca siz yağladıktan sonra avuç dolusu un serpin kalıbın içersine ve kalıbı sallayarak her tarafına un'u dağıtın..Kalıbı fırından çıkardıktan sonra sakın ola ki,kenarlarına bıçak sürmeyiniz.Sadec 10 dk kadar keki hafif ılınması için bırakın.Daha sonra kalıbın kenarlarından tutup biraz hoplatın.Sonra pasta telini kalıbın üzerine koyup ters düz edin elinizle.Sonra kenarlarından hafifçe çekin.Kolaylıkla çıktığını göreceksiniz.Bunlar önemli detaylar.Kalıba süngerin sert tarafını sürmeyiniz.Hatta ve hatta kuru bir bezle yağını alıp kaldırınız.Ben Almanya'da böyle gördüm ve yıllarcada böyle keklerimi pişririm.Farkındaysanız benim keklerimde herhangi bir yapışma söz konusu değildir.Umarım yardımcı olabilmişimdir.<BR/><BR/>Farklı detaylar sormak istersniz lütfen şu adrese yazar mısınız?Teşekkürler..<BR/><BR/><BR/>damaktad@gmail.comDamak Tadıhttps://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-42790364790273172672008-11-21T16:04:00.000+02:002008-11-21T16:04:00.000+02:00merhabalar adım gülşah.sizin yaptığınız o güzel ke...merhabalar adım gülşah.sizin yaptığınız o güzel kekleri görüp gidip çok ciddi para vererek kek kalıpları aldım ama hep yapışıyor,kalpli ve yıldız şeklindeki kaiser marka kek kalıpları nasıl yağşıyorsunuz merak ediyorum doğrusu,lütfn bilgi istiyorum teşekkürler(detaylı bilgi lütfen:-)))Anonymousnoreply@blogger.com