Cuma, Ekim 05, 2007
GÜVEÇ
›
Güveç için, tüm sebzeler yıkanıp etle karıştırılıp güveç kabına konulur ve fırında pişirilir.Afiyet olsun!
12 yorum:
Çarşamba, Ekim 03, 2007
KEVGİR'DE ÇAY SAATİ
›
Malzemeler 100 gr tereyağ 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı haşhaş tohumu minicik tuz 1/2 limon suyu 1 yemek kaşığı kiraz...
24 yorum:
Pazartesi, Ekim 01, 2007
KEVGİR'DE BU AY!!
›
Bu ay Kevgir dergisinde bende vardım..))Görmüş olduğunuz yüksük çorbası,kuzu incik,piyaz,sucuklu bohçalar ve şekerpare tariflerini merak edi...
26 yorum:
Pazar, Eylül 30, 2007
ANANASLI TATLI
›
Ananaslı tatlı olarak başlık attımsa da orjinal ismi bu değil arkadaşlar.Bu tarifide yine Almanca kitabımdan uyarlayıp yaptım.Orada elma ve ...
16 yorum:
Cuma, Eylül 28, 2007
MIHLAMA VE KOCAKARI GERDANI(BURMALI)
›
Misafirlerimiz ve akrabalarımız için annemin yaptığı tatlıların tadına bakmak onlar için büyük bir keyif.Annem ise, beğenilerek tadına bakıl...
23 yorum:
Perşembe, Eylül 27, 2007
KADAYIF DOLMA VE BAKLAVA
›
Pazar günleri evde olduğumdan bizim yemek pişirme günümüz oluyor.Yine geçtiğimiz pazar 15 kişiye verilen yemekte yapılmış olan tatlılardan s...
31 yorum:
Pazartesi, Eylül 24, 2007
TRAUBENKUCHEN / ÜZÜMLÜ PASTA
›
Üzümler yıkandıktan sonra süzdürülüp, temiz bir bezle iyice kurulandıktan sonra pastanın içersine girdiğinden sulanma olmuyor.Aynı zamanda ü...
27 yorum:
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle