tag:blogger.com,1999:blog-27644663.post6593681243485518181..comments2023-12-12T08:44:22.645+03:00Comments on Damak Tadı: Aprikosen Kuchen mit StreuselnDamak Tadıhttp://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-55928157865958760952015-02-26T17:17:15.588+02:002015-02-26T17:17:15.588+02:00Merhaba,
175 c de genelde pişiriyorum fırında..bi...Merhaba,<br /><br />175 c de genelde pişiriyorum fırında..bizim fırını yaklaşık 30 yılı aşkın bir sürede kullanıyorum.yeni fırınlarla mukayese kabul etmediğinden değiştiremiyorum.bu yüzden siz kendi fırınınızda kekleri hangi derece de pişiriyorsanız öyle pişirin bence..eğer büyük kalıpta tek seferlik yapacaksanız pişirme sürecini 30-40 dk ya yükseltin bence..kolay gelsin..teşekkürler.. Damak Tadıhttps://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-18824167187317826052015-02-26T15:52:51.217+02:002015-02-26T15:52:51.217+02:00"Pasta ısınmış fırında yaklaşık 25-30 dk kada..."Pasta ısınmış fırında yaklaşık 25-30 dk kadar pişirilip ılıtılıp servis edilir." diye yazmissiniz. <br /><br />Isinmis firin diye yazmissiniz ama kac derecede oldugunu yazmamissiniz ve firinin orta katina mi yoksa alt katina mi surecegiz keki? Yazarsaniz cok memnun oluruz.Minanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-4765270852893489182012-04-09T18:46:58.141+03:002012-04-09T18:46:58.141+03:00Merhaba Filiz Hn,
Sistemde ki sorundan dolayı yaz...Merhaba Filiz Hn,<br /><br />Sistemde ki sorundan dolayı yazdıklarım iç içe girmişti özür dilerim..Miktarı 2 katı yaparsanız iyi olacaktır.<br /><br /><br />Sevgiler..Damak Tadıhttps://www.blogger.com/profile/01875876596679388319noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-91518813933356380282012-04-09T18:30:21.396+03:002012-04-09T18:30:21.396+03:00merhaba malzemeler bölümün sırsıyla yazsanız daha ...merhaba malzemeler bölümün sırsıyla yazsanız daha anlaşılır olabilir aslında!ben karıştırdım sanırım mesela 60 süt ne demektir?birde normal kelepçeli kalıpla ölçüyü ne kadar arttımalıyız..FiLiZnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-26100501456491625252012-04-03T09:12:37.048+03:002012-04-03T09:12:37.048+03:00Tarif için teşekkürler dün akşam denedim ve çok be...Tarif için teşekkürler dün akşam denedim ve çok beğendim.Eşim 10 üzerinden 9.5 verdi:)Kayısı ve kuru eriği karıştırdım ikiside güzel oldu.Derincehttps://www.blogger.com/profile/18342157158999846066noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-4243297150050395232012-04-03T09:01:43.898+03:002012-04-03T09:01:43.898+03:00Oooooooooofff nefissss ben bayıldım bu tarife, zat...Oooooooooofff nefissss ben bayıldım bu tarife, zaten kayısıyı da pek severim.<br /><br />Sevgiler,<br />EvrenBir Dilim Düşhttps://www.blogger.com/profile/09110710846318467717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-37946736961358536732012-04-02T00:27:08.362+03:002012-04-02T00:27:08.362+03:00Gül ablacım,keklerin kadar pastalarında çok değişi...Gül ablacım,keklerin kadar pastalarında çok değişik nefis görünüyor.Ben bu pastayı gündüz görseydim hemen yaparım,artık yarına kısmetse.Kayısı yerine erik koysam nasıl olur ablacım,yakışır mı?Müsait olduğunda cevap yazarsan sevinirim.Öptüm.:):)Yeşimnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-19144178338630150092012-04-01T22:46:20.696+03:002012-04-01T22:46:20.696+03:00Kuru meyve ne çok yakışmıştır ona.Güzel bir şeye b...Kuru meyve ne çok yakışmıştır ona.Güzel bir şeye benziyor böyle tart gibi felan bir kek sanırım.Ellerine sağlık iyi gitti gecenin bu saatinde yani..İnce hamurlu tarifleri severimmm....<br />EsmaEsmanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-30599187781408238652012-04-01T18:18:09.406+03:002012-04-01T18:18:09.406+03:00Sevgili Gül,
Çok nefis gözüküyor. Dediğin gibi bir...Sevgili Gül,<br />Çok nefis gözüküyor. Dediğin gibi biraz dağılmış ama lezzetinin ne kadar güzel olduğu yemeden de anlaşılıyor. Kayısıyı çok severim, her türlüsünü... Reçeli, marmeladı, hoşafı, suyu, kurusu, pestili, tatlısı, yani her şeyi pek güzel olur. Bahar aylarında ve daha olgunlaşmadan çağlası da enfestir. Sen de, laf aramızda hakkını vermişsin bu harika meyvaya. Ellerine sağlık... Sevgilerimle...Kontnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-27644663.post-11987738728014209002012-04-01T16:30:47.285+03:002012-04-01T16:30:47.285+03:00harika görünüyor.harika görünüyor.*mehtaphttps://www.blogger.com/profile/08518346547324570959noreply@blogger.com