Cuma, Aralık 12, 2014

Yumurtalı Kabak ve Beşamel Soslu Beyaz Lahana

Benim gibi yemek sorunu olanlara fikir amaçlı..Kabakları,lahanaları buhu da pişirip istediğiniz şekilde tatlandırabilirsiniz..Bu aralar ben beşamel sosa ve sade peynirlisine takıldım..Tarif vermiyorum önceden yazmıştım..)) Kolay gelsin..
Afiyetler olsun..!

4 yorum:

  1. Cok lezzetli görünüyor, ellerine saglik.

    YanıtlaSil
  2. merhaba gul hanim sizi zevkle tap ediyorum bana bir aRKADAsim mohnback sekerli hashas almanya getirmis nasil bir pasta veya kek mi yapsam aklima siz geldiniz bilginiz tarif varmi cevaplarsaniz sevinirim sevgilerimle zeynep belcikadan selamlar

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Zeynep Hanım,

    Aşağıda vermiş olduğum linkleri tıklayıp bakabilirsiniz..Google da yazıp araştırabilirsiniz Alman kanallarından..Teşekkürler..



    http://damak-tad.blogspot.com.tr/2008/12/mohapfel-stollen.html



    http://damak-tad.blogspot.com.tr/2012/04/mohnschnecken.html

    YanıtlaSil
  4. Görüntü cezbedici.. kabağı bile yiyebilirim :)

    YanıtlaSil