Pazar, Ocak 28, 2007

SOBELENDİM

Sevgili Optio'cuğum beni sobelemiiiiş... Bence bloglar arası oyun bu resmen..))Kendimizin bilinmeyenlerini burada az da olsa sizlerle paylaşmak mıııı...))) Hadi başlayalım o zaman.))

* Genelde beni soğuk bulurlar,bende kendimi soğuk bulurum.Nasıl mı bende bilmiyorum öyle dediklerinden alışkanlık haline geldi bende..(tik gibi..)) Fakat inanılmaz neşeliyim,arkadaşlarımla dalga geçmeyi severim bu anlamda.))Azıcık sakin olduğumu görseler hastamısın diye hemen sorarlar.))

* Çok merhametliyim,yanıma biri gelip durumunu beyan ettiğinde elimdeki avucumdakini anında ona verip ayrılırım..Bu yüzden salak yerine çok konulurum.((

* Arkadaşlarıma hediye vermek en büyük mutluluğumdur..Bana hediye aldıklarında ise çok üzülürüm masraf ettiler diye.)))Bu da benim saçma huylarımdan biri herhal.))

* Muzurum ben muzurum muzurum...Herkesi çılgına çeviririm ben çeviririm ben..İnanır mısınız saniyede beynim muzurluk için kaç tur atar..Delillerle ispatlanmıştır..))

*Mutfakda çalışmayı o kadar çooook severimki kelimelerle ifade etmek imkansız..Yaptıklarımı
yemeyi pek sevmem..En çok da sevdiğim pasta kek yaparken hamurunun tadına bakma ve çırpma kabının dibini kaşıklamak..

*Hem çok çalışmayı hem de tembellik etmeyi severim.Katıla katıla saatlerce gülerim. Canım gülmek istesin yeter.Ailecek espriliyizdir.)) Gülmeden asla diyorum asla...


Bende burdan sevgili Öznur'cumu,Zuhal'cimi ve komşum kızı Ufuk'cumu sobeliyorum...

SOBEEEE,SOBEEEEE,SOBEEEEEE (SOBELEDİM İŞTE HEPİNİZİ SOBEEE)

7 yorum:

Hesna dedi ki...

Gül Hanımcığım Merhaba
Nede güzel anlatmışsınız kendinizi. Ama sizin kadar esprili neşeli bir insan nasıl soğuk bulunur anlayamadım. Herhalde buda arkadaşlarınızın size bir şakası olsa gerek. Bence yazdıklarınızla bile sıcacık ve içtenliği anlaşılan birisiniz.
Sevgiyle kalın...

Hesna

Pınarın Kulubesi dedi ki...

Merhaba Gül Hanım
bende kek hamurunun tadına bakmayı ve çırpma telini ve kabı sıyırmayı çok severim ama özellikle parmak ile kimse görmeden:)))

---OPTiO--- dedi ki...

canim benim ne güzel anlatmissin kendini.....oyy oyyy...kiyamam ..kim seni soguk buluyomus bakalim...bence sicaciksin sicacik...tatlim benim..
merhametlim yufka yüreklim...hediye vermeyi severim..ama hediyye alirken bende mahcup olurum böyle :))
muzurluktada ayniyiz , hihih...
mutfakta calismayi degil ama...pasta kek yaparken hamurunu allahim siyiririm..aslida kek yapmaya gerek yok...ben komple yiyebilirim..bayiliyorumm...size gelirsem beraber yeriz artik :)) hehehe...canim benim....cok talisin..kocaman öpüyorum senii....gülcümm....muzurum benim :))

sevdamavisi dedi ki...

Gülcüğüm,
bu sobelenme olayı tam olarak hiç anlayamadım ama çok seviyorum. insanları kendi dilinden dinlemeyi çok severim. hem iç dünyalarrını görüyor hem de daha iyi tanıyoruz. sen de kendini çok iyi anlatmışsın. öptüm, sevgiler

Unknown dedi ki...

Gul'cum,ilk maddede beni anltmissin:)allah neseni bozmasin canimcm.Seni daha ykindan tnimiz oluk...sevgiler ....okyans otesinden.

MUTFAK SAYFASI dedi ki...

Esprili bir dille kendinden bahsetmissin, ne iyi etmissin. Seni daha yakindan tanimis oluyoruz. Harflerin cok eglenceli olmus, ellerine saglik
suna

Adsız dedi ki...

merhaba gülcüm.şimdi sen beni hatırlamayabilirsin ufak bir hatırlatma yapim. Öznurun arkadaşıyım hani bloguma gelip trabzonla ilgili bir yazıma farozluyum diye cevap yazmıştın ya ufak bir aramdan sonra izini buldum...blogunu çok beğendim sanırım sende benim gibi mutfağı ve hamur işi yapmayı çok seviyorsun tariflerin ve pastaların da süper görünüyor. Knedini de öyle güzel anlatmışsın ki anlatamam. Görüşmek üzere allaha emanet ol.