Arkadaşlar daha önceki aylarda sarmanın tarifini sizlerle paylaştığım için tarifini yazmaya gerek duymadım.Kusura bakmayınız.. HEPİNİZE AFİYETLER OLSUN!!
merhaba arkadaşım, ilk yorumu yazmak bana kısmet olmuş, ne güzel... inan sarmaların harika görünüyor, ellerine sağlık. bayılırım valla :)) sana harika bir hafta diliyorum. sevgiler...
Merhabalar size e mail adresinden ulasmaya calistim ama yollayamadim bir türlü.Beni ziyaret ettiginiz icinde tesekkür ederim.Aile disinda ,ilk defa mesaj aldim.Malesef adresim googlede görünmüyor.Ayrica sarma hastasiyim cok severim,cok güzel görünüyor ellerinize saglik.Sevgiyle kalin
sarmada önemli olan ince ve uzun sarılması,,bol limonlu olmasıdır..bi de asma yapragının inceliğidir.. ama uzankatan görünüşleri süpper..tatmam lazım ama olmadı şimdik:)
Halbu ki mail kutum açık nedenini bende bilmiyorum.
İlk mesajı (aile dışından) benden aldığına çok memnun oldum canım.Sanırım sen sayfanı blogger dan hazırlamadın bu yüzden bir karışıklık söz konusu olabilir diye düşünüyorum.
Sarmaları beğendiğine de çok memnun oldum.Teşekkürler,ellerine sağlık canım,güzel yorumun için.
Candancım, aynen öyle canım..)) Unutma ki bir gün yakalayabilirim seni.Pişti oluruz bak.)) Sen yeter ki sarma iste yapar yapar gönderirim ben sana burdan canım.
Selamlar, Bizde de dolmada ki incelik önemlidir.Tabiiki bunun yanında yaprağın fonksıyonunu unutmamak gerek.Eğer kötü yaprağa rastlarsan vay oldu emeklerine.(( İnan 2 adet limon içine yarım limonda üzerine sıkılmıştır.Yani tam ağzına layık anlayacağın..)))
Sevgili Münevver, Çok mersi canım.Hafta sonu olunca nedense hep mutfakta uğraşır oluyorum.)) Bunlar güzel şeyler tabiiki,yapıp insanın sevdikleriyle paylaşması gibi varmı..Sizleri de bir gün kısmet olurda misafir ederim umarım.
ben sarma hic sevmiyorum.hayatta yemem....ama hertürlü sarmayi sariyorum...lahana, karalahana, yaprak , pazi , fasulye yapragindan bile yaptim..enteresan oluyo :)..ama hic birini yemedim.yemem de..ellerine saglik ama görüntü cok güzel :)
Sevgili optio, Herkesin bir takıntısı vardır mutlaka,seni çok iyi anlıyorum.Benim takıntılarımı saymakla bitiremem.Mutlaka çok güzel sarıyosundur,hiç şüphem yok canım.)Fasulye ayprağını da ilk kez şimdi senden duyuyorum.Enteresan olsa gerek.Umarım bir gün yayınlama imkanın olur.))
Sevgili Bahar, İnsanın canı çektimi kötü oluyor.Ben çok iyi biliyorum,işyerinde siteleri gezerken düşmüş olduğumuz halleri bir görsen.)) Sana kolay gelsin,afiyet olsun yaapıp yersen.))
merhaba arkadaşım,
YanıtlaSililk yorumu yazmak bana kısmet olmuş, ne güzel...
inan sarmaların harika görünüyor, ellerine sağlık.
bayılırım valla :))
sana harika bir hafta diliyorum.
sevgiler...
merhabalar,
YanıtlaSilÇok teşekkürler evkedisi bu güzel yorumların için.
Bende sana gönlünce güzel bir hafta diliyorum.
Sevgiyle kal daima.
Merhabalar size e mail adresinden ulasmaya calistim ama yollayamadim bir türlü.Beni ziyaret ettiginiz icinde tesekkür ederim.Aile disinda ,ilk defa mesaj aldim.Malesef adresim googlede görünmüyor.Ayrica sarma hastasiyim cok severim,cok güzel görünüyor ellerinize saglik.Sevgiyle kalin
YanıtlaSilgülcüğüm
YanıtlaSilsarmayada bayılırım çerez gibide yerim onlarıda yedim muhteşemmmmmdiler e resimdekiler ne dersen onlar sanal yakalanmayayım diye ;minareyi çalan kılıfınıda hazırlar dimi ya:PPP
Gül merhaba sarmalarda elmalı pastada harika görünüyorlar eline sağlık süpersin sevgiler Ebru
YanıtlaSilsarmada önemli olan ince ve uzun sarılması,,bol limonlu olmasıdır..bi de asma yapragının inceliğidir..
YanıtlaSilama uzankatan görünüşleri süpper..tatmam lazım ama olmadı şimdik:)
Gül, günaydıın! Ne güzeller yapmışsın yine,Yorgunluk çıkarın afiyetle.Sarmalar.vişneli milföyler,elmalı tartlar. Afiyet olsun.
YanıtlaSilGül, günaydıın! Ne güzeller yapmışsın yine,Yorgunluk çıkarın afiyetle.Sarmalar.vişneli milföyler,elmalı tartlar. Afiyet olsun.
YanıtlaSilMerhaba Mutfak masalı,
YanıtlaSilHalbu ki mail kutum açık nedenini bende bilmiyorum.
İlk mesajı (aile dışından) benden aldığına çok memnun oldum canım.Sanırım sen sayfanı blogger dan hazırlamadın bu yüzden bir karışıklık söz konusu olabilir diye düşünüyorum.
Sarmaları beğendiğine de çok memnun oldum.Teşekkürler,ellerine sağlık canım,güzel yorumun için.
Sevgiler
Candancım,
YanıtlaSilaynen öyle canım..)) Unutma ki bir gün yakalayabilirim seni.Pişti oluruz bak.))
Sen yeter ki sarma iste yapar yapar gönderirim ben sana burdan canım.
Görüşürüz cancan..
öpücükkkkk
Teşekkürler Ebru güzel yorumun için.
YanıtlaSilSevgiler
Selamlar,
YanıtlaSilBizde de dolmada ki incelik önemlidir.Tabiiki bunun yanında yaprağın fonksıyonunu unutmamak gerek.Eğer kötü yaprağa rastlarsan vay oldu emeklerine.(( İnan 2 adet limon içine yarım limonda üzerine sıkılmıştır.Yani tam ağzına layık anlayacağın..)))
Sevgilerimle,
Sevgili Münevver,
YanıtlaSilÇok mersi canım.Hafta sonu olunca nedense hep mutfakta uğraşır oluyorum.)) Bunlar güzel şeyler tabiiki,yapıp insanın sevdikleriyle paylaşması gibi varmı..Sizleri de bir gün kısmet olurda misafir ederim umarım.
Sevgilerimle,
ben sarma hic sevmiyorum.hayatta yemem....ama hertürlü sarmayi sariyorum...lahana, karalahana, yaprak , pazi , fasulye yapragindan bile yaptim..enteresan oluyo :)..ama hic birini yemedim.yemem de..ellerine saglik ama görüntü cok güzel :)
YanıtlaSilSevgili Gül,yaprak sarman olsun,elmalı pastan olsun,vişneli milföylerin olsun hepsi de çok güzel görünüyor,ellerine sağlık.
YanıtlaSilSevgiler..
Sevgili optio,
YanıtlaSilHerkesin bir takıntısı vardır mutlaka,seni çok iyi anlıyorum.Benim takıntılarımı saymakla bitiremem.Mutlaka çok güzel sarıyosundur,hiç şüphem yok canım.)Fasulye ayprağını da ilk kez şimdi senden duyuyorum.Enteresan olsa gerek.Umarım bir gün yayınlama imkanın olur.))
Teşekkürler,ellerine sağlık canım.
Sevgilerimle,
Sevgili Siyah İnci,
YanıtlaSilTeşekkürler..aman efendim sağolun,ellerine,yüreciğine sağlık.
Sevgiyle kal daima.
Sarmasız bir hayat düşünemiyorum.Bayılırım,hiç üşenmem sık sık yaparım.Sizinki de süper görünüyor,ellerinize sağlık
YanıtlaSilSevgili Beyhancım,
YanıtlaSilBiz arada sırada yaparız.çünki çok yiyen olmaz.Ne de olsa 3 kişilik bir aileyiz,ancak çocuklar gelince çoşarız biz ana kız.
Çok öpüyorum,sevgilerimle
Sevgili Bahar,
YanıtlaSilİnsanın canı çektimi kötü oluyor.Ben çok iyi biliyorum,işyerinde siteleri gezerken düşmüş olduğumuz halleri bir görsen.))
Sana kolay gelsin,afiyet olsun yaapıp yersen.))
Sevgilerimle