Malzemeler
4 adet küçük ekmek
1 paket sosis
ketçap
hardal
Abaza peyniri
Yapılışı
Sosisleri minik minik doğrayıp tencereye koyup biraz su ve ketçap,hardalı ekleyip pişirin.
Ekmekleri ikiye ayırıp ortalarını çıkarıp pişirdiğiniz sosisleri içlerine yerleştirip üzerine de
peynir dilimlerini carpı şeklinde koyup pul biberi serpip fırında peynirler eriyinceye kadar
kızartın.Pazar kahvaltılarında güzel bir sunum deneyin,tadın görün.
Hepinize afiyetler olsun..
Ekmekleri ne kadar güzel değerlendirmişsiniz,ellerinize sağlık.
YanıtlaSilellerinize sağlık böyle tariflere ihtiyaç oluyor.
YanıtlaSilsiteme yazdığınız iyi dilekler için de teşekkürler, gönlümdekileri dile getirmişsiniz..
Sevgili sevdamavisi,
YanıtlaSilTeşekkürler bu güzel yorumun için.
Çok memnun oldum,benim yazdığım yorumu beğenmenize.
Sevgilerimi gönderiyorum..
Bu ekmekler harika olmuş canım.Kahvaltı için süper alternatif.Sunum harika,senin gibi. Sevgiler
YanıtlaSilSevgili Nazlı,
YanıtlaSilTeşekkürler güzel yorumun için canım,ellerine sağlık.
Ekmekler harika oluyor denemeni tavsiye ederim.
Şimiden ellerine sağlık,arkadaşım.
Sevgiler
Pazar günlerinin bence vazgeçilmezi olabilir bu ekmekçikler.Çok da pratik ellerinize sağlık..
YanıtlaSilNilgün