Salı, Ağustos 22, 2006

SOSİSLİ EKMEKLER




Malzemeler
4 adet küçük ekmek
1 paket sosis
ketçap
hardal
Abaza peyniri

Yapılışı

Sosisleri minik minik doğrayıp tencereye koyup biraz su ve ketçap,hardalı ekleyip pişirin.

Ekmekleri ikiye ayırıp ortalarını çıkarıp pişirdiğiniz sosisleri içlerine yerleştirip üzerine de

peynir dilimlerini carpı şeklinde koyup pul biberi serpip fırında peynirler eriyinceye kadar


kızartın.Pazar kahvaltılarında güzel bir sunum deneyin,tadın görün.

Hepinize afiyetler olsun..

6 yorum:

  1. Ekmekleri ne kadar güzel değerlendirmişsiniz,ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. ellerinize sağlık böyle tariflere ihtiyaç oluyor.
    siteme yazdığınız iyi dilekler için de teşekkürler, gönlümdekileri dile getirmişsiniz..

    YanıtlaSil
  3. Sevgili sevdamavisi,
    Teşekkürler bu güzel yorumun için.
    Çok memnun oldum,benim yazdığım yorumu beğenmenize.

    Sevgilerimi gönderiyorum..

    YanıtlaSil
  4. Bu ekmekler harika olmuş canım.Kahvaltı için süper alternatif.Sunum harika,senin gibi. Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Nazlı,
    Teşekkürler güzel yorumun için canım,ellerine sağlık.
    Ekmekler harika oluyor denemeni tavsiye ederim.
    Şimiden ellerine sağlık,arkadaşım.


    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Pazar günlerinin bence vazgeçilmezi olabilir bu ekmekçikler.Çok da pratik ellerinize sağlık..

    Nilgün

    YanıtlaSil