Cumartesi, Ağustos 12, 2006

PATATES KIZARTMALI ÇOBAN KAVURMA

Malzemeler
1 kg kuşbaşı
1 adet havuç
yarım çay bardağı bezelye
9-10 adet arpacık soğan
3 adet dolmalık biber
1 adet domates
tuz
tereyağı
karabiber
kızartmak için 5-6 adet patates

Yapılışı
Önce etleri iyice yıkayıp pişirin.Suyunu çekmeye yakın yağını ilave edip sırası ile sebzeleri ilave
edip iyice kavurup suyunu ekleyip pişmesi için tencerenin ağzını kapatın.Çoban kavurmanın piştiğinden emin olduktan sonra da patatesleri soyup küp küp kesip kızartıp kavurmanın yanında dilediğiniz şekilde servis yapabilirsiniz...

4 yorum:

  1. Sunum şekliniz harika, sanırım evinizde tadilat var.Ustalara bu kadar önem verdiğinize göre demekki
    insanları çok seviyorsunuz.Çok sağolun,tebrikler.
    Güzel tarif ve sunumlarınızın devamını bekliyoruz.

    Selamlar

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler yorumunuz için,isimsiz arkadaşım.

    selam

    YanıtlaSil
  3. bu sunumun yanında güzel bir yorum gider ellerine sağlık arkadaşım tattım nefisssss:)))

    YanıtlaSil
  4. ahhh canımcım,ağzından bal akıyor.bence bu yemek sana göre değil bak bende anladım.)))))

    YanıtlaSil