Cumartesi, Ağustos 12, 2006

CAFE MELANGE


Malzemeler:

8 yorum:

  1. aaa bakın üzerindeki köpük erimeya başlamış.hehehehh

    YanıtlaSil
  2. Böyle şeyleri çok severim nasıl yapılıyor acaba?

    YanıtlaSil
  3. Tatlım ben sana anlatırım, çok basit göründüğüne sakın aldanma..

    öperim

    YanıtlaSil
  4. he he anonymous köpük erimemiş ben onu höpürdettim yaaaa yaaa

    YanıtlaSil
  5. hangı arada yaptın bu işi anlamadım yahu.))))pes dogrusu senden korkulur.)))

    YanıtlaSil
  6. Tarifi bekliyom... Bak oturdum buraya kalkmıyorum, hani benim tarifim :(

    YanıtlaSil
  7. ahh canım nasıl atladım ben yahu,tuh bana..))

    Canım filtre kahveyi önce hazırla,fincanına kaşık kremşanti ekle sonra kahveni içine dök ve üzerine yine yoğun kremşanti sıkıp
    kahve tozu ile süslendir..Bak hepsi bu kadar..Kahve tozun yoksa kako serpiştir..Yanında mutlaka çikolata dene olur mu..

    öperim

    YanıtlaSil
  8. Teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil